Yani her turlu birseyleri goze almak zorunda kaliyoruz calisirken de calismazken de yapacak birsey yok canim . Hepimiz icin hayirlisien iyisini yapıyosun çayım sana çalış diye gaz verirken bazen düşünüyorum ben deverdiğim gaz depresyon olarak döner mi diye
sınav var diye şimdilik pek sorun çıkarmıyo ama eşimi taniyosam bu böyle gitmez bı iki haftaya su koymaya başlar
eskiden ben de evdeydim de o zaman da sınav vardı kpss ye hazırlanıyodum. hiç normal düzenim olmadı düşünüyorum da
Yani her turlu birseyleri goze almak zorunda kaliyoruz calisirken de calismazken de yapacak birsey yok canim . Hepimiz icin hayirlisi
Iki kisi calisirken koca kisisinin de esit duzeyde yardimi olmuyor kk da da goruyoruz genellenemez ama cogu boyle iken bunlari goze alip baslamam lazim ise o da suan icin goze almak istemiyorum ama zorunlu bir durum olur yahut goze alir canim isterse o ayri bakalm gun ola harman ola.
Aynen oyle canim . Zaman ne gosterir belli olmuyor bu hep boyleydi ama Rabbim daha cetin bir halde tekrar gosterdi bize bunu .aynen zaten Corona var herşeyi ağırdan almak daha mantıklı şu süreçte
dediğin gibi çoğu bişey yapmiyo. bahanesi de yapamıyorum oluyo. sanki herkes anasının karnında öğrenip geliyo
Aynen oyle canim . Zaman ne gosterir belli olmuyor bu hep boyleydi ama Rabbim daha cetin bir halde tekrar gosterdi bize bunu .
Rabbim kolaylastirsin insallah canimbenim için çetin işler yarın başlayacak
Kızlar akşama Yeşilçam gecesi var. Oyun oynayalım. Saat tam 22.00 topanmış olalım
kk birinci noteri
Jawlensky
E Efruzi
Mehfam
HayatSevinceGuzel
Elhan
olive_bluto
Bal0ncuk
M mehlika nur
Limonsuzzcay
Diyorum ki bi film seçelim ve repliklerini yazalım dün akşamki gibine oynicaz kiiii
Diyorum ki bi film seçelim ve repliklerini yazalım dün akşamki gibi
Aklındaki nesümüklü sofinin şerefine öyle bı karakter mi bulsak :) klasik mi gitsek:)
Aklındaki ne
Süper olur insallah katilabilirim.Kızlar akşama Yeşilçam gecesi var. Oyun oynayalım. Saat tam 22.00 topanmış olalım
kk birinci noteri
Jawlensky
E Efruzi
Mehfam
HayatSevinceGuzel
Elhan
olive_bluto
Bal0ncuk
M mehlika nur
Limonsuzzcay
Sensiz olmaz bebeyim bu işte uzman sensinSüper olur insallah katilabilirim.Yoksa bana dalılılsınız
Estağfurullah canım hepimiz harikayiz bu konuda ve gerçekten çok hoşuma gidiyor hoşumuza giden şeylerin ortak olmasiSensiz olmaz bebeyim bu işte uzman sensin
Çok yoğunum ama yetişirsem gelicem CalcimKızlar akşama Yeşilçam gecesi var. Oyun oynayalım. Saat tam 22.00 topanmış olalım
kk birinci noteri
Jawlensky
E Efruzi
Mehfam
HayatSevinceGuzel
Elhan
olive_bluto
Bal0ncuk
M mehlika nur
Limonsuzzcay
Gel artık özledik amaÇok yoğunum ama yetişirsem gelicem Calcim
niye bilmeyesin
Bilirsin ya hepinizin bildiği filmlerden olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?