Canım selam cok geçmiş olsun . Ben yaklaık 2 ay olacak kürtaj oldum. bebeğim 8 haftaklıktı gelişimi 6 haftalıkta durduğu için aldırmak zorunda kaldık. ama benim kürtaj sonrası lekelenmelerim ve ara ara kanamalarım bitmedi. 2 ay olacak. Bugün tekrar genel bir muayeneye gittim. Doktor ultrasonla baktı rahimde birşey gördü ama tam olarak ne olduğunu anlayamadı. Miyon olabileceğini söyledi. Ben daha önce birçok kez vajinal muayene olmuş biriyim ilk kez bir doktor bana miyomun var dedi. 1 çocuk sahibiyim.2 . bebeği hala istiyorum. Acaba şimdi yazdıklarınızdan yola çıkıyorum da bendeki de miyomsa eğer acaba bebeğimin gelişim,ini o mu etkiledi. Doktor birde kürtajdan sonra bebeğin plesentası belki bu biyoma yapışmışssa tam atamamışsınızdır dedi kürtajda ellememişlerdir miyoma dedi. Bana laparoskopi yapacak haftaya genel anestezi verecek. Eğer o miyomsa onu da alırım dedi işlem sırasında. Korkuyorum açıkcası neler oluyor vücuduma böyle?? 37 yaşındayım. Tekrar gebe kalmak istiyorum ve fazla vaktım de yok öyle. VE bu gebeliğime 1.5 yıl sonra kavusmuştum. Bana genelde kist var derlerdi ona alışığımda miyom olabilir mi??