Mizahşörler Çıkmazı

Niyet ettim Allah rızası için ekmek yapmaya

Ben hamurumu yoğurup geliyorum

Hadi bakalım seroo K KurkmantoluS meydan okumanı bugün kabul ettim
hadi görelim seni erkek
adamsim sero ama yoğurdum kız artık hamuru bilsem ellemezdim
neyse bi dahakine
ben bakiyorum yüz yıl konusmusum gibi biten konusma 2 2 buçuk dk sürmüş

Allah muhabbetinizi artirsin
Amin mi desem

hamur yoğurdum nihalim :) birazdan bazlama yapcam:) sen naptın bebikler nasil
Maşallah samdanimaa.. Allahim herkesler ne kadar hamarat.
ben naptim bi kap fasulye ıslattım akşama gazlı gazlı yemeyi düşünüyoruz. Kraliceminki gibi gazı alınmış olmayacak ama olsun. bebekleri uyuttum yazacaktım tam birinin ağlama sesi geldi bir bakayım sonra da ev supurecegim her yerde kıl var kılll

hadi görelim seni erkek
neyse bi dahakine

Amin mi desem

Allah'ım şeytanlık yapmasina firsat verme de

valla anamin evinde aglaya aglaya yapard nihal annem zorla yaptırırdı öğren de unut diye. kadın hakliymis yani Allah razı olsun

senin üçü de minnak ama senin fasülye yapman bile cok büyük bişey bence maşallah sana

benim esim kilsiz bi adam benim de saç pek dökülmez. ama eve yatılı misafir ozellikle erkek misafir gelince killardan dolayı aşırı geriliyorum
çok sinir bozucu bisey

Bizimki de öyleydi. Bırakana kadar ortalığı yıkıyordu. Biz gittikten sonra ses seda yok. Sonra iki tane öğretmenini çok sevdiği için onlara direkt gidiyordu. ama bir tane öğretmen var onu gördüğün zaman çocuk ağlamaktan mahvoluyordu. Ben de kara kara düşünüyorum nasıl alıştıracağım diye

İzin verse ben kocama ağda yaparım yeminlen o kadar kıllı ki

Ya yine ben geldim muhabbet durdu
gel gel ben geldim muhabbet kapına geldi
Ahahahha gazını al yoksa bak akşam fena seyler olabilir

Ahahahha gazını al yoksa bak akşam fena seyler olabilir
Çok önemli bir noktaya parmak bastın kralicem ara tatilden yeni çıktım biliyon mu şimdi bu da sogansiz gitmez hem soğan hem gaz bana geel geel diyor bir yandan da şarj saaarj diyor arada kaldım bugün bu yemeği yaptığıma pisman olmam inşallah

Ashjajsjdj ben boşuna mı gazını alıyorum He sonra donlarımız parçalanıyo d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…