Mizahşörler Çıkmazı

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın evet yaptırdık kızamıkçık aşısı
Ben bugün aile hekimiyle konuştum da kampanya aşısı dedi bu ay yapılmazsa 12. Ayda yapıyoruz zaten dedi, ben bu ay yaptirmicam o yüzden, 9. Ayda yaptıranlar 15. Ayda yine yaptırıyormus

Ben bugün aile hekimiyle konuştum da kampanya aşısı dedi bu ay yapılmazsa 12. Ayda yapıyoruz zaten dedi, ben bu ay yaptirmicam o yüzden, 9. Ayda yaptıranlar 15. Ayda yine yaptırıyormus
Hmm doğrudur canım bizim 9. ayda bir de 12. Ayda yapıldı. Şimdi su cicegini bekliyorum. 15. Ay derken 18. Ayı mi kastettin canim

Hmm doğrudur canım bizim 9. ayda bir de 12. Ayda yapıldı. Şimdi su cicegini bekliyorum. 15. Ay derken 18. Ayı mi kastettin canim
İnternetten baktım canım 15.ay yazıyor ama eski tarihli bir haber, belki yapılamıyordur artık, aşı takviminde 9 ay aşısı yok 15. Ayda da yok ,
Ben bir şey anlamadım,sağlık ocağıni aradım hemsireyle konuşacaktim Dr çıktı 9. Ayda aşı var mı diye sordum kampanya aşısı var ama 12. Ayda yapıyoruz şeklinde konuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…