Mizahşörler Çıkmazı

artık büyüyo annesi:) çok daha fazla hissediyosun hareketleri

ama senin oğlan geceleri uyanık anlasilan

artık büyüyo annesi:) çok daha fazla hissediyosun hareketleri

ama senin oğlan geceleri uyanık anlasilan
Gece uyumuyor ki hiç bebekler anne karnında belli olur derler. Bana uyku yok yani geceleri. Anladım artık bunu
Fazla dediğim de eskiden daha fazla ve sık hissediyordum canım. Şimdi büyüdü biraz yeri daraldı ya orda, sık haraket etmiyor ama çok sert haraket ediyor beni yattığım yerde kıpırdatacak kadar

Aşırı değil ama siliyorum hep. Ya da yıkıyorum
Kedileri yıkamak çok zararlı diyor bi arkadaşım. Bizde hep bahçede olur kedi ama bazen eve almak isteriz. Eşim yıkar onu banyoda. Küser bize bi kaç saat yanımıza yaklaşmaz. Ama napiim çok kirli oluyor heryeri öyle eve alamıyorum. Silsen de olmuyor ki.

Evet sık yıkamak zararlı imiş. Ama benim aşırı kirli olmuyor. Kendini sürekli temizliyor

YA onun küsmelerini yerim yerimmm

Günaydınnn kızlarr

Evet sık yıkamak zararlı imiş. Ama benim aşırı kirli olmuyor. Kendini sürekli temizliyor
Yok bizimki yerlerde yuvarlanıyor bildiğin. Patileri temiz oluyor ama tüylerinin rengi beyazdan krem rengine hatta kahverengine dönüyor o derece. Uslu değil ki, işi gücü maymunluk

YA onun küsmelerini yerim yerimmm

Günaydınnn kızlarr
Dayanamıyor ama bize. Biraz küsüyor çağırınca hafif miyav yapıyor küstüm size der gibi. Sonra tavşan gibi zıplaya zıplaya geliyor hadi beni sevin diye

Günaydın canım

Yok bizimki yerlerde yuvarlanıyor bildiğin. Patileri temiz oluyor ama tüylerinin rengi beyazdan krem rengine hatta kahverengine dönüyor o derece. Uslu değil ki, işi gücü maymunluk
Bizim daha küçük ya ondandır belki. Daha cesaret edemiyor. Sadece koşuyor ordan oraya bide ağaç var onun dalına çıkmayı öğrenmiş orda oturuyor

Dayanamıyor ama bize. Biraz küsüyor çağırınca hafif miyav yapıyor küstüm size der gibi. Sonra tavşan gibi zıplaya zıplaya geliyor hadi beni sevin diye

Günaydın canım
Ya hahahh bu kediler ömür vallahi Judymm❤
Bizim daha küçük ya ondandır belki. Daha cesaret edemiyor. Sadece koşuyor ordan oraya bide ağaç var onun dalına çıkmayı öğrenmiş orda oturuyor
Günaydın canım ❤
Reyyanımm ❤ senin pisi büyümüş de ağaçlara mı tırmanıyorr

Ağaç deme bizimki nerelere çıkıyor bi görsen. Geçen gün üzümlük var bahçemizde. Oraya çıkmış ciyak ciyak miyavlıyor. Bende nasıl çıktın oraya in aşağıya diyorum yok haraket etmiyor. Dedim eve gideyim de eşime haber vereyim merdiven falan bişey koysun alsın onu ordan. Eve gittim eşimi çağırdım döndük kedi yok. Aklım çıktı nerde diye. Bi baktım çalılıkta çekirgeyle oynuyor

Ya hahahh bu kediler ömür vallahi Judymm❤

Reyyanımm ❤ senin pisi büyümüş de ağaçlara mı tırmanıyorr
Deme ya çok güldürüyor beni. Yatma şekillerin bi görsen. Telefonum onun yatma fotolarıyla dolu. Hep farklı şekilde yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…