ciddi ciddi cevap vereyim
Ciddi misin.ciddi ciddi cevap vereyimönemli olan niyettir. eyleme geçilmesi şart değil.
ayrıca sende bugunlerde bir durgunluk var ama çözemedim
dogru demis. ne bilim bi degisiklik var. varsa bi sikinti anlatmak istersen falan biz burdayiz. arkadasliklar sadece haha kiki gulmek icin degildir calcim
tabiki canım da ciddiyim farkında değilim. Kafam çok dolu biraz yoğunum hiç bir şeye yetişemiyorum ondan mı acabadogru demis. ne bilim bi degisiklik var. varsa bi sikinti anlatmak istersen falan biz burdayiz. arkadasliklar sadece haha kiki gulmek icin degildir calcim
ondadir buyul ihtimal. sen farkinda degilsin ama disari yansiyor bencetabiki canım da ciddiyim farkında değilim. Kafam çok dolu biraz yoğunum hiç bir şeye yetişemiyorum ondan mı acaba
Olabilir bak. Çok mu farklı görünüyor yawondadir buyul ihtimal. sen farkinda degilsin ama disari yansiyor bence
yok böyle durgun görünüyor herzaman ki deli calci durulmuş gibi sankiOlabilir bak. Çok mu farklı görünüyor yaw
Limonsuzum teşekkür ederimm ❤❤Elhan
HayatSevinceGuzel
Casper25
olive_bluto
Ve şuan uyku sersemi halimle yazamadığım bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. İyi varsınız
Hı hı
Bir de şey diyenler var. Biz de anneyiz çocuğumuzu eğitiyoruz yani bizim de günümüzElhan ablacım ❤
olive_bluto mm
Jawlensky iim
Casper25
Youlost16 kutsişim
Günümüz kutlu olsuunsize çiçek getirdiimm
AAA ciddi misin ?
git kızim ya
AAA ciddi misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?