Mobbing soruşturması

Resmi kurumsa sizde o zaman kamu çalışanı memur musunuz ?

Evet tabi ki dersiniz.
Evet,memurum. Yüzleşmekten kaçınıyor, karşı taraf haklı gibi bir kanıya varsınlar istemiyorum. Söz konusu adam çok yanar döner biri. Umarım kendimi iyi ifade ederim bir daha o adamın yüzünü görmek zorunda da kalmam.
Çok teşekkürler.

Evet,memurum. Yüzleşmekten kaçınıyor, karşı taraf haklı gibi bir kanıya varsınlar istemiyorum. Söz konusu adam çok yanar döner biri. Umarım kendimi iyi ifade ederim bir daha o adamın yüzünü görmek zorunda da kalmam.
Çok teşekkürler.
O zaman yüzleşin.
Ama ne olursa olsun Böylelerine pabuç bırakmayın.

Kızlar, görev yaptığım yerde(resmi görev ve tekim) bana yardımcı olmakla görevlendirilen kişi beni yerimden etmekle tehdit etmeye başladı,işimi iyi yapmadığıma dair ifadeler sarfediyor,olur olmadık saçma sözler sarfediyor. Söz konusu kişi, zengin,nüfuslu bir insan. Benden önceki çalışan da bu adam yüzünden işi bırakıp gitmiş,bir önceki de. Kimse bu durumu üst makama bildirmemiş.
Ben bildirdim. Haftaya üstüm benimle görüşmeye gelecek.
Sorun şu ki; ben bu mobbing olayını en babasından daha önce yaşadım, çok kötü günler geçirdim. O günler geri gelecekmiş gibi düşünüyorum,bütün gecem kabuslarla geçiyor:KK43:
Şimdi üstüm beni bu adamla yüzleştirmek ister mi? İsterse ben buna daha önceki tecrübemden dolayı sıcak bakmıyorum. Bu noktoda nasıl bir tavır takınmalıyım?
Ne önerirsiniz bana?
Huzurlu,mutlu günleriniz olsun inşallah:KK36:
Geçmiş olsun. Şu an birşey olmasa bile siz adım atmışsınız. Bundan sonra bu kadar rahat olamaz.

Geçmiş olsun. Şu an birşey olmasa bile siz adım atmışsınız. Bundan sonra bu kadar rahat olamaz.
Bilemiyorum ki, tehlikeli bir insan olduğu da söyleniyor. Hep yüksek makamlardaki insanlarla arasının iyi olduğundan dem vurup duruyor.
Rızkı veren Allah,bu anlamda korkum yok ama insan her şekilde huzursuz oluyor.

Bilemiyorum ki, tehlikeli bir insan olduğu da söyleniyor. Hep yüksek makamlardaki insanlarla arasının iyi olduğundan dem vurup duruyor.
Rızkı veren Allah,bu anlamda korkum yok ama insan her şekilde huzursuz oluyor.
Adalete itimadım yok ama, attığınız adım bile caydırıcı. İşe yarayabilir. Umidinizi kaybetmeyin. Su akar, yolunu bulur.

Yüzleźtirirse adam inkar eder ki..
Bu tur insanlar inkar edecek karakterde. Ama şikayet etmekte iyi etmişsiniz. Kendimizi ezdirmemeli tepki vermeliyiz. Tebrik ediyorum sizi. Eğer yüzlestirmek isterse sebeplerinizi endişelerinizi söyleyin. Anlayışla karşılayabilir. Kolay gelsin inşallah

Yüzleźtirirse adam inkar eder ki..
Bu tur insanlar inkar edecek karakterde. Ama şikayet etmekte iyi etmişsiniz. Kendimizi ezdirmemeli tepki vermeliyiz. Tebrik ediyorum sizi. Eğer yüzlestirmek isterse sebeplerinizi endişelerinizi söyleyin. Anlayışla karşılayabilir. Kolay gelsin inşallah
Amin,inşallah. Çok sağolun.

Merhaba
Ozel sektorde de var mi bu sekilde şikayet etsek. Bende yöneticimden ayni sekilde bezdim
Ben eski calistigim yerde ki yoneticimi şikayet etmiştim. Sskyi aradim onlar aldilar sikayeti henuz o isyerinde calisirken sikayet etmen gerekiyor. Eleman geldi sskdan baya bir ugrastilar adamla sorular sunlar bunlar sonuc ona birsey olmadi ben isten ayrildim. Ama ben fazla da ugrasmak istemedim zorlarsam olurdu ceza bile alırdi yani

Back
X