Tüp Bebek Merkezleri Mmustafa Bahçeci mi Güvenç Karlıkaya mı

merhaba arkadaşım
beni anlarsan birtek sen anlarsın...Bende Mustafa beyin hastasıyım.o olmadığında kübra hanım takip etti.Olumlu sonuç alan arkadaşlarım olduğu için bir herşeyi hastaneye bıraktık.ilk görüşmeye gittiğimde tahlillerim tamdı benim.İzmirde tüp bebege başlarken smear ve toxo plazma istiyorlar burası istemedi.hatta eşim hepatit taşıyıcısı olduğu iiçin yumurta toplama gününden bir önceki gün aradılar siz taşıyıcıymışsınız diye.ama her gittiğimde kan vererek kontrole girdim.benim 5. denemem olacaktı belirttik de .klasik bir tüp bebek tedavisi yapıldı.hatta embyo zarı inceltme yapılmadığını elimdeki formda gördüm.era testiymiş falan hiç teklif edilmedi.blast transfer etcez dediler ısrarla ama gitmiyor ki balsta benim yavrular.az çok anlıyoruz artık tecrübeli hastayız.olmayınca aradı kübra hanım embrolar süperdi biz çok üzüldük olmadığına ama ikinciye pgd yapalım.işte o zaman insanın kafasına dannk ediyo kardeşim benim 5 denemem hic birinde tutmamış ya niye baştan yapmıyorsun .zaten zorla izin alarak gidiyorum çalışıyorum ben.parayı gözden çıkarmışım yeter ki olsun diye sonuç tam bir hüsran istanbula birdaha çok zor gidemem bende izmiri araştırıyorum.

inşallah güzel haberlerini bekliyorum.Benim yıllık izmin bitti izmirde merkez araştırıyorum hakkımızda hayırlısı inşallah

Merhaba negatif almana gercekten cok üzüldum arakadasim benimde daha once 2 negstif var,bende bahceci mustafa beyde persembe transferim olcak bana da en son negatif aldigimda doktorum bundan sonra genetik yapalim sana demisti ama mustafa bwy dondurulmus blast yapicaz dedi ben peki genetik dedim once bir blast olabiliyormu ona gorucez gibisinden bişeyler dedi,konu oyle kaynadi her kontrolde zaten uzun uzun konuşma sansimiz olmadigindan dedikleri gibi devam etti tedavi,persembe transfer olcak,o dedigin işlemlerin hiçbiri bizede uygulanmadi ama onceki negatiflerde hep 2.3.gun embriyolari transfer edilmisti,hayirlisi bakalim ne olcak dondurulmuslar bugun cozuldu dilerim hepsi kalitelidir ve gelisimleri devam eder

QUOTE="sngl35, post: 41688501, member: 557837"]merhaba arkadaşım
beni anlarsan birtek sen anlarsın...Bende Mustafa beyin hastasıyım.o olmadığında kübra hanım takip etti.Olumlu sonuç alan arkadaşlarım olduğu için bir herşeyi hastaneye bıraktık.ilk görüşmeye gittiğimde tahlillerim tamdı benim.İzmirde tüp bebege başlarken smear ve toxo plazma istiyorlar burası istemedi.hatta eşim hepatit taşıyıcısı olduğu iiçin yumurta toplama gününden bir önceki gün aradılar siz taşıyıcıymışsınız diye.ama her gittiğimde kan vererek kontrole girdim.benim 5. denemem olacaktı belirttik de .klasik bir tüp bebek tedavisi yapıldı.hatta embyo zarı inceltme yapılmadığını elimdeki formda gördüm.era testiymiş falan hiç teklif edilmedi.blast transfer etcez dediler ısrarla ama gitmiyor ki balsta benim yavrular.az çok anlıyoruz artık tecrübeli hastayız.olmayınca aradı kübra hanım embrolar süperdi biz çok üzüldük olmadığına ama ikinciye pgd yapalım.işte o zaman insanın kafasına dannk ediyo kardeşim benim 5 denemem hic birinde tutmamış ya niye baştan yapmıyorsun .zaten zorla izin alarak gidiyorum çalışıyorum ben.parayı gözden çıkarmışım yeter ki olsun diye sonuç tam bir hüsran istanbula birdaha çok zor gidemem bende izmiri araştırıyorum.[/QUOTE]

