Siteyi kendinin sananlar mı varmışyok site bizim değil ki. ama topikten gidersen keserim seni limonsuzum
aklıma ne geldi, çocuklar duymasındaki Hüseyinle Şükrü dert dinlemek bizim işimiz diye psikologluğa giriştiler de en son dertlerden kendileri ağlıyoduSinsilik bizim işimizbekliyorum sessiz moddayim
Kuzum baloncukuumm teşekkür ederim. kalp emojisi koyamıyorum şuan nedense :S bissürüü kalpppp :)HayatSevinceGuzel aklım sendeydi... umarım herşey gönlüne göre olmuştur
dualarımız seninle sonuç açıklanana kadar
günaydınnnnnnnnn
Onlar korksuunnGünaydın. Bu sabah 249642. oldum yaa
Herhalde kazanla gideceğim hatta . Oburiks gibi kazanın içine düşmek istiyorum
Yakışıklılar bir korkutuyor insanı. Sonra bakıyorsun diğerlerinden farkı yok. Sadece şişirilmiş ego
İyi baloncuk seni sormalı ❤
İyiyiimm oliveemm, sınav çok çok iyiydiii diyemem ama vallahii bittiği için çok mutluyum :)Günaydınn kızçelerimm
Canımmm haftasonu uğrayamadım :) ama son sayfada gördüm seni. Buralarda olduğuna göre iyisin, atlattın ve güzel geçti inşallah??
Ayy bittiği için ne rahatlamışsındıır
Madem toparladın gell bakalım
Ellerine sağlık canım, Allah kabul etsinnihalim yaptım valla anneminki gibi oldu çok mutluyum
ben aşureyi sıcak seviyorum çayım:) sabah altıda kalktım yetisti çok şükür
beb dün gündüzden ön hazırlığı yapmıştım. sabah bir buçuk saat sürdü tamamen pisirip halletmesi:)
Bizim kurumda değişiklik yokkızlar dönüşümlü çalışmaya başladınızmı
Sen memur musun canım,mali işlerde mi çalışıyorsun,bütçe falanbizde en üst kişisi.. bir alt kişisinin insiyatifine bırakmış sorumluluk almamak için
bütün birimler girdi dönüşüme.. bizim birim girmedi.. üstüne girsede ben ve oda arkadaşım bütçe zamanı diye kasıma kadar gelecekmişiz..
zannedersin kurumu kurtaracaz... peh
insiyatife bırakılması işlerine geldi[
Ellerine sağlık canım, Allah kabul etsin ❤
Bizim kurumda değişiklik yok ☹
Sen memur musun canım,mali işlerde mi çalışıyorsun,bütçe falanben de daha önce bütçe ve gelir biriminde çalıştım bayağı
aaay evet reyyanııım :) Amiin inşallahh teşekküür ederiimmaklıma ne geldi, çocuklar duymasındaki Hüseyinle Şükrü dert dinlemek bizim işimiz diye psikologluğa giriştiler de en son dertlerden kendileri ağlıyodubiz de öyle olmayalım
Kuzum baloncukuumm teşekkür ederim. kalp emojisi koyamıyorum şuan nedense :S bissürüü kalpppp :)
Onlar korksuunnbiiz de güzeliz ben teee lise 1 deydim ya kelebeğim çocuk aklı iştee
İyiyiimm oliveemm, sınav çok çok iyiydiii diyemem ama vallahii bittiği için çok mutluyum :)
HayatSevinceGuzel kuzum demiştim dün ama yine diyim.
Geçmiş olsun, inşaAllah çok güzel sonuçlar alırsın. Yarı meslektaş sayılırız
Ben buradayımben geldim nerdesiniz millet
Burdayımben geldim nerdesiniz millet
Ben buradayım
Burdayım
Yemek yedik, çay yaptım oturdum. Sen ne yaparsın cnmnapiyosunuz beybiler
Yemek yedik, çay yaptım oturdum. Sen ne yaparsın cnm
Selam ben de burdayım oğlusu uyutmaya çalışıyorum,çayım ocakta,uyusun çay faslı yapacağım
1 saat sonra gelirimeline sağlık afiyet olsun
uyuyakalmışım çocuğun uyku saatinin gelmesini bekliyorum reyyanim:) :)
Sağol canımm.eline sağlık afiyet olsun
uyuyakalmışım çocuğun uyku saatinin gelmesini bekliyorum reyyanim:) :)
Gündüz pek uyumamisti kısa kısa uyumuştu,çok uykusu gelmişti çabuk uyudu canım, dün uykusuz kaldın galiba erkenden kalktın bu sabah normal canım,. çabuk uyuyo mu peki mehlikam:)
benim bisey icesim yok uyumak istiyorum
aaay evet reyyanııım :) Amiin inşallahh teşekküür ederiimmaklıma ne geldi, çocuklar duymasındaki Hüseyinle Şükrü dert dinlemek bizim işimiz diye psikologluğa giriştiler de en son dertlerden kendileri ağlıyodubiz de öyle olmayalım
Kuzum baloncukuumm teşekkür ederim. kalp emojisi koyamıyorum şuan nedense :S bissürüü kalpppp :)
Onlar korksuunnbiiz de güzeliz ben teee lise 1 deydim ya kelebeğim çocuk aklı iştee
İyiyiimm oliveemm, sınav çok çok iyiydiii diyemem ama vallahii bittiği için çok mutluyum :)
HayatSevinceGuzel kuzum demiştim dün ama yine diyim.
Geçmiş olsun, inşaAllah çok güzel sonuçlar alırsın. Yarı meslektaş sayılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?