• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Miyomlarım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tuttioz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
1.546
En iyi cevaplar
1
2.432
83
Kızlar bugün rahmimde 4 tane miyom olduğunu öğrendim. 2 tanesi bebeğin yerleşeceği yere yakın değil ama biri tüplere yakın ve 3 cm, diğerleri 2 cm. Doktor reglidem sonra kanallara bakacağını tüpe yakın olan miyom baskı yapıyorsa ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Bebek istediğim için yoksa ameliyat demezdim dedi. Yumurtalıklarda bir şey çıkmadı, yumurtalar var ve çatlamış kendi kendine. Ama bu miyomlar beni çok korkutuyor. Ameliyat mı olacağım, yaşayan varsa lütfen destek olun bana, yaşım 40.

Kızlar bugün rahmimde 4 tane miyom olduğunu öğrendim. 2 tanesi bebeğin yerleşeceği yere yakın değil ama biri tüplere yakın ve 3 cm, diğerleri 2 cm. Doktor reglidem sonra kanallara bakacağını tüpe yakın olan miyom baskı yapıyorsa ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Bebek istediğim için yoksa ameliyat demezdim dedi. Yumurtalıklarda bir şey çıkmadı, yumurtalar var ve çatlamış kendi kendine. Ama bu miyomlar beni çok korkutuyor. Ameliyat mı olacağım, yaşayan varsa lütfen destek olun bana, yaşım 40.
Geçmiş olsun. Hiç dert etmeyin. 2 kez miyom ameliyatı oldum. En büyüğü 18 cm, en küçüğü 4 cm onlarca miyom aldırdım. Hele ki laparoskopik olursanız çok çok rahat.

Benim gibi miyomları olup da hamile kalan var mı? Gerçi annem de bana oldukça büyük bir miyom varken hamile kalmış ama desteğinize ihtiyaç duyuyorum 🙏🏻❤️

Benim gibi miyomları olup da hamile kalan var mı? Gerçi annem de bana oldukça büyük bir miyom varken hamile kalmış ama desteğinize ihtiyaç duyuyorum 🙏🏻❤️
bir iki ay doktorunuzun takibe alması gerekiyor büyüyorsun alır buyumuyorsa almasına gerek yok ben 3 kez açık ameliyat oldum korkulacak bir şey değil

Canım benimde 2 tane miyomum var ve hamile kaldım ilk 4 ay hormonların da etkisiyle biraz büyüdüler ama büyümeleri durdu şuan . Sadece ara ara ağrı yapiyorlar . Hiç kafana takma Allah'ın izniyle ol derse olur bir çok tanıdığım var miyomu varken hamile kalan

Agriniz varmi? Bende kendimden şüpheleniyorum da. 2 aydır 2 gunde bitiyor adetim ve feci agri çekiyorum. Buscopan agri kesici bile fayda etmiyor. Dr a daha gidemedim

Agriniz varmi? Bende kendimden şüpheleniyorum da. 2 aydır 2 gunde bitiyor adetim ve feci agri çekiyorum. Buscopan agri kesici bile fayda etmiyor. Dr a daha gidemedim
Regli dönemimin ilk günü hep ağrılı geçer, hiçbir değişiklik gözlemlemedim diyebilirim, sadece alt karın bölgemde hafif bir şişkinlik vardı...

Regli dönemimin ilk günü hep ağrılı geçer, hiçbir değişiklik gözlemlemedim diyebilirim, sadece alt karın bölgemde hafif bir şişkinlik vardı...
Anladim. Sizde olağandır bi agri olmamış. Dr a gidince öğreneceğim bakalım. Tekrar geçmiş olsun.

Back
X