• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mlhll (artık onlarda evli ) :) 12.07.2009

bebeğim çok güzel olmusun bunu zaten bılıyosun ama burdada görunce yazmadan geçemedim herşeyınle harıkasın...Allah bır ömur boyu mutlu etsın sizi..ama senı her gelınlıklı resmınle gördükçe duygulanıyorum...

bebeğim çok güzel olmusun bunu zaten bılıyosun ama burdada görunce yazmadan geçemedim herşeyınle harıkasın...Allah bır ömur boyu mutlu etsın sizi..ama senı her gelınlıklı resmınle gördükçe duygulanıyorum...

sağoll fıstığım benimmm.allahım sanada nasip etsin en kısa zamanda bu mutluluğu inş..yanımda olmanı çok isterdim ama biliosun yollar işte... kaydirigubbakcemile5

sağoll fıstığım benimmm.allahım sanada nasip etsin en kısa zamanda bu mutluluğu inş..yanımda olmanı çok isterdim ama biliosun yollar işte... kaydirigubbakcemile5

ruhum yanındaydı bacım bılıyosun...bı basında ben bı basında seda duryoduk sen görmedın belkı bızı ama bız ordaydık :) artık evıne gelcez taze mobılyalarında uyumaya:)

cnm gelinliğini cok begendım tam hayallarımdeki gelinlik=) cok güzel olmuşsuın
ömür boyu mutluluklar dilerim

:nazar::nazar::nazar:
BU NE GÜZELLIK
RABBIM SENI ÖVMÜSDE YARATMIS
COKDA YAKISIYOSUNUZ BIRBIRINIZE
PERI KIZI GIBI OLMUSSUN

CtNO-1lA-1.gif

CtNO-1lB-1.gif

harikasin cnm ya gelinligine bittim ayhh harika yaaa superrrr allah mesut etsin cnm:nazar:

Son düzenleme:
oyyoyy yelpazeyede bakk nekadar hoşş.çok güzell olmuşsunn.gelinliginin alt kısmını özellikle begendim
saç,makyaj gelinlik ve senin güzelligin fizigin birbirlerini tamamlamışş.Allah mutluluk göstersin daima

Back
X