geçer inşallahŞu sıralar en istediğim şey bir psikiyatr. Kafayı yemek üzereyim.
Çok şeyler biriktirdim içimde zuhalll. Onları dökmem gerek
Ben deŞu sıralar en istediğim şey bir psikiyatr. Kafayı yemek üzereyim.
Aramızda Mehlikam kimseciklere dememBen de
sen bize gelÖyle umuyorum.Yoksa ...
yavaş dök taşmasınÇok şeyler biriktirdim içimde zuhalll. Onları dökmem gerek
bence de çok haklısınbir şey dicem kırmızı odadaki gibi psikoloğa gidip hep biz anlatacaksak ne anlami kaldı gider başkasına da anlatırız, psikologunda bir şeyler anlatması gerekmiyor mu
Taşarsa toplamaz mısınyavaş dök taşmasın
toplamak bizim işimizTaşarsa toplamaz mısın
Tamam o zamantoplamak bizim işimiz
Sadece dinlemek de değil bir şey anlatıyorsun bu durumda ne yapmayı düşünüyorsun diyor. Ben bilsem sana neden anlatayim di misen bize gel
yavaş dök taşmasın
bence de çok haklısınöyle dinle dinle al parayî git oh ne güzel
Sadece dinlemek de değil bir şey anlatıyorsun bu durumda ne yapmayı düşünüyorsun diyor. Ben bilsem sana neden anlatayim di mi
Ben de haydar hak yemez rica ediyorum
Selam limonsuz nasılsın sen tercih yapmadın mi? Hangi sopayı istiyorsunSelam kızlar
Ben vurup yatırmayı seçeyim
İyim canım kahve içtik oturuyoruz sen napıyosunSelam limonsuz nasılsın sen tercih yapmadın mi? Hangi sopayı istiyorsun
Ben de iyiyim bebekleri uyutmaya çalışacağım ondan sonra ver elini mutfak toplamasıBen vurup yatırmayı seçeyim
İyim canım kahve içtik oturuyoruz sen napıyosun
Allah kolaylık versin canım. Her iki anlamda daBen de iyiyim bebekleri uyutmaya çalışacağım ondan sonra ver elini mutfak toplaması
Amin canım çok teşekkür ederim size de afiyet olsun yazmayı unutmuşum az evvelAllah kolaylık versin canım. Her iki anlamda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?