Biz kizimizi vermicez.Sana gün aymadı o zaman bacıko...
Anaaa oysa ki düğünü de size yaptiracaadim ama...
Icguveysi verecedim vazcaydim reisBiz kizimizi vermicez.
Günaydın samdanım.günaydın sevgili topik sakinleri ve topigin çılgınları :)
ben oğlan kabus görmeye başladıhayır olsun inşallah
Günaydın samdanım.
evde sıkılıyor falan o etkiliyor mu acaba ki çocuğu
Kreşe gitmiyor ama demi şuan canım. Sen çalışıyor musun ki çalışmıyorsun da. Yani bu çocuk olmayan şeyleri mi görüyor rüyasındakrese gitmek istemiyo serom. anne işe git diye ağladı anne işe gitmesin diye ağladı.
krese gitmek istemiyorum diye ağladı.
öyle işte rüyasında ağlayıp durdu sonra devam etti uyumaya
Kreşe gitmiyor ama demi şuan canım. Sen çalışıyor musun ki çalışmıyorsun da. Yani bu çocuk olmayan şeyleri mi görüyor rüyasındaYoksa olmasını istediklerini mi
samdanım niye sevmiyorki kreşi. 15 nerdeyse 20 gündür gitmediği halde gitmeyim diye rüyasına girecek kadar ne yaşadı ki bu çocuk. Öğretmeni falan nasıl. Allah korusun eziyet falan mı ediyorlar acaba.normalde ben çalışıyorum o da kreşe gidiyo. ama gitmek istemiyodu çok ağlıyodu.
inan bak daha bi kere park dışarı vs demedi. kreşe gidersek diye
tekrar nasıl alisacak hiç bi fikrim yok
Bizde okumuyoruz kiGünaydıınbu kadar konuya nasıl yetişiyosunuz ben okuyamıyorum hepsini
O zaman tamamsamdanım niye sevmiyorki kreşi. 15 nerdeyse 20 gündür gitmediği halde gitmeyim diye rüyasına girecek kadar ne yaşadı ki bu çocuk. Öğretmeni falan nasıl. Allah korusun eziyet falan mı ediyorlar acaba.
Bizde okumuyoruz ki
Günaydın canım
samdanım niye sevmiyorki kreşi. 15 nerdeyse 20 gündür gitmediği halde gitmeyim diye rüyasına girecek kadar ne yaşadı ki bu çocuk. Öğretmeni falan nasıl. Allah korusun eziyet falan mı ediyorlar acaba.
Bizde okumuyoruz ki
Günaydın canım
Aman kız boşver kreş kötü olacağına seninki aşarşik olsunkreş çok iyi serom :) benim bebem anarşik
kuralsız özgür özgür takılmak istiyo. bide aşırı inatçı. ne desen tersini yapar anında
babası da birakma alma saatlerinde gevşeklik yapınca dengesi sasti.
Aman kız boşver kreş kötü olacağına seninki aşarşik olsun
Yerim ben onu kaç yaşında
Zor alışmıştı seninki bir dekreş çok iyi serom :) benim bebem anarşik
kuralsız özgür özgür takılmak istiyo. bide aşırı inatçı. ne desen tersini yapar anında
babası da birakma alma saatlerinde gevşeklik yapınca dengesi sasti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?