Canım bende güvenç beydeyim ve hep olumlu referans alarak gittim. Bnce icimiz rahat olsun iyi bi doktordayiz

Çoook tşkkr ederim.walla olumlu bir yoruma ihtiyaç duyuyodum huzursuzlanmaya başlamıştm ki mesajını okudum.hızır gibi yetiştin walla.pozitif düşünceyle başlamak en önemlisi..

Aynen canim moral
Çoook tşkkr ederim.walla olumlu bir yoruma ihtiyaç duyuyodum huzursuzlanmaya başlamıştm ki mesajını okudum.hızır gibi yetiştin walla.pozitif düşünceyle başlamak en önemlisi..
.
Aynen canım moral çok önemli bu donemde enerjinin hep iyi olsun

[/QUOTE]
[/QUOTE]

Merhaba arkadaşım inşallah herşey yolunda gitmiştir transferin iyi geçmiştir.bana da 3 günlük dondurup çözüp transfer ettiler 8 hücreli idi .bende az yumurta çıktığı için blast yapmak istediler ama risk almadılar.ne bileyim 6 . denemem olacak çok yıprandım.sağlıklı karar veremiyorum nasip bakalım Allah hayırlısından versin

[/QUOTE]

Merhaba arkadaşım inşallah herşey yolunda gitmiştir transferin iyi geçmiştir.bana da 3 günlük dondurup çözüp transfer ettiler 8 hücreli idi .bende az yumurta çıktığı için blast yapmak istediler ama risk almadılar.ne bileyim 6 . denemem olacak çok yıprandım.sağlıklı karar veremiyorum nasip bakalım Allah hayırlısından versin[/QUOTE]

Transferim bitti sukur eve gidiyorum bir saat dinlendimm simdi eve donuyoruz hayirlisiyla 2 embriyo transfer edildi birinci kalite ama bundan sonrasi alahima kaldi o ol derse olcak,doktorlarina guven onlar en dogru karari verirler ama her zaman kafana takilanlari sor ve cevPlarina ulas boylece daha da rahatlarsin jic uzme kendini

Canim bende guvenc beydeyim çok iyi gidiyor tedavim bakalım umarım transferinde boyle geçer de sağ salim alirim bebisimi kucagima allahım bu mübarek ayda hepimizin yüzünü güldürür insallah
selam bende güvenç beydeyim,8 aydır;-)

bende rezerv az,1-2 folikül oluyor,bugün opum vardı boş çıktı yumurta maalesef,sizde sorun ne?bende çok memnunum elinden geleni yapıyo ama malzeme belli adam naapsın...
Sen yinede umutsuz olma cnm bi yumurta ile hamile kalanlar var allahtan doktorlarımız alanında en iyileri bizim gibi olup tefavi bile olamayanlar var

Sizin sonucunuz ne oldu acaba Bende tam karar veriyorum sonra kafam karisiyor okuduklarimdan duyduklarimdan etkileniyorum.Bizimde erkek infertilitesi spermde olabilecek butun sorunlar var DNA hasari en buyuk sorunumuz.Umarim guzel sonuc almissinizdir

Kizlar ben ilk tedavimde guvenc hoca da hamileyim insallah devamsi gelir.Henuz cok yeni.Guvenc hoca cok pozitif cok dikkatli planlayici.Ve isini cok severek yapan biri.Ama ben bahcecide sunu gordum.Tum doktorlar iyi herkesin hastasi doktorundan memnun.Bende tesadufen Guvenc beyi istedim hic arastirmadan tesadufen gitmistim.Bahcecinin en buyuk artisi laboratuari.
Ama kac doktor olursa olsun benim tercihim tabiki canim doktorum Guvenc Karlikaya olur...Cunku once insan...Gonul rahatligiyla gidebilirsiniz....

Hayırlı olsun adaşım ,Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…