bende çok benzer şeyleri yakın zamanda yaşadım . bende devlet memuruyum . bölüm sorumlusu ve arkadaşları atanır atanmaz başladılar kötülüğe. sorumlunun başka bölümlerden ek mesai yapmak için gelen yakın arkadaşları vardı . ben gelince ek mesaileri kesilecek diye bana düşman oldular daha ilk günden hem de. önce gidip idareyle benim oradan gitmem için konuştular ,idare vermemiş başka yere , o bölümün mezunu olduğum için . diğer bütün kişiler bölümle alakasız sertifikayla çalışan kişilerdi . bölüm de sadece ben o bölümün mezunuydum . sonra kendi isteğimle gideyim diye bezdirmeye çalıştılar . kendi çiftlikleri gibi kullanıyorlardı bölümü. hele işe gelmeyipte başka gün gelip geçmiş mesaisi için dosyaya gelmiş gibi imza atanlar vardı . gittim şikayet ettim hem de işe gelmedikleri gün . idare hiç bir şey yapmamanın yanın da sorumluyu çağırmış sadece sözlü uyarmış. sonra sen misin bizi şikayet eden neler yaşattılar bana neler . bir insan her gün ağlar mı ...bunun üzerine kaç kere idareye gittim bana şöyle böyle yapıyorlar diye yine hiç bir işe yaramadı . sonra bir anda pandemi çıktı ve beni geçici görevlendirmeyle başka yere verdiler . o baş belası kişi emekli oldu ama sıkıntı çıkaran bazı kişiler hala orada duruyor . ve şimdi görevlendirmem bitecek ve tekrar oraya verileceğim büyük ihtimalle . bu işler için arkanda birisi yoksa bir çözüm yok benim anladığım kadarıyla, yani işe gelmeyen adamlara bile yazılı uyarı vermeyen bir torpil sistemi . şimdi ben de başka yere geçmek için talepte bulunacağım yine oraya verirlerse diye, ama daha kötü yere de verebilirler , sizin gibi dilekçe yazmamı isteyebilirler , nasıl olacak bu işler hiç bilmiyorum . Allah mevkisini kötüye kulllanan herkesin layığını versin ,ayaklarını kaydırsın inşaallah işe başlamadan bir tane beyaz yoktu saçımda işe başladığımdan beri saçıma aklar düştü ...