- 21 Nisan 2021
- 705
- 1.998
- 63
- Konu Sahibi KurtlarlaKosanBilgeKadin
-
Hiç almadım. Hiç kovulmadım çünkü. Teşekkür ederim.Şartlarınız uyarsa alirsiniz tabiki daha once issizlik maasi yarim aldiysaniz bile issiz kaldiginiz sure zarfinda gidip alabiliyorsunuz illa sizin birini cikarmasina gerek yok .daha once aldiniz maas issizlik 2 3 ay farz edelim sonra çalıştınız 4 ay sonra ciktiniz iskura basvurup tekrar alabilirsiniz kalan issizlik maasinizi.ilk defa issizlik maasi alacaksanız şartları tamamlamaniz lazim
Kovulmazsiniz umarim hakkinizda hayirlisi olsun ben her zaman şunu derim amannnnn ucunda ölüm yokya yarin olmazsa pazartesi pazartesi olmazsa sali oda olmazsa carsamba olur muhakkak istedigim. siz calisin yeterHiç almadım. Hiç kovulmadım çünkü. Teşekkür ederim.
Sevindim adınıza.umarim hersey iyi olur sizin için.Ya neyseki çalışma arkadaşlarım iyi o yüzden sorun yaşamıyorum.
Akışına bıraktım ben artık. Durabildiğim kadar durup cv kasmaya bakıyorum.Sevindim adınıza.umarim hersey iyi olur sizin için.
Fesih kararı her zaman ilk yöneticiye bağlı olmayabiliyorE bende bunu anlamıyorum işte. Bu deneme süreçleri neden var o zaman? Yetersiz görüyorsan çıkarırsın,devam ettiriyorsan da böyle üstüne gitmezsin karşındaki insanın. İnsanların canını sıkıp bezdirmeye ne gerek var?
Ben sizin yerinizde olsam zamanımı buraya yatırmam, iş bulana kadar denerim yine de. Ama olay belli.Ben sizi anladım.. iş arıyorum 1 aydır bulamadim daha. Cikarilirsam işsiz kalacağım issizlik maaşı çok az. Ki belki alamayacağım. Düzeltemez miyim?
Tüm söylediği laflardan:) örneğin;” 2 aylık değerlendirmem yapıldı. Yöneticim seni uzman olarak aldık, sen uzman değil uzman yardımcısı ile eleman arasısın, sende beklediğimi bulamadım herhangi piyasadaki biri gibisin, bir özelliğin yok, hayal kırıklığına uğradım dedi”Evet bence de öyle. Toksik bir ortam var. Nereden gözden çıkardığını anladınız? Hangi lafindan?
Bence seni bezdirio isten ayrilmani istiyor yoneticin .Evet kurumsal biyerdeysen seni 2. Ayda veya 5. Ayda isten atmak icin onunda insan kaynaklarina bir aciklama yapması gerek .elinde yeterince done yoksa bezdirmek istiyordur .amac sana kendini surekli yetersiz hissettirmek .benim yanımdaki adamda bana gicik oda aynisini yapiyor :) tek degilsinE bende bunu anlamıyorum işte. Bu deneme süreçleri neden var o zaman? Yetersiz görüyorsan çıkarırsın,devam ettiriyorsan da böyle üstüne gitmezsin karşındaki insanın. İnsanların canını sıkıp bezdirmeye ne gerek var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?