- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
afiyet olsun. iyiyiz şükür. sen nasılsınİşlerimi hallettiimm, kahvemi alıp geldimfotoğraf yükleyemiyorum amaa nasılsınız kıızzlar
Uzuunn zaman sonra TV de hercai ye denk geldim zuhalim, ikinci miran filan gelmişafiyet olsun. iyiyiz şükür. sen nasılsın
Yemek yemiyor musun baloncukum
Bugn kahvaltıyı cokkkk geeçç yaptm nurumYemek yemiyor musun baloncukum
iyi seyirler canim :)Uzuunn zaman sonra TV de hercai ye denk geldim zuhalim, ikinci miran filan gelmişiyiyim oturdum dinleniyorum :)
Hmmm desene kocam yook kafama göre yeaaaaBugn kahvaltıyı cokkkk geeçç yaptm nurum
Ayyt en sevdiğim şeyyyHmmm desene kocam yook kafama göre yeaaaa
Canım aşırı cipss istiyor baloncukumm ve sanırım bu isteği susturamayacağım bugün
Öyle izlediğim bir şey değil de zuhalim instsgrm sağolsun, ben de oturdum kaldım :) neler napıyosun soğudu mu orda havalar :)iyi seyirler canim :)
Hadi bu akşam karşılıklı yiyelimAyyt en sevdiğim şeyyy
geceler serinledi şükür ama gündüzler hala sıcak nurumÖyle izlediğim bir şey değil de zuhalim instsgrm sağolsun, ben de oturdum kaldım :) neler napıyosun soğudu mu orda havalar :)
Hakkımı çekirdekle doldurdum kuzum bemHadi bu akşam karşılıklı yiyelim
Ben sana buradan sonbahar yağmurları göndereyim zuhalim mis miiss :)geceler serinledi şükür ama gündüzler hala sıcak nurum
Tamam bunu kabul edebilirim, istemem asla bir gecede 2 şeye yüklenmeni baloncukumHakkımı çekirdekle doldurdum kuzum bem
o kadar ihtiyavim var ki nurum sagol. mayıstan beridir tek damla yağmur düşmediBen sana buradan sonbahar yağmurları göndereyim zuhalim mis miiss :)
Yaa ciddi misiiinn umarım enn kısa zamanda serin yağmurlar ulaşır oraya zuhalim. Yağmur benim içimi çook ferahlatıyor :)o kadar ihtiyavim var ki nurum sagol. mayıstan beridir tek damla yağmur düşmedi
malesef canim havalad cok kurak gidiyorYaa ciddi misiiinn umarım enn kısa zamanda serin yağmurlar ulaşır oraya zuhalim. Yağmur benim içimi çook ferahlatıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?