Ay ben de almam insallah her seferinde bu son diyorum kendimeOfff ikisinide cok severim zarrli seyler neden bukdr tatli ki ama bu paketli gidalardan pek almam yemem ben iste sukur ordan bi artim var ama ...
ben de cok sevwrim.birakmak zor olmustuYa kim almış getirmiş haberim yok.Bi de aldığım şeyden 1 tane alma huyum da yok 2 paket daha negrom var mesela mecbur yenecek onlar da.
Belgesel ben de severimBenim izlediğim dizi de tv sevmem evde net olsa film izlerim belki ama benim film izlerken de uykum geliyoeşim de Çok kızar ben daha çok belgesel izlerim sosyal medya pek kullanmam aslında asosyal biri değilim ama gündem şeylerini takip etmeyi pek sevmiyorum
Ay yapiyom valla ben de oyle seyler.ben de cok sevwrim.birakmak zor olmustu
öglen yemegi yemez 2 paket ondan yerdrsim
İyi geceler limonsuzumİyi geceler kızlar nasılsınız ☺ eşim evde giremedim. Uyumadan önce gizlice girip selam vereyim dedim
Insanin yedikcede yiyesi geliyoEvet bu yemeyle kesinlikle çok iyiyim. Isteyene ölçülerimi yazabilirim.ama önünü almam gerek bu gidisatımın. Almaya basladım çünkü.
Ben korku Hç izleyemem. Dün gece bir baktım eşim halkayı izliyorFilmi yarım bıraktım. Arkadaş korku filmi çıktı . Gece gece tek başıma izleyemem onu. Engin Akyürek görünce hiç düşünmemiştim korku olacağını
Hayatım da bi kk var bide işte değişik uğraşlarım yani öyle üşengeç biriyim mi ki acabaBelgesel ben de severim ☺
Sen de Birsürü şey yapıyorsun ama boş durmuyorsun kii ☺ ilgini çekmiyor demek ☺
Puzzle ı nasıl bitirdin ama ☺
Nasıl bi oyun kiİyi geceler limonsuzumiyiyim şükür bugun eşimle bi oyun aldık oynamak için ama pek çözemedik
Eşimle 2006dan beri beraberiz. Yani çocukluğumu biliyo. Bir seyler yerken kesinlikle ben bitiremezdim o bitirirdi tabi o zaman ben 43 kiloInsanin yedikcede yiyesi geliyo
Monopfull diyeNasıl bi oyun ki
hangi oyun bu.İyi geceler limonsuzumiyiyim şükür bugun eşimle bi oyun aldık oynamak için ama pek çözemedik
E sen bi gidiyosn bissürü şey yaptım diye geliyorsun zebrammmHayatım da bi kk var bide işte değişik uğraşlarım yani öyle üşengeç biriyim mi ki acaba
puzzle harikaydı ya tekrar olsa gene yaparım alsam mı ki acaba
Monopfull diye canımhangi oyun bu.
ben de yattar .iyi geceler.
İyi geceler limonsuzumİyi geceler kızlar nasılsınız ☺ eşim evde giremedim. Uyumadan önce gizlice girip selam vereyim dedim
yoggütube den bakabilirsiniz nasil oynandigina. karısık oyunlardan ben de hoslanmam.Monopfull diyeyoutubedan baktık çocuklar anlatmaya çalışmış ama anlatamamış eşim diyo bize çocuk oyunları oynatıyorsun
Bana sorsan bişey yapmıyorum Ama oturmuyorum da aslında ben biraz yavaş bi insanım ondan heralde :/ hızlı iş yapmayı sevmiyorum böyle oyalana oyalana yaptığım için de olabilir ..E sen bi gidiyosn bissürü şey yaptım diye geliyorsun zebrammm ☺
Belki onların yoğunluğu ile başka şey yapmıyorsundur. Ben de şuan ders çalışıyorum diye bazı şeyleri yapmıyorum
Ama böyle farklı etkinlikler bakabilirsin evde yapılan dikkatini çeken ☺
Baktık ama hep çocuklar anlatmış ondan da anlasılmıyo eşimde bize çocuk oyunları oynatıyorsun deyip kızdıyoggütube den bakabilirsiniz nasil oynandigina. karısık oyunlardan ben de hoslanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?