Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
DERİN PLAN YÜZ GERME hakkında her şey (en tecrübeli doktorlar,ameliyat olanlar,olmak isteyenler,başarılı ve başarısız sonuçlar,örnek fotoğraflar…)
Canım hakkında bir şey biliyor musun, örnek fotoğraf bulabildin mi? Ben bir sayfa önce hakkında yazmıştım, profesör olduğu dışında hiç bir şeyden emin değilim, hiç örnek yok.
Evet Murat beyin de hiç yok ama adam yüz nakli yapıyor diye güven veriyor. Ne bileyim, belki benim ki de saçma off yoruldum, ne zaman bitecek vücut o kadar beni zorlamadı, hızlı karar aldım ama yüz beni çok yordu. ((
Evet Murat beyin de hiç yok ama adam yüz nakli yapıyor diye güven veriyor. Ne bileyim, belki benim ki de saçma off yoruldum, ne zaman bitecek vücut o kadar beni zorlamadı, hızlı karar aldım ama yüz beni çok yordu. ((
Ben bunu bilmiyordum. Ama neden hiç fotoğraf paylaşmıyorlar ya. Tamam anladık çok meşhur doktorlar ama yine hiç örnek görmeden, bilmeden nasıl ameliyat olabiliriz bu doktorlara. (((
Ben bunu bilmiyordum. Ama neden hiç fotoğraf paylaşmıyorlar ya. Tamam anladık çok meşhur doktorlar ama yine hiç örnek görmeden, bilmeden nasıl ameliyat olabiliriz bu doktorlara. (((
Instagramda Türk plastik derneğin sayfası var. Daha önce duymadığım isimler var. İncelemek lazım.
Keşke bir ay daha iznim olsaydı, çalışarak araştırmak çok zor.
Ben selahattin Özmen’e meme impantı çıkarma ameliyatı oldum . Amerikan hastanesinde çalışıyordu 2021 de hala aynı yerde mi bilemiyorum. Perşembe Gökhan Temiz ‘e temporal lift ve lipo olacağım.