Lazer yaptırmayı hiç düşünmüyorum. Kontakt Lens kullanıyorum ama keşke ilerlemeseZaten lazer yaptırmak istesen söylüyorlar, 23-24 e kadar ilerleyebiliyor diye.
Benimkiler 3 -3,5 tu yaptırırken 27ye kadar bekledim yaptırmak için.
Gözlüğü düzenli kullanın yaşınızı bekleyin yaptırmak için yapacağınız bişey yok gibi.
Gerçekten miBenim esim 26 yasinda ve hala durmadi, artik daha yavaş ilerliyor ama ne yazik ki ilerliyor
4 sene lens kullandım belki daha fazla.Lazer yaptırmayı hiç düşünmüyorum. Kontakt Lens kullanıyorum ama keşke ilerlemese
Lens konusunda titizim lensle aramda sorun yok ama bıktım yahu ilerliyor, uzak ilerledikçe yakın görüşüm de garip bir hal alıyor4 sene lens kullandım belki daha fazla.
Aman uyuyakalma gözüne yapışır, makyaj yaparken dikkat et mikrop kapar, gözünü ovuşturma kayar diye diye o kadar zaman sabrettim
Ama lazer yaptırdım muhteşem bişeymiş ya, durursa tavsiye ediyorum.
31 yaşına girdim hala ilerleme var sizinkinden yüksek derecem.Bu arada gözlük ve Kontakt Lens kullanıyorum
0.50 ile başlayan gözlerim şu an 4 benim de. Göz egzersizleri yaparak göz kaslarının güçlendirilebileceğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Şuan durumu nasıl. Kızımda 4 numara miyop çıktı daha 10 yaşında nasıl yol izlemeliyim sürekli artış gösteren bir şeyKızım 11 yasında 3 derece miyop. Destek ve tavsiyeye ihtiyacım var. Doktora düzenli götürüyorum. Altı ayda bir. Dışa kayması da var. 5 derece de astigmatı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?