Demek bu saatte nasipmis sana daSeninkini biliyorum ban biraz az kalır
Seninkini merak etmedim değil kimsenin duymadigi biyerden kulagima fisilda
Günaydın canım ben de uykum gelsin diye girdim nedense uykuya dalamadimGünaydınnnnçişe uyanmıştım uykum kaçti :)
Youtube dan birseyler ac izlerken uyursun ben hep oyle yapiyorun :)Günaydın canım ben de uykum gelsin diye girdim nedense uykuya dalamadim
Evet iyi olur aslında. Yaprak dokumunun atraksiyon olmayan sahneleri belki uykumu getirirYoutube dan birseyler ac izlerken uyursun ben hep oyle yapiyorun :)
Aman ali riza bey huzurumuz kacmasinEvet iyi olur aslında. Yaprak dokumunun atraksiyon olmayan sahneleri belki uykumu getirir
Aynen. Tango yaptıkları bölümler falan iyi olurAman ali riza bey huzurumuz kacmasin
Ben sevmem hiçAynen. Tango yaptıkları bölümler falan iyi olur
Burada birkaç kişi varız bunun hastası olan yani kk da.Ben sevmem hiçpsikolojimi bozuyor
Ya bi insan hayatinda hic mutlu olmaz mi? Bunlarda sürekli bir sorun, bir sıkıntı daral geliyor bana. Com kasfetli bir havasi var dizininBurada birkaç kişi varız bunun hastası olan yani kk da.ickim yok kumarım yok, konken partilerim hiç yok. benim de kötü alışkanlığım bunlar işte
Ve bir çok saçmalık konuşmama susma o fikret e nasıl gıcık oluyorum bazen hele o Leyla'yaYa bi insan hayatinda hic mutlu olmaz mi? Bunlarda sürekli bir sorun, bir sıkıntı daral geliyor bana. Com kasfetli bir havasi var dizinin
Onun paylaştığı bir fotonun altına aliriza Tekin isimle biri damat aferin sonunda bir baltaya sap oldun gibi bir şey yazmistiHic erkek kalmamis gibi birbirlerinin elinden kocalarini caliyorlaro tolga karel köpeği gitti amariga da tir şöförü oldu hakkettiğini buldu
dördüncü olduğuna emin misin? bir daha bak istersenve baloncuk dördüncülüğü bırakmıyordu sayın seyirciler
günooooooooooooooooooooo
7den öncekileri saymıyorum ne o öyle sabaha karşı dahadördüncü olduğuna emin misin? bir daha bak istersen
Günaydın herkese ❤
Çişe kalkan günaydın diyor. Geri uyuyanların Günaydını sıralamaya koyulmasın7den öncekileri saymıyorum ne o öyle sabaha karşı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?