Miyom ameliyatı sonrası ne kadar süre sonra hamile kalınabiliyor?

teacher_26

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
63
12
18
Ben 20 gün sonra miyom ameliyatı olucam, dr 6 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ama burada birçok arkadaş 3 ay sonra denemeye başlamış. 6 ay çok geç değil mi sizce de? Bir de ameliyattan çok korkuyorum. Tecrübeli arkadaşların deneyimlerini öğrenebilir miyim?

Ben 20 gün sonra miyom ameliyatı olucam, dr 6 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ama burada birçok arkadaş 3 ay sonra denemeye başlamış. 6 ay çok geç değil mi sizce de? Bir de ameliyattan çok korkuyorum. Tecrübeli arkadaşların deneyimlerini öğrenebilir miyim?
canım ben yardımcı olayım sana korkma olsun bitsin bende 6 ay korunma verdi doktor a.ık ameliyattı bebeğimi kaybettim bu miyomlar yüzünden :(

Çok geçmiş olsun, ben de 6 aylık bebeğimi kaybettim, tarifi olmayan bir acı. Rabbim kimseye yaşatmasın.. Ne kadar oldu ameliyat olalı ve ne kadar süre sonra toparlayabildin? Ben de açık ameliyat olucam, inşallah Allah hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder hepimize :(

Çok geçmiş olsun, ben de 6 aylık bebeğimi kaybettim, tarifi olmayan bir acı. Rabbim kimseye yaşatmasın.. Ne kadar oldu ameliyat olalı ve ne kadar süre sonra toparlayabildin? Ben de açık ameliyat olucam, inşallah Allah hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder hepimize :KK43:
Insallah arkadasım aynen öyle hic bitmeyen bir acı bebegimizi kucagımıza alınca belki hafifler..benim üç bucuk ay oldu olalı..toparlanmam iki hafta sürdü.. 45 gün sonra sağlıkla işe geri döndüm en zoru ilk üç gün sonrası gün günden iyi oluyorsun

Çok saol canım bilgi verdiğin için inşallah ben de bir an önce atlatırım ve hayırlısıyla bir evlat sahibi olabilirim... Ve inşallah senin güzel haberlerini bir an önce alırım da bana da umut olur :) Tekrardan çok geçmiş olsun...

Çok saol canım bilgi verdiğin için inşallah ben de bir an önce atlatırım ve hayırlısıyla bir evlat sahibi olabilirim... Ve inşallah senin güzel haberlerini bir an önce alırım da bana da umut olur :) Tekrardan çok geçmiş olsun...
Sagol canim 6 ay cok degil acık ameliyatın korunma süresi 6 ay oluyor genelde kapalı ise 3 ay diyorlar gec olsun da guc olmasın :) inşallah canım ikimizinde olur yakın zamanda amin :)

Sagol canim 6 ay cok degil acık ameliyatın korunma süresi 6 ay oluyor genelde kapalı ise 3 ay diyorlar gec olsun da guc olmasın :) inşallah canım ikimizinde olur yakın zamanda amin :)
Merhabalarr bende myom ameliyati oldum aralik 17de henuz bir gebelik olmadi sizler ne durumdasiniz merak ettim.bilgi verirmisiniz

Merhabalarr bende myom ameliyati oldum aralik 17de henuz bir gebelik olmadi sizler ne durumdasiniz merak ettim.bilgi verirmisiniz
Merhaba ben acik ameliyat oldugum icin 6 ay korundum gecen ay biraktim ama ilk denemede hamilelik olmadı bu ay ovulasyon testi aldim boyle deneyecegim bu sefer. .sizin kapali miydi daha cok yeni olmussunuz eylul 11 de oldu benimki

Merhaba ben acik ameliyat oldugum icin 6 ay korundum gecen ay biraktim ama ilk denemede hamilelik olmadı bu ay ovulasyon testi aldim boyle deneyecegim bu sefer. .sizin kapali miydi daha cok yeni olmussunuz eylul 11 de oldu benimki
Benim.acik.ameliyat oldu tuplerde tikanikli ve rahim yapisikligi vardi hepsinden kurtardim sukur ama ameliyat sonrasi hic korunmadim dktrum 3ay korun dedigi halde

