Bizde de kuru varBugün nohut pişirdim onunla idare edelim
Oooff ablammm bayılırım ona da tavuklu pilava da. Ben kış salatası yaptım bir de kırmızı soğan oh misBizde de kuru var
Yetmezse haber et kuzum takviye ederiz. Yanında tavuklu pilav da var...
Afiyet olsun canım.Oooff ablammm bayılırım ona da tavuklu pilava da. Ben kış salatası yaptım bir de kırmızı soğan oh mis
Yapak ...kızla bu gece anı gecesi yapak mı
olur cocuklugumuzda, okul zamanlarımızda olsun o zamanki anilarımızi anlatalım :) anlatmak isteyen olursa tabiYapak ...zuhalim
Siz çocuklugunuza ben de siz yaşlara giderim
Yapalım tabiki nasıl olacak tatlımkızla bu gece anı gecesi yapak mı
benimkini kitap olarak bastırır gönderirim sizeolur cocuklugumuzda, okul zamanlarımızda olsun o zamanki anilarımızi anlatalım :) anlatmak isteyen olursa tabi
Teşekkürler ablacım size deAfiyet olsun canım.
Kış salatası dediğin havuç, yesillikle mi oluyor...
ne olursa canım. mesela okulda eglenceli bi anın olmustur onu anlatirsin. yada ilginc bi olay olmustur o olabilir :) nasil isterseniz yani :)Yapalım tabiki nasıl olacak tatlım
o kadar ekşınlı diyorsun yanibenimkini kitap olarak bastırır gönderirim size
abovv yandınızne olursa canım. mesela okulda eglenceli bi anın olmustur onu anlatirsin. yada ilginc bi olay olmustur o olabilir :) nasil isterseniz yani :)
cocuklugumuza inip terapi yapalim diyorum
tamam herkeşler akşam mamasıni yesin çayıni kahvesini alan gelsin o zamanabovv yandınız
Yapak ...zuhalim
Siz çocuklugunuza ben de siz yaşlara giderim
Aynen zuhalim ay çok eğlenceli olacaaakktamam herkeşler akşam mamasıni yesin çayıni kahvesini alan gelsin o zaman
bence de :) çizgifilm yaptiğımızda vardın di mi? o zamanda baya eglenmiştikAynen zuhalim ay çok eğlenceli olacaaakk
Vardım galiba zuhalimbence de :) çizgifilm yaptiğımızda vardın di mi? o zamanda baya eglenmiştik
bence de vardın :)Vardım galiba zuhalim
Bir kez daha kuru da pişti oldukBizde de kuru var
Yetmezse haber et kuzum takviye ederiz. Yanında tavuklu pilav da var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?