Miyom ameliyatı ve tüp bebek

irem82irem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
89
83
38
43
Slm,37 yaşındayım . Yaklaşık 1 ay önce tüp bebek tedavisine başladım. Bugün 1 yumurtam havuzda. Anlaşılan o ki çok uzun bir süreç beni bekliyor. Çünkü bir de 6 cm boyutunda miyomum var. Önümüzdeki haftalarda ameliyat olucam. Ve sonrasında tekrar yumurta toplanacak. Benim gibi ameliyat geçirip tüp bebek tecrübesi olanlar var mi?

Slm,37 yaşındayım . Yaklaşık 1 ay önce tüp bebek tedavisine başladım. Bugün 1 yumurtam havuzda. Anlaşılan o ki çok uzun bir süreç beni bekliyor. Çünkü bir de 6 cm boyutunda miyomum var. Önümüzdeki haftalarda ameliyat olucam. Ve sonrasında tekrar yumurta toplanacak. Benim gibi ameliyat geçirip tüp bebek tecrübesi olanlar var mi?
Ben varım 2018 ocakta açık miyom ameliyatı oldum basket topu kadar büyük ve yapışık yanında biraz küçük miyom artı 5 tane orta boy anlıcan yer yoktu rahimde 6 ay bekledim 8 ay kadar dogal bekledik ama miyomlar tekrar olusunca tup bebege gectik sonra ilk denemede tuttu ama 16 haftalıkken düşük yasadım stres sebebi şimdi üçüncü denemeye hazırlanıyorum ikincide tutmadı

Ben varım 2018 ocakta açık miyom ameliyatı oldum basket topu kadar büyük ve yapışık yanında biraz küçük miyom artı 5 tane orta boy anlıcan yer yoktu rahimde 6 ay bekledim 8 ay kadar dogal bekledik ama miyomlar tekrar olusunca tup bebege gectik sonra ilk denemede tuttu ama 16 haftalıkken düşük yasadım stres sebebi şimdi üçüncü denemeye hazırlanıyorum ikincide tutmadı
Pazartesi ameliyat olucam. Geçen persembe günü hsg yapıldı. Kesinlikle çok acılıydı. Tüpler açıkmış. Ameliyattan korkmaya başladım. :(

Merhaba.38 yasındayım.5 cm miyomum vardı.rahme yapışık ve şeklini bozuyordu.4 ay önce kapalı ameliyat oldum.çok rahat geçti.yumurta rezervim az diye 2 yumurta topladık.fakat emeliyattan 3 ay sonra doğal gebeliğım gerçekleştı.demekki birşey engel olmuyorsa gebelik olabiliyor.allah gönlünüze göre versin.

Benim 6 cm miyom ile tüp bebeğe başladık 9 yumurta toplandı 5 i döllendi 3.güne gider 1i transfer oldu tutmadı maalesef ben miyom aldırmadan tekrar denicem sanırım miyomun yeri nerede sizin benim rahmin arka duvarında

Merhaba,benim de durumum aynı,tüp bebek tedavisinde havuz yöntemi uygulanıyor,38 yaşındayım,rezervim az olduğu için yeterli sayıda embriyo elde ettikten sonra miyom ameliyatı olucam.şu an 3.opu ya hazırlanıyorum,bu arada 6 ay geçti uzun bir süreç umarım tranfer aşamasına geliriz

Okuyan olur mu bilmiyorum,ama birilerine yardımı olur düşüncesi ile paylaşıyorum. 19 Mart 2021 de gonal f ve menerol 75 kullanmaya başladım. Amh düşük. Ve 1 yumurta gelişti. Dr tüp bebek dedi. Bugün alacaklardı ancak yumurta çatlamış. Hemen aşılama yaptılar. Çok ümitli değilim ama burdan sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugün bedenimdeki tek fark bacaklarımda bir kaşınt var geçmek bilmiyor. Ve bugün aşlama oldu.:)

Okuyan olur mu bilmiyorum,ama birilerine yardımı olur düşüncesi ile paylaşıyorum. 19 Mart 2021 de gonal f ve menerol 75 kullanmaya başladım. Amh düşük. Ve 1 yumurta gelişti. Dr tüp bebek dedi. Bugün alacaklardı ancak yumurta çatlamış. Hemen aşılama yaptılar. Çok ümitli değilim ama burdan sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugün bedenimdeki tek fark bacaklarımda bir kaşınt var geçmek bilmiyor. Ve bugün aşlama oldu.:)
Aşılamadan sonra ki ilk hafta ve dün test yaptım. Anlayamadım ,tekrar yapacağım bir kaç gün sonra,merak edenler olur diye resmini atıyorum. Yorum yapar mısınız?

Eklentiler

• 20210405_082620.webp
    20210405_082620.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 65
Back
X