Mobbing işten ayrılmak

Merisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
44
9
36
İyi akşamlar herkese,
Başlıktanda belli olucağı gibi yeni başladığım işte sıkıntı yaşıyorum. İş görüşmesinde işletme sahibinin sorumsuz patavatsız biri olduğunu anlamıştım ama mecbur kalınca işe girdim. Yönetici konumundayım ama hiç profesyonel bir ortam yok ve çok zorlandım her gün bir sorun çıkıyordu. Bir de patronun yaptıkları eklenince iyice doldum yani öyle şeyler ki yazsam nasıl bir işletme bu konumda olup sana nasıl böyle davranır dersiniz

İşten ayrılmak istiyorum sözleşme felan yapmadım ama belirli bir süre daha kalmam gerekir mi bilmiyorum yapmam gereken evrakları yapıp
İstifa dilekçemi verip gelebilir miyim ki ?

İyi akşamlar herkese,
Başlıktanda belli olucağı gibi yeni başladığım işte sıkıntı yaşıyorum. İş görüşmesinde işletme sahibinin sorumsuz patavatsız biri olduğunu anlamıştım ama mecbur kalınca işe girdim. Yönetici konumundayım ama hiç profesyonel bir ortam yok ve çok zorlandım her gün bir sorun çıkıyordu. Bir de patronun yaptıkları eklenince iyice doldum yani öyle şeyler ki yazsam nasıl bir işletme bu konumda olup sana nasıl böyle davranır dersiniz

İşten ayrılmak istiyorum sözleşme felan yapmadım ama belirli bir süre daha kalmam gerekir mi bilmiyorum yapmam gereken evrakları yapıp
İstifa dilekçemi verip gelebilir miyim ki ?
Dümdüz gidin istifanızı verin çıkın.

Dümdüz gidin istifanızı verin çıkın.
Herhangi bir ihbar süresi olur mu, 24 gündür çalışıyorum
Para mı alabilir miyim bilmiyorum ?
İşletme sahibi de artık onunla çalışmayacağımı anlayıp ilan vermiş benim haberimin olmadığını düşünüyor

İşletme sahibi de artık onunla çalışmayacağımı anlayıp ilan vermiş benim haberimin olmadığını düşünüyor
Yok yahu ne ihbar süresi, zaten ilk 2 ay normalde deneme süresidir. Sizde sözleşme bile yok. Paranızı vermezlerse şikayet edersiniz sgk’ya. Hemen çıkmak istiyorsanız yarın gün içinde bi ara gidip istifa mektubu bırakın yeter. Çok bile :D

İhbar süresini bahane ederlerse istifa dilekçenize ihbar süremi kullanmak istemiyorum diye ekleyin.

24 günde, günlük ücretiniz harici hiç bir hak talep edemeyeceğiniz gibi onların da ihbar süresi kullanma gibi bir durumları olamaz

Siz yöneticisiniz değil mi? İşen nasıl istifa edildiğini bilmeyen yönetici ilk kez gördüm de şaşırdım biraz. Sözleşme yapmadıysanız eğer direk elinizi kolumuzu sallayarak çıkabilirsiniz, kibar olsun diyorsanız bir dilekçe yazın ... Nedenden dolayı işimden .... tarihte ayrılmak istiyorum.

Back
X