- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Yollayım samdanım ayıp idiyon
Beni kayınvalide aradı tam 17 dk konuştuk
hadi görelim seni erkekNiyet ettim Allah rızası için ekmek yapmaya
Ben hamurumu yoğurup geliyorum
Hadi bakalım seroo K KurkmantoluS meydan okumanı bugün kabul ettim
neyse bi dahakineadamsim seroama yoğurdum kız artık hamuru bilsem ellemezdim
Amin mi desemben bakiyorum yüz yıl konusmusum gibi biten konusma 2 2 buçuk dk sürmüş
Allah muhabbetinizi artirsin
Maşallah samdanimaa..hamur yoğurdum nihalim :) birazdan bazlama yapcam:) sen naptın bebikler nasil
hadi görelim seni erkek
neyse bi dahakine
Amin mi desem
Maşallah samdanimaa..Allahim herkesler ne kadar hamarat.
ben naptim bi kap fasulye ıslattım akşama gazlı gazlı yemeyi düşünüyoruz. Kraliceminki gibi gazı alınmış olmayacak ama olsun.bebekleri uyuttum yazacaktım tam birinin ağlama sesi geldi bir bakayım sonra da ev supurecegim her yerde kıl var kılll
Bizimki de öyleydi. Bırakana kadar ortalığı yıkıyordu. Biz gittikten sonra ses seda yok. Sonra iki tane öğretmenini çok sevdiği için onlara direkt gidiyordu. ama bir tane öğretmen var onu gördüğün zaman çocuk ağlamaktan mahvoluyordu. Ben de kara kara düşünüyorum nasıl alıştıracağım diyehep babası yüzünden calci
sabah sekiz bucukta birakmasi lazımdı. sekiz bucukla oniki arası sürekli değişen saatlerde bırakınca çocuk iyice bocaladi.
mesela kreşe gidene kadar agliyo ama biz bırakıp gidince normal hayatına dönüyodu. benim oglanin derdi inat geçirmek
Yaptım kiiii artık 80 kiloyumYap yap yap bekliyoruz
İzin verse ben kocama ağda yaparım yeminlen o kadar kıllı kiAllah'ım şeytanlık yapmasina firsat verme de
valla anamin evinde aglaya aglaya yapard nihal annem zorla yaptırırdı öğren de unut diye. kadın hakliymis yaniAllah razı olsun
senin üçü de minnak ama senin fasülye yapman bile cok büyük bişey bencemaşallah sana
benim esim kilsiz bi adambenim de saç pek dökülmez. ama eve yatılı misafir ozellikle erkek misafir gelince killardan dolayı aşırı geriliyorum
çok sinir bozucu bisey
Gayet güzel gidiyorsun kutsişimYaptım kiiii artık 80 kiloyum
gel gel ben geldim muhabbet kapına geldiYa yine ben geldim muhabbet durdu
Ahahahha gazını al yoksa bak akşam fena seyler olabilirMaşallah samdanimaa..Allahim herkesler ne kadar hamarat.
ben naptim bi kap fasulye ıslattım akşama gazlı gazlı yemeyi düşünüyoruz. Kraliceminki gibi gazı alınmış olmayacak ama olsun.bebekleri uyuttum yazacaktım tam birinin ağlama sesi geldi bir bakayım sonra da ev supurecegim her yerde kıl var kılll
7 leri bi ucundan göreydim eydiGayet güzel gidiyorsun kutsişim
Hahah7 leri bi ucundan göreydim eydi
İnsallah nurum insallah 65 olsam yeterHahahgeldin geldin bidaha 8 leri görme İnşallahh
Kuşum geldim ama birazdan yine gideceğim. Bir gece ansızın gelebilirimgel gel ben geldim muhabbet kapına geldi
Gel gel ansızın gel ki heyecanlı olsunKuşum geldim ama birazdan yine gideceğim. Bir gece ansızın gelebilirim
Çok önemli bir noktaya parmak bastın kralicemAhahahha gazını al yoksa bak akşam fena seyler olabilir
Yaza fit fit adım atarsın kutsişiimmİnsallah nurum insallah 65 olsam yeter
AshjajsjdjÇok önemli bir noktaya parmak bastın kralicem❤ ara tatilden yeni çıktım biliyon muşimdi bu da sogansiz gitmez hem soğan hem gaz bana geel geel diyor bir yandan da şarj saaarj diyor arada kaldım bugün bu yemeği yaptığıma pisman olmam inşallah
Fit ve gebiş olarak insallahYaza fit fit adım atarsın kutsişiimm
İnşaallah canımFit ve gebiş olarak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?