Yaa böyle yöresel şeyleri çok severimyumurta topuk ayakkabısı var dedeler giyiyorYaşlı bir Çarşambalıyı anında yakalıyorum
Rahmetli amcam giyerdi. Şimdi görünce aklıma geldi
Canım ülkem memleketimin her yöresi ayrı değerli
Allah rahmet eylesin kuzucummm. Çok seviyorlar bu ayakkabıyı gerçekten nerede yaşarsa yaşasın bunu giyiyorlar. Mekanı cennet bahçesi olsunRahmetli amcam giyerdi. Şimdi görünce aklıma geldi
Kesinlikle öyle. Çok seviyorum çokkkCanım ülkem memleketimin her yöresi ayrı değerli ❤❤.
Bizim ailede ilk kez bu kadar yakınım vefat etti. Karşılıklı dairelerde otururduk. Çok severdim babam gibiydiAllah rahmet eylesin kuzucummm. Çok seviyorlar bu ayakkabıyı gerçekten nerede yaşarsa yaşasın bunu giyiyorlar. Mekanı cennet bahçesi olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun calcimBizim ailede ilk kez bu kadar yakınım vefat etti. Karşılıklı dairelerde otururduk. Çok severdim babam gibiydihala anneme gidince apartmanda karşılaşacakmışım gibi gelir
Oyy canım benim ya. Ben de hep anneanneme gidince aynı şeyi hissediyorum. Sanki yaşıyor da diğer odada oturuyor gibi...Bizim ailede ilk kez bu kadar yakınım vefat etti. Karşılıklı dairelerde otururduk. Çok severdim babam gibiydihala anneme gidince apartmanda karşılaşacakmışım gibi gelir
Oyy kuzum Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşallahBizim ailede ilk kez bu kadar yakınım vefat etti. Karşılıklı dairelerde otururduk. Çok severdim babam gibiydihala anneme gidince apartmanda karşılaşacakmışım gibi gelir
Mekanı cennet olsun inşAllah kuzumRahmetli amcam giyerdi. Şimdi görünce aklıma geldi
aydınlanırlar diye seni etiketledim ama yok anlamıyorlar takibi bırak benceben öyle yaptım.
iyiyyim seriim :) Sen nasılsın, dönüyormuşsunuz yakında, özledin mi evi :)Kızlar nasılsınız? Keyifler nasıl?
the instagram story şarkısıacılara yürüyor korkmuyorum
arada bir kalbini yokluyorum
geleneksel bir spor muuPakistan'da geleneksel bir spor sanırım geçenlerde denk geldi
pekiii pekiii taaam taaaam inandık limonsuzuummm :) sonuncu bendim zatenSabah tam günaydın yazacaktım bakım çalışması var dedi
İyi akşamlar o zaman
Özledim yaiyiyyim seriim :) Sen nasılsın, dönüyormuşsunuz yakında, özledin mi evi :)
the instagram story şarkısı
geleneksel bir spor muukurban olurum bizim geleneksel sporlarımıza
pekiii pekiii taaam taaaam inandık limonsuzuummm :) sonuncu bendim zaten
değil mii :) bizde önceden yazları birkaç gün köyde kalırdıkk o kadar uzun olmamasına rağmen, orası da bizim olsa da yinede kendi yatağımı odamı çoook özlerdimm :)Özledim ya ☺☺Burası da evimiz ama diğer ev gibi olmuyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?