Elhan abla sayesinde bizleri tanıdın ama başka yerlerde yazdınsonradan farkettimmmmmmmmmm
ben buraya yazıyorum sanıyorum
Calci elinden geleni ardına koyma bebeyimHanım efendiyi başka konulardan topluyorum
Nefesimi ensende hisset baloncuuukkkkkkk
ikizleriminiz anası sendemiElhan abla sayesinde bizleri tanıdın ama başka yerlerde yazdın
Calci elinden geleni ardına koyma bebeyim
Sana açılirim kıvama gelirim demiştimikizleriminiz anası sendemi
bana ne açılıyorsunSana açılirim kıvama gelirim demiştim
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeSen ondan önce damatları kaptın
hahahaha sana denk geldi ne gezeeeelllbana ne açılıyorsunakrep akrep diye dün inletenlere söyle
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kabak bana patladı iyimi
Kız bak bak hemen tırnaklarını nasıl çıkardı anaaaam korkulur sende.bana ne açılıyorsunakrep akrep diye dün inletenlere söyle
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kabak bana patladı iyimi
He ya hem yumurta gibi çocukları alıyor sonra bana atarlaniyor neymiş açılmışmışim neymiş sana hak vermişim calci neymiş sana hak vermiş senin arkanda olmuşum calciiiiiSen ondan önce damatları kaptın
hahahaha sana denk geldi ne gezeeeelll
Kız bak bak hemen tırnaklarını nasıl çıkardı anaaaam korkulur sende.
Tam da calciye fiti veriyordum tüh napsam ne yana dönsem bilemedim ya ortada oynuyorum resmengülnihalim bizi birbirimize düşürdüler dur yapma damatları bölüşebiliriz
hahaahahahah fena bu baloncukHe ya hem yumurta gibi çocukları alıyor sonra bana atarlaniyor neymiş açılmışmışim neymiş sana hak vermişim calci neymiş sana hak vermiş senin arkanda olmuşum calciiiii
Tam da calciye fiti veriyordum tüh napsam ne yana dönsem bilemedim ya ortada oynuyorum resmen
Damat anasıyım ben haberiniz olaaTam da calciye fiti veriyordum tüh napsam ne yana dönsem bilemedim ya ortada oynuyorum resmen
eskiden kız evi naz eviydi beDamat anasıyım ben haberiniz olaa
yemezlerDur şimdi sana dönüyorum
Aman benim canım baloncugummmmm
E artık düzgün erkek kara borsa. Önceden rezervasyonu yaptıracaksın ki anası ona göre yetiştirsineskiden kız evi naz eviydi be
Ooo en sevdikleeimizdensizinDamat anasıyım ben haberiniz olaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?