• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobbing yasiyorum çok mutsuzum

yav baştan yazsanıza olay sağlık bak. :KK70: sizde kesin tbni sekrtsnz :) Canım ya idare kısmındasın muhtemelen valla tahmin ettim durumunu şimdi ya hiç takılma inan çünki çoğu öyle
Aaa ne cabukta cozdunuz bende acaba hangi birim bolum diye dusunuyorum sabahtandir

Guzelseylerolsun88 Guzelseylerolsun88 tam olarak hangi birim

Idaredeysen killik yapanlar olur idarecilerin gozune girebilmek icin sana is gostermezler kendileri en iyi isi yapan olarak gorunmek icin

Kardesimin meslegi farkli oda hep der ki nerede cok konusan ha bire gidip gelen biri varsa hicbirsey yapmaz en cok isi kendisi yapiyormus izlenimi verir sanirim sizdekilerde o hesap

Bence sen ne yap biliyomusun o birimde pncedeb calismis bi personwl mutlaka vardir git arani onunla iyi tut isi en iyi yapacak sekilde ogren bu onlara en guzel kapak olur

Canim ebe yazinca ama burdada birim degince cok cikaramadim asil meslek nedir soylersen belki bi nebze akil vermek acisindan yardimci olabiliriz

Ne yazik ki bazi insanlar cok bencil bi arkadasiminda 3 yillik birimi degismisti yeni birimindeki kiside acik acik benden yardim bekleme ogretmem demisyi sanki kimisi annesinin karninda ogreniyor

Hatta benim ilk staj gunumde saatim daha dolmadan biri bi is verdi iyi bak bi dahada gistermem dedi ayy oyle dedi ya elim ayagima dolanmisti

Ama cok sikinti yapiyorlarsa saglik bakim hizmetleri mudurune saglik personeli degilde memursan personelden sorumlu mudurle birim degisikligi icin konusup rica edebilirsin en azindan sansini dene derim
Cnm tsm de ebeyım

Canim biriyle arkadaslik kurmaya calisma birak olaylar dogaclama gelissin. Kimseye yaranmaya calismana gerek yok. Boyle yerlerde once gozlem yapacaksin. Insanlar hakkinda fikir edineceksin. Arkadasliklar kendiliginden olusuyor zaten. Ayni ortamda calisiyorsun ister istemez iki cift laf ediyorsun insanlarla . Senin onlara kendini anlatmaya calismana gerek yok. Onlar sorarak seni ogrenmeye calissinlar. Sevgili iliskilerindeki gibi biraz bu da. Az agirdan alan gizemli ve cool olan kiymetli oluyor.

Cnm tsm de ebeyım
Haa oyleyse dogrudur ya sadece saglikcilikla kalmiyorsunuz kayit takip falan isleride oluyordur

Baska ebeler yok mu onlara danissan falan
Yada bence facebookta meslek gruplari var oralara uyelik yapin durumunuzu anlatin mutlaka yardimci olanlar olur meslegi nasil ogrenebilirim ne yapman getekir vs

Bence hepsini en iyi sekilde ogren mesleginde oyle bi yere gel ki bi isten soz ettikleri zaman ilk akillarina sen gel hatta o yuz vermeyen sahislarin sana isi dussun

Dosyalarda herhalde tapulu degil onlarin tuttuklari dosyalara falan bak kendine notlar falan al daha yolun basindasin insallah sende ogrenirsin

Ama sahiden bazilarini hoc anlamiyorum sanki annelerinin karnindan isi bilerek dogmuslar kimse onlara bisey ogretmemis

Burda kac kere okudum kari koca isten cikarilmis universite mezunu olarak kasiyerlige basvuru yapanlari ordan bile donus almayanlari

Temizlige gitmeyi dusunutorumda nasil gideeim diyeni

Evimizdeki esyalari satarsak kac ay geciniriz diyenleri

Hatta soguktan yorganin altindan yaziyorum ne soba ne isitici ne kalorifer hicbirsey yok bebegimin bi haftalik mamasi var ya bi haftadan sonra ne yapicam diye dusunuyorum diye okudugum konuyu hala unutamadim
Özellikle kkda var öyle bir grup her konuya iş bul çalış yazan.Senin babanla ilgili konumda da gördüm. Senin yaşındaki kıza hala baban mı bakıyor diyenler.Bunlar Türkiye'de yaşamıyor sanırım.35-40 yasında olup bile evlenmemiş çalışmayan baba evinde o kadar çok kadın var ki.Ben lisans mezunuyum.Küçük bir şehirdeyim kendi alanimdan iş bulmam çok zor.Büyükşehire gitsem bulurum ama kazanacagim parayla sürünürüm oralarda.Çok birşeyde istemiyorum asgari ücretle sekreterlik ya da ne bileyim GSM şirketlerinin bayiliklerinde falan çalışırım.Yok arkadaş işte parasız pulsuz evde bunalıma girmeye meraklı değiliz.Bizim burada yakin zamanda 150 kadar taşeron işci isten çıkarildi.Bu kadar adam nerede iş bulsun.Ki erkekler açısindan iş alaninin oldugu bir yerdeyiz.Buna ragmen işsiz erkek bile o kadar çok ki.Keşke sandiklari gibi güllük gülistanlik olsa memleket.Ben de artik iş bulsam