mnks_ Burun Estetiği Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi mnks_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mnks_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
51
0
96
Muğla
sonunda bende ameliyat oldum kızlar sormak istediğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim

sonunda bende ameliyat oldum kızlar sormak istediğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim

geçmiş olsun mnks...bende ankarada amelıyat olmak ıstıorum...ama kıme olcama kara veremıorum..ünal şahine amelıyat olmussun..nekadar ücret istedı özelden yazarsan sevınırm...fotolarını koyarsan daha cok sevınırım..:)

canım çok geçmiş olsun.biraz süreçten bahseder misin?ameliyattan çıktığında tam olarak neler yaşadın.tampondan rahat nefes alabildin mi?ağrı sızı oldu mu?

daha msj sayım yüz olmadığı için yazamdım özelden cnm ,ben 3500 tl verdım daha alçılı burnum salı günü çıkıcak ozaman koyarım resımlerıde

canım çok geçmiş olsun.biraz süreçten bahseder misin?ameliyattan çıktığında tam olarak neler yaşadın.tampondan rahat nefes alabildin mi?ağrı sızı oldu mu?

teşekkür ederimm,hiç ağrım sızım olmadı ama tamponlar çok rahatsız edici tabi hiç nefes alamıyosunuz en büyük problem o ve tad duyunuzda olmuo,onun dışında şişlikler ve morluklar oluyo biraz. tek sıkıntı çekilecek kısım bence tamponlar çıkana kadarki olan kısım gerisi şişliğinin inmesi en kolay tarafı,çok istiyodum bu ameliyatı onun için sızlanmadan bekliyorum darısı başınıza

çok geçmiş olsun arkadaşım aramıza hoşgeldin :) umarım alçı ve bantlarda çıktıktan sonra beğenirsin istediğin gibi olmuştur, ben ameliyattan sonra burnumun hemen şekil alıcağını düşünüyordum ki asıl süreç ameliyattan sonra başlıyor sabırla beklemek gerekiyor o sabır da biz bayanlar da yok ben sabretmeyi öğrendim :)

hoşbulduk arkadaşımm:) valla bende hep kendimi böyle telkin ediyorum süreç uzun olacak diye ama eminim bende çok sabırsız olucam malesef bayanların önüne geçemediği tek kötü huyları bu inşallah sabrettiğime değer doktoruma güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…