- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.102
- 698
ben sabahları hep servisten yaziyom size bacı![]()
dinlediğim şarkıyı da atayim
daha enerjik birşey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sabahları hep servisten yaziyom size bacı![]()
dinlediğim şarkıyı da atayim
tam çıkmamış gerçi bu videoda yakalk kız dememis
![]()
sen napcan bugün zeytinom![]()
daha enerjik birşey![]()
![]()
![]()
at da dinleyim kız
bu aralar tarkan batağına düştüm sürekli tarkan dinliyom![]()
![]()
O ileri gelene kadar bizimde yaş fizik beyin yapısı ilerliycek ölmezsekOlsun cancancım ben de ucundan azıcık yetiştim, yalan yanlış o datekrar yaparız sen de olursun ❤
Ben de izleyemiyorum ilerde izlerim diye düşünüyorum o ileri gelirse bir gün :) hoşgeldiiinn :)
haftayada bir kere farklı ruh haliyle başla ne var yaniohaaa işe gitcem kız bunu dinleyip nasıl ciddi olayimm vicdansiz kadın![]()
haftayada bir kere farklı ruh haliyle başla ne var yani![]()
![]()
sen olaya o gözle bakmabaloncukum ajdar yanında kızlar iyi çıkıyo diye ağzına çakacak kızların sandim o nasıl dans yarebbim![]()
![]()
O ileri gelene kadar bizimde yaş fizik beyin yapısı ilerliycek ölmezsekhosbuldum
![]()
sen olaya o gözle bakma
farklı ritim farklı ses farklı enerji![]()
haftaya farklı başlayacam diye düşün![]()
![]()
Hosbuldum samdancimhoşgeldin aslanana
nasılsın nerden gelir nere gidersin![]()
Ben iyi komedi severim canım çok severim hemde. Ama yok ki bu ara iyi komedi. O yüzden türüne değil de filmin iyi olup olmamasına bakıyorum böyle durumlarda. Evet minnoş etkilenir diye izlemiyorum dram gerilim ve psikolojik filmler. Ama bu türde çok film var izlemek isteyip izleyemediğim.Ben de komedi sevmem ya dram ya bilim kurgu tarzı o yüzden genelde ağlarım Judyim :) ama etkisinden çıkamazsan mnik etkilenmesin ❤ masterchef izlesene, ben onu seviyorum ama vaktim yok malesef![]()
video çeksinler senişu an tek düşündüğüm nane demeti alıp dans etmek ama![]()
hoşgeldinizHosbuldum samdancimhay'dan geldim hu'ya giderim
dertli dertli ilerliyorum iste hayat denen bu yokusta
sizler nassiilsiinizzzz
![]()
Benimki henüz karnımda o yüzden bolca zamanım varHeyt be masallah ne güzel film izlemeye zamanınız varbende en son çocuklarla ferdinandi izledim iste
![]()
Ay evet ben çocuklardan dikkatli izlemisimdirBenimki henüz karnımda o yüzden bolca zamanım var
Ferdinand çok iyiydi yalnız![]()
judiym şaka maka az kaldı heeeeeeeBenimki henüz karnımda o yüzden bolca zamanım var
Ferdinand çok iyiydi yalnız![]()
Hoşgeldin bu arada.Hosbuldum samdancimhay'dan geldim hu'ya giderim
sizler nassiilsiinizzzz
![]()
Hatırlatmajudiym şaka maka az kaldı heeeeeee
Hosbuldum samdancimhay'dan geldim hu'ya giderim
sizler nassiilsiinizzzz
![]()