Miyom ile hamile kalmak

dnsgls

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
8 cm miyom var. Karın boşluğuna doğru dış miyom sadece arada hissediyorum bir şişiklik o kadar. Yeni evliyim hemen çocuk düşünmüyordum ama doktor ameliyat son seçenek önce çocuk yapmalısın dedi. Çünkü her ameliyat risk içeriyor diye. Eğer çocuk olmazsa ya da zarar verirse sonra olunur dedi. Ama bu şekilde hamile kalmakta beni düşündürüyor. Benim gibi olan var mı tavsiye almak istiyorum🫠🙃🥹

Dış miyom kısmını bilmiyorum canım bi farklılık arz eder mi ama benim de hamileliğim de miyomum vardı. Gittikçe de büyüyordu. 3 cm ile başladık en son 7 8 cm de kaldık sonrasını rahimde büyüdüğü için ultrasonda görünmüyordu. Ya küçülüp kayboldu ya da rahim kapladığı için altında kaldı görünmüyor demişti doktorum. Hamilelik boyunca ve doğumda bi sıkıntı teşkil etmedi şükür. Hatta sezeryan doğum yaparsam doktorum ameliyat sırasında onu da alabileceğini söylemişti konumu sıkıntılı değilse.

Dış miyom kısmını bilmiyorum canım bi farklılık arz eder mi ama benim de hamileliğim de miyomum vardı. Gittikçe de büyüyordu. 3 cm ile başladık en son 7 8 cm de kaldık sonrasını rahimde büyüdüğü için ultrasonda görünmüyordu. Ya küçülüp kayboldu ya da rahim kapladığı için altında kaldı görünmüyor demişti doktorum. Hamilelik boyunca ve doğumda bi sıkıntı teşkil etmedi şükür. Hatta sezeryan doğum yaparsam doktorum ameliyat sırasında onu da alabileceğini söylemişti konumu sıkıntılı değilse.
Peki şimdi ne durumda

Back
X