Mizahşörler Çıkmazı

Olsun cancancım ben de ucundan azıcık yetiştim, yalan yanlış o da 🤭 tekrar yaparız sen de olursun ❤

Ben de izleyemiyorum ilerde izlerim diye düşünüyorum o ileri gelirse bir gün :) hoşgeldiiinn :)
O ileri gelene kadar bizimde yaş fizik beyin yapısı ilerliycek ölmezsek 😁 hosbuldum 💕🍬

Ben de komedi sevmem ya dram ya bilim kurgu tarzı o yüzden genelde ağlarım Judyim :) ama etkisinden çıkamazsan mnik etkilenmesin ❤ masterchef izlesene, ben onu seviyorum ama vaktim yok malesef 😬
Ben iyi komedi severim canım çok severim hemde. Ama yok ki bu ara iyi komedi. O yüzden türüne değil de filmin iyi olup olmamasına bakıyorum böyle durumlarda. Evet minnoş etkilenir diye izlemiyorum dram gerilim ve psikolojik filmler. Ama bu türde çok film var izlemek isteyip izleyemediğim. :110:
Masterchef izliyorum canım zaten bi o var tvde. 🤦

Hosbuldum samdancim💕 hay'dan geldim hu'ya giderim 😁 dertli dertli ilerliyorum iste hayat denen bu yokusta :KK48: sizler nassiilsiinizzzz:KK68:
Hoşgeldin bu arada.🤗 Haftalarımız da nerdeyse aynıymış 😍🤗 sağlıkla al kucağına inşallah 🤲
Kendini tanıtırmısın canım yaş kaç, kaç çocuk var, napaysın nedeysin 😂

Back
X