KeşkeAllah kurtarmış seni
peki sen de mariaya benziyo musun
Bugün bitti.İyiki olmamış. Karantinan bitti degil mi senin
Calcim
Gecmis olsun o zaman gözün aydın :)Bugün bitti.
Allah birdaha yaşatmasın kuzumBugün bitti.
Survivor gönüllülerden oyunculuğa yükseldi o. Yani pek de ünlü değildi dikkatli bak belki de eski sevgilindirMaria ve mustafa diye bir dizi başlamş ordaki mustaga eski erkek arkadaşımın resmen ikizi.. Şoka girdimizlemem normaldede zapink yaparken, eşimin farkedeceğini düşünmedim o bile benzetti kanalı değişti
Bana diyorki sence birine benziyormu
Kimm dedim, mustafa diyor
Ay ne tipsiz ben kmseye benzetemedim dedim
Resmen yalancı balon
Teşekkür ederim ama evden yine çıkmam ben. Pek farkeden bişey olmucak. Evi çok severim deGecmis olsun o zaman gözün aydın :)
Amin kuzum sizlerde görmeyin inşaallahAllah birdaha yaşatmasın kuzum
Değil değilSurvivor gönüllülerden oyunculuğa yükseldi o. Yani pek de ünlü değildi dikkatli bak belki de eski sevgilindir
Gözünüz aydınBugün bitti.
Sağol canımGözünüz aydın❤
En iyisi valla. Zorunlu olmadikca kimse cikmamaliTeşekkür ederim ama evden yine çıkmam ben. Pek farkeden bişey olmucak. Evi çok severim de
Burcun yengeç miydi canım?Teşekkür ederim ama evden yine çıkmam ben. Pek farkeden bişey olmucak. Evi çok severim de
Keşkeama hayır çirkin birşeyim şusn eşimde mustafata benzemitor kıda boylu esmer göbişli ama kalbi = dünyalara bedel iyiki o ♥
Enişte göbeklimiben o kızı begenmedim zaten boşver
önemli olan anlaşmak sevmek sevilmek zaten boşver baloncukum gerisini
göbekli erkekler hep guvenilir gelmiştir bana
Enişte göbeklimi
Yok canım ben oğlakım ama eşim yengeçBurcun yengeç miydi canım?
Kız daha ne istiyorsn adam senin için kendine bakıyorsevgiliyken gobekliydi epeyemekli amcalar gibiydi tipi
şimdi gittikçe fitlesip vücut yapmaya başladı
bosanmak caiz midir hojam
Bahçeye bile inmeyi sevmem ya öyle Bi fena evciyimEn iyisi valla. Zorunlu olmadikca kimse cikmamali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?