Benim.acik.ameliyat oldu tuplerde tikanikli ve rahim yapisikligi vardi hepsinden kurtardim sukur ama ameliyat sonrasi hic korunmadim dktrum 3ay korun dedigi halde
Ic dikiş ve dis dikislerin iyilesmesi icin sure veriliyor neyseki 3 ay kalmamissiniz en azindan tam anlamıyla saglikli olunca kalırsıniz

Arkadaşlar var mı konu açıldıktan sonra hamile kalanınız? Ben kalamadım ama şimdi eşimle ayrı kaldık birkaç ay daha olmayacak sanırım :(

Kızlar bende ameliyat olucam. Çikolata kisti, rahim dışında miyom , tüplerimde de sorun var, hidrosalpenks, polip de varmış. Hem laparoskopi hem histereskopi olucam. Zor bir ameliyatmı? Çok korkuyorum. Hep öteledim şimdiye kadar ama çocuk olmuyor. Artık Kaçış yok. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Kızlar bende ameliyat olucam. Çikolata kisti, rahim dışında miyom , tüplerimde de sorun var, hidrosalpenks, polip de varmış. Hem laparoskopi hem histereskopi olucam. Zor bir ameliyatmı? Çok korkuyorum. Hep öteledim şimdiye kadar ama çocuk olmuyor. Artık Kaçış yok. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Olun kurtulun bence, ertelemek sadece korkuları artırıyor. Ameliyat sonrası bir kaç gün sıkıntılı oluyor, sonra gün geçtikçe hafifliyor, ama doktorunuzu iyi seçin derim.. Ben 2 hafta sonra tamamen normale dönmüştüm, şimdiden geçmiş olsun..

Olun kurtulun bence, ertelemek sadece korkuları artırıyor. Ameliyat sonrası bir kaç gün sıkıntılı oluyor, sonra gün geçtikçe hafifliyor, ama doktorunuzu iyi seçin derim.. Ben 2 hafta sonra tamamen normale dönmüştüm, şimdiden geçmiş olsun..
Kapalı mı oldunuz açıkmı oldunuz ameliyatınızı?

ben kapalı ameliyat oldum. üzerinden baya geçti şimdi tamamen normale döndüm çok şükür. İnşallah hayırlısıyla bebeğim de olur..

Çok geçmiş olsun, ben de 6 aylık bebeğimi kaybettim, tarifi olmayan bir acı. Rabbim kimseye yaşatmasın.. Ne kadar oldu ameliyat olalı ve ne kadar süre sonra toparlayabildin? Ben de açık ameliyat olucam, inşallah Allah hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder hepimize :KK43:
merhaba siz dogal yolla mi gebe kaldiniz bnde miyom ameeliyati oldum 10cm 1 yil oldu ameiyt olani gebelik olmadi daha

Evet ben doğal yolla hamile kalmıştım. Ameliyat oldum 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım ama maalesef daha çok küçükken düşük yaptım. Şimdi yeniden düşünüyorum. Doktor sorun olmadığını söyledi inşallah hayırlısıyla yeniden hamile kalabilirim...

Ameliyatımı oldum arkadaşım. Çok şükür . Güzel geçmiş. Kapalı oldu. Hem laparoskopi hem histereskopi oldum. Polip olarak görülen şey rahimde perdeymiş. Onu da aldı Dr. Herşey çok güzel fakat tek sıkıntı hala kanama geliyor. Bugün 27 gün oldu ameliyat olalı. Adetimi de oldum ama hala kan geliyor. Bu durum normalmi?

Çok sevindim iyi geçmesine. Kanama süresi kişiden kişiye değişiyor ama kanama miktarı önemli bence. Az az kanamaysa ve doktor bi sorun yok dediyse bence normal. Ama kanama fazlaysa bence tekrar doktora bir görün derim. İnşallah her şey gönlüne göre olur ve inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz..

Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce 9. Haftasında bebeğimin kalbi durdu ve apartopar kürtaj yaptılar. Hamilelik sırasında 2-3 cm olan miyom 9. Haftada 6-7cm ye ulaştı. Ve kürtaj sırasında aşırı kanama yapmış. Doktorum alınmasını ön gördü. Sizden ricam tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Beni ameliyat değil sonrasında çocuk sahibi olamamak korkutuyor

Back
X