- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
az konuştuk sanki yaDün konuştuk kuzum unuttun muu.iyiyim samdancim hayvanlarla uğraşıyordum çok sıcak bugun.heryerime buz bağlayıp gezmek istiyorum

boyna asılan pilli vantilatörlerden alayim mi sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az konuştuk sanki yaDün konuştuk kuzum unuttun muu.iyiyim samdancim hayvanlarla uğraşıyordum çok sıcak bugun.heryerime buz bağlayıp gezmek istiyorum
Sen nasılsın
Bizimki de etkinlik yapmıyormuş. Öğretmeni boyama veriyormuş eline kağıdı yırtıp atıyormuş![]()
![]()
tabiki gelsin ama önce tanışma merasimi yapalim![]()
![]()
Amin. Allah razı olsun.
Ne acı ki ne ölüsünü gördü evlatları ne de kefen alıp sarabildiler ne de defnedebildiler. Hastanede ailesine hasret gitti.
Çok zormuş böyle.
Virüs gerçekten basite alınıp ne olacak denebilecek bişey değil.
Kimsesiz gibi öldü kimsesiz gibi koyuldu toprağa![]()
Zorla atar gider yaptırıyorlar sanaiyiyim canım ya iş güç:) annem aradi ne zaman geleyim diye trip attim![]()
![]()
Zorla atar gider yaptırıyorlar sana![]()
İyi demişsinbana niye tarih soruyon kaç kere tarih verdim geldin mi dedim![]()
sorma limonsuzum ya neyseki bayramda geliyim sen zorda kalma dedi![]()
İyi demişsinbişey demeyince kırıldığını anlamıyorlar
Biraz rahatlar güzel bi yemek yersiniz en azından kuzum ya.
Offf anne yemeklerio konuda iyidir annem ya. çok zengin menüsüdeğilse bile söylediğin şekilde yapar.
bak eşime haber vermeyi unutum ben![]()
![]()
sana değil nihale kızdım
canımlar çook yoğun günler geçiriyorumm. Selam etmeye geldiim. Bi sıkıntı yok inşallah diyecektim kiiJawlensky ban yemiş :S var mı başka gidenimiiz :S Naslsınız
![]()
aa o da mı bandan gitti. umarım diğer türlü değildir :S
Ayyy aynı şehirde misiniz pekiiyiyim canım ya iş güç:) annem aradi ne zaman geleyim diye trip attim![]()
![]()
Kız tamda elimde o var şimdiaz konuştuk sanki yauzun uzun konuşmayınca az geliy bağa
boyna asılan pilli vantilatörlerden alayim mi sana![]()
Ayyy aynı şehirde misiniz peki![]()
Kız tamda elimde o var şimdi![]()
Benimde memleket Ankara .ben İzmiryok canım annem ankarada:) ben İstanbul:)
teknolojik avrat![]()
![]()