Senin libidon taşmış güzel kızım acilen sevişmen lazımAh nihayett aşk kapımı araladıı
Allah affeder belki bunları ben cehenneme atacağım seniGeceleri yakıp kapıları açıp sabahı görmeden kovacağım seni
Oraya depük emojisi yerlestireydin bilirdik belkiGeceleri yakıp kapıları açıp sabahı görmeden kovacağım seni
Senin libidon taşmış güzel kızım acilen sevişmen lazım
Depük yok kibarca kapıyı gösteren hanım bi kız var eliyle sizi şöyle dışarı alalım diyo.Oraya depük emojisi yerlestireydin bilirdik belki
Bi emin oldgmz gece ve gunduzdu
Olsun olsun iyidir libidoMerve günlerdir yumurtluyorum diye yediklerimin suçu bu ben böyle biri değildim
Yine de bilemezmisimDepük yok kibarca kapıyı gösteren hanım bi kız var eliyle sizi şöyle dışarı alalım diyo.
Sölemeseydin keşkem yaaa. Röntgencilik dedin şıp diye anladım ama geç kaldım yaGeceleri yakıp kapıları açıp sabahı görmeden kovacağım seni
Kimin şarkısıymis ki bu yav bir bakayım benim devreler yandiSölemeseydin keşkem yaaa. Röntgencilik dedin şıp diye anladım ama geç kaldım ya
Serdar OrtaçKimin şarkısıymis ki bu yav bir bakayım benim devreler yandi
Serdar Ortaç ya. Onun şarkılarıyla büyüdümKimin şarkısıymis ki bu yav bir bakayım benim devreler yandi
RatatouilleKızlar biraz da film sormayak mı yaa.
İlki benden geldi.
Yabancı film
Etiket yap herkesiDağılmayın ya benim uykum yok hiç. Oynayalııımmm
EvveettRatatouille
Tamam düşüneyim birazEvveettsenn sor. Film ya da dizi sor ama yerli yabancı farketmez
Beşikten mezara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?