Evet canım öyle.Alt katta kv kalıyor diyordun, bende apartman evi sanmıştımbizimki gibiymiş sizin de
Kedin bahçede oynayıp geldikten sonra kirlenmiyor mu?Evet canım öyle.
Ay dörtmüşüm evetbende günaydını kaçıncı yazarsan o olursun sanıyordum
İyiyim canımcım bebiş de çook iyi şükür. Oynuyor yuvarlanıyor öyle kendince. Gece bi tekmeledi yattığım yerde kıpırdadım ya. Benimki ağırlık mı çalışıyor acaba içerde
Aşırı değil ama siliyorum hep. Ya da yıkıyorumKedin bahçede oynayıp geldikten sonra kirlenmiyor mu?
Gece uyumuyor ki hiçartık büyüyo annesi:) çok daha fazla hissediyosun hareketleri
ama senin oğlan geceleri uyanık anlasilan
Kedileri yıkamak çok zararlı diyor bi arkadaşım. Bizde hep bahçede olur kedi ama bazen eve almak isteriz. Eşim yıkar onu banyoda. Küser bize bi kaç saat yanımıza yaklaşmaz. Ama napiim çok kirli oluyor heryeri öyle eve alamıyorum. Silsen de olmuyor ki.Aşırı değil ama siliyorum hep. Ya da yıkıyorum
Evet sık yıkamak zararlı imiş. Ama benim aşırı kirli olmuyor. Kendini sürekli temizliyorKedileri yıkamak çok zararlı diyor bi arkadaşım. Bizde hep bahçede olur kedi ama bazen eve almak isteriz. Eşim yıkar onu banyoda. Küser bize bi kaç saat yanımıza yaklaşmaz. Ama napiim çok kirli oluyor heryeri öyle eve alamıyorum. Silsen de olmuyor ki.
YA onun küsmelerini yerim yerimmmKedileri yıkamak çok zararlı diyor bi arkadaşım. Bizde hep bahçede olur kedi ama bazen eve almak isteriz. Eşim yıkar onu banyoda. Küser bize bi kaç saat yanımıza yaklaşmaz. Ama napiim çok kirli oluyor heryeri öyle eve alamıyorum. Silsen de olmuyor ki.
Yok bizimki yerlerde yuvarlanıyor bildiğin. Patileri temiz oluyor ama tüylerinin rengi beyazdan krem rengine hatta kahverengine dönüyor o derece. Uslu değil ki, işi gücü maymunlukEvet sık yıkamak zararlı imiş. Ama benim aşırı kirli olmuyor. Kendini sürekli temizliyor
Dayanamıyor ama bize. Biraz küsüyor çağırınca hafif miyav yapıyor küstüm size der gibi. Sonra tavşan gibi zıplaya zıplaya geliyor hadi beni sevin diyeYA onun küsmelerini yerim yerimmm
Günaydınnn kızlarr
Bizim daha küçük ya ondandır belki. Daha cesaret edemiyor. Sadece koşuyor ordan orayaYok bizimki yerlerde yuvarlanıyor bildiğin. Patileri temiz oluyor ama tüylerinin rengi beyazdan krem rengine hatta kahverengine dönüyor o derece. Uslu değil ki, işi gücü maymunluk
Günaydın canımYA onun küsmelerini yerim yerimmm
Günaydınnn kızlarr
Ya hahahh bu kediler ömür vallahi Judymm❤Dayanamıyor ama bize. Biraz küsüyor çağırınca hafif miyav yapıyor küstüm size der gibi. Sonra tavşan gibi zıplaya zıplaya geliyor hadi beni sevin diye
Günaydın canım
Bizim daha küçük ya ondandır belki. Daha cesaret edemiyor. Sadece koşuyor ordan orayabide ağaç var onun dalına çıkmayı öğrenmiş orda oturuyor
ReyyanımmGünaydın canım ❤
Ağaç deme bizimki nerelere çıkıyor bi görsen. Geçen gün üzümlük var bahçemizde. Oraya çıkmış ciyak ciyak miyavlıyor. Bende nasıl çıktın oraya in aşağıya diyorum yok haraket etmiyor. Dedim eve gideyim de eşime haber vereyim merdiven falan bişey koysun alsın onu ordan. Eve gittim eşimi çağırdım döndük kedi yok. Aklım çıktı nerde diye. Bi baktım çalılıkta çekirgeyle oynuyorBizim daha küçük ya ondandır belki. Daha cesaret edemiyor. Sadece koşuyor ordan orayabide ağaç var onun dalına çıkmayı öğrenmiş orda oturuyor
daha ne kadar erken kızo zaman yarin erken bekliyoruz seni
Deme ya çok güldürüyor beni. Yatma şekillerin bi görsen. Telefonum onun yatma fotolarıyla dolu. Hep farklı şekilde yatıyorYa hahahh bu kediler ömür vallahi Judymm❤
Reyyanımm❤ senin pisi büyümüş de ağaçlara mı tırmanıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?