Kesi yapildiysa doktorunuz nasil korunmayin dedi hic anlamadimarkadaşlar 2 ay önce miyom ameliyatı oldum.5 cm di açık ameliyatla alındı çok şükür.doktorumuz korunmaya gerek yok dedi ve bu ay adetim 5- 6 gündür gecikti.doktor pazartesi tahlile çağırdı.şuan adet olcakmışım gibi hafif bi sancı var ama gelen giden yok.ameliyat olduğum için mi acaba?bu durumda olup hamile kalan varmı?ne gibi sıkıntı yada belirtiler yaşadınız?nolur yaşadıklarınızı paylaşın.çok büyük mücadelele veriyoruz hepimiz.Rabbim herkese nasip etsin...
Evet haklısınız kesi yapıldı.ama benim yakın arkadaşımda aynı ameliyatı oldu .farklı doktorumuz onada aynı şey söylendi yani oda hamile kalmaya çalışıyor.hatta birçok insana tanık oldum bu şekilde olan.miyom ameliyatı olanların sayfalarınada bakarsanız benim durumumda olanlar çok.sanırım bu durum operasyonun şekli ile bağlantılı.3,5 yıl geçmiş siz ameliyat olalı.belki bişeyler değişmiştir dimiKesi yapildiysa doktorunuz nasil korunmayin dedi hic anlamadim
Bende oldum 3.5 yil once sezeryan gibi oldu kesi yapildi 8 cm. di benimki doktorum 6 ay korunacaksin dedi
Onun hesaplama sekli su sekilde oluyor rahimde dikis oluyor 6 ay sonra hamile kalinsa dogum 1.5 yili bulsa rahim kendini toparlar mantigi. sizde ic dikis yoksa bilemem tabi ama bende icte derin dikis vardi. doktordan doktora degisir belki ama rahim ici yapilan islemlerde genelde korunma verirler. myomectomy gercekten zor bir operasyon umarim en yakin zamanda hamile kalirsinizEvet haklısınız kesi yapıldı.ama benim yakın arkadaşımda aynı ameliyatı oldu .farklı doktorumuz onada aynı şey söylendi yani oda hamile kalmaya çalışıyor.hatta birçok insana tanık oldum bu şekilde olan.miyom ameliyatı olanların sayfalarınada bakarsanız benim durumumda olanlar çok.sanırım bu durum operasyonun şekli ile bağlantılı.3,5 yıl geçmiş siz ameliyat olalı.belki bişeyler değişmiştir dimisize de geçmiş olsun.
Amin.inşaALLAH sizde hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Onun hesaplama sekli su sekilde oluyor rahimde dikis oluyor 6 ay sonra hamile kalinsa dogum 1.5 yili bulsa rahim kendini toparlar mantigi. sizde ic dikis yoksa bilemem tabi ama bende icte derin dikis vardi. doktordan doktora degisir belki ama rahim ici yapilan islemlerde genelde korunma verirler. myomectomy gercekten zor bir operasyon umarim en yakin zamanda hamile kalirsiniz
SelamOnun hesaplama sekli su sekilde oluyor rahimde dikis oluyor 6 ay sonra hamile kalinsa dogum 1.5 yili bulsa rahim kendini toparlar mantigi. sizde ic dikis yoksa bilemem tabi ama bende icte derin dikis vardi. doktordan doktora degisir belki ama rahim ici yapilan islemlerde genelde korunma verirler. myomectomy gercekten zor bir operasyon umarim en yakin zamanda hamile kalirsiniz
Aaa canım gerçekten mi :) çok sevindim :) çok şükür!!! İnşaALLAH arkadaşım inşaALLAH.rahim filmim de çekilde tek tüp açık malesef ama normal yolla hamile kalma şansım varmış.şimdilik deniyoruz.olmazsa başka yollar arıcaz bakalımSelam
Bende açık ameliyat oldum bana da doktor 6 ay demişti lakin ameliyat belirliyor aslında bu durumu fiseriz ilk söylediğinde bende nasıl demiştim imrenmiştim de :)) lakin bende 1.5 ay önce ameliyat oldum açık kesi şeklinde ve gebelik yasağım Ocak sonu bitiyor doktorum böyle yönlendirdi :)) sanırım Ameliyata ve iyleşme sürecine bağlı tamamen
Fiseriz güzel haberlerini bekliyorum :)) inşallah
Evet :) bende sevindim duruma bana çekmedi hsg tüplerde sıkıntı gözükmedi Dedi ameliyatta ama birde kontrolde yumurtlamam çıktı yumurtlama zamanına denk gelmiş kontrol şuan engel gözükmüyor Dedi bakalım hep beraber görüp yaşıycaz güzel haberleri inşallah :) sende sıkma canını olur inşallah tez zamanda kötü düşünme piskolojik etkiliyor hep söylüyorum kuantum teorisi :) hikayeside şu bir evli çift bebek istiyor devamlı ama olmuyor hatta evlerinde tadilat yaparken bir odayı çocuk odası die belirlediklerinden o odada değişiklik yapmıyorlar bir gün kadın vazgeçiyor ve odayı kitaplık yapmaya karar verip ona göre dizayn ediyor ve arkasından hamile kalıyor :)) buna inanırım ben doğru bi teori bence :) bu kafada olmamız lazım :))Aaa canım gerçekten mi :) çok sevindim :) çok şükür!!! İnşaALLAH arkadaşım inşaALLAH.rahim filmim de çekilde tek tüp açık malesef ama normal yolla hamile kalma şansım varmış.şimdilik deniyoruz.olmazsa başka yollar arıcaz bakalım
Sesin çıkmıyor nasıl gidiyor güzel haberler varmı :)Aaa canım gerçekten mi :) çok sevindim :) çok şükür!!! İnşaALLAH arkadaşım inşaALLAH.rahim filmim de çekilde tek tüp açık malesef ama normal yolla hamile kalma şansım varmış.şimdilik deniyoruz.olmazsa başka yollar arıcaz bakalım
Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama bende 2 ay önce miyom ameliyatı oldum. Miyomlar rahmin dışında idi. Sizinkiler öyle olduğu için mi korunmaya gerek yok dedi doktorunuz acaba?arkadaşlar 2 ay önce miyom ameliyatı oldum.5 cm di açık ameliyatla alındı çok şükür.doktorumuz korunmaya gerek yok dedi ve bu ay adetim 5- 6 gündür gecikti.doktor pazartesi tahlile çağırdı.şuan adet olcakmışım gibi hafif bi sancı var ama gelen giden yok.ameliyat olduğum için mi acaba?bu durumda olup hamile kalan varmı?ne gibi sıkıntı yada belirtiler yaşadınız?nolur yaşadıklarınızı paylaşın.çok büyük mücadelele veriyoruz hepimiz.Rabbim herkese nasip etsin...
Benimkiler hiç belirti vermedi ne yazık kiMiyom belirtileri neler?
İnşAllah görürsünüz. Doğumunuzu nasıl yaptınız? Rabbim yavrunuzu sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşAllahBen de 1,5 yıl hamile kalma demişti doktorum ama benim myomlarım çok büyük ve çok sayıdaydı ameliyatım 4 saat sürdü 1,5 yılın sonunda hiç zorluk olmadan hamilelik yaşadım allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba, şuan bende inşAllah miyom ameliyati olacağım ve 1 aylık evliyim. Açık olacak ameliyat. Bana da 2 yıl dediler. Normal doğum içinmiş. Sizi doğumunuz nasıl oldu? Eğer normal doğum oldu ise ne kullandınız? Yemenize içmenize dikkat ettiniz mi? Cevaplarsanız çok memnun olurum.İnşAllah görürsünüz. Doğumunuzu nasıl yaptınız? Rabbim yavrunuzu sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?