Mizahşörler Çıkmazı

İyiyim canım uzun zaman sonra evde olmak iyi
Sen nasılsın kaynanası bir pazar günü nasıl geçiyor

rahat geciyo nihalim çok şükür
evinde bi sere serpe otur bakalim
benim de çamaşır yıkayıp ev temizlemem lazım dolap sebze dolu onların pismesi lazım

rahat geciyo nihalim çok şükür
evinde bi sere serpe otur bakalim
benim de çamaşır yıkayıp ev temizlemem lazım dolap sebze dolu onların pismesi lazım
Ben Çarşamba gelip temizlemistim abim ve ablamlar bana oturmaya gelmişti, onlardan önce gelip temizlik yapmıştım şimdi rahatım sadece su 2. Valizi bir yerlestirseydim
Kolay gelsin sana da canım bir haftasonun var Allah yardımcın olsun ne vardı temizleyip gitseydi

sen ne diyosun bulaşıkları bile makineye dizmedi gideceğine kanaat getirdi ya hem de cuma yatti hemen o gidince kaldirdim mutfaktakileri:)

iyi yapmışsın eline sağlık nihalim bizim evde her gun temizle ama aynı hiç temiz kalmiyo ya

inşallah yetişir bugüne herşey

Yorma samdanum kendini. Yetişmeyen kalsın. Çalışıyorsun o kadar saat yoruluyorsun yarın yaparsın
Yarım saatte 3 çeşit yemek yapan insana da denmez bunlar ama hadi neyse

Yorma samdanum kendini. Yetişmeyen kalsın. Çalışıyorsun o kadar saat yoruluyorsun yarın yaparsın ❤
Yarım saatte 3 çeşit yemek yapan insana da denmez bunlar ama hadi neyse

çocuğun dağınıklığı bitmiyo nihalim ya. çamaşır çok çıkıyo yetismiyo. akşam son gücüm de yemeğe gittiğinden ite kaka yapiyom inşallah annem geliyo haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…