stiletto mu cikartiyim o zamansohbet muhabbet
ne yapcan kız onustiletto mu cikartiyim o zaman
oturmaya geliyoz kokoş gelcemne yapcan kız onu
İnci kolyeni de tak. Ben da kase ile salata getireceğim sizeoturmaya geliyoz kokoş gelcem
kasenin paketini yeni açmış olursan kabul. kullanilmisi kabul etmemİnci kolyeni de tak. Ben da kase ile salata getireceğim size
Tmm tmm sustm
Uğramaya çalşcam
Hortumu elime alayım bir güzel yikayayim balkonuİnci kolyeni de tak. Ben da kase ile salata getireceğim size
yaaa o eksik kalmasın zatenHortumu elime alayım bir güzel yikayayim balkonubelki hava almak isteyen olabilir.
evde kullanılmış olabilir. Sonuçta yadigarkasenin paketini yeni açmış olursan kabul. kullanilmisi kabul etmem
yavrum sen olayı çok yanlış anlamışsın
Amma kokoş gelecem dedi ya ondan şey ettiydimyavrum sen olayı çok yanlış anlamışsın
21.30 inşallah yetişirim calcietam@samdan
Jawlensky
@Limonsuzzcay
E Efruzi
@Judy_K
@HayatSevinceGuzel
Bal0ncuk
Mehfam
Elhan
@mehlika nur
@Seridina
akşama saat 21.30 toplantı var. Gelmeyenlere sopa varalarmlarınızı kurun
Ben ev terligimle geleceğimstiletto mu cikartiyim o zaman
Kaseyi duydum ya tamam ben bu toplantıyı kaçırmamalıyim. Kase çok önemli calci unuttum falan deme sakinİnci kolyeni de tak. Ben da kase ile salata getireceğim size
İlk aşkımın
O zaman babanın doğumgünü kutlu olsun nice nice senelere hep birlikte ulaştırsin Rabbim sizleriİlk aşkımın
Kıyafet balosu şeklindeyse ona göre gelelim. Kase dedin benim aklım karıştı hepimiz bir şeyler getireceksek ben de getireyim senin kase sıkılmasınyavrum sen olayı çok yanlış anlamışsın
Aminnnn gülnihalim tşklerO zaman babanın doğumgünü kutlu olsun nice nice senelere hep birlikte ulaştırdık Rabbim sizleri
Mesajımı düzenledim ulaştırdık çıkmışAminnnn gülnihalim tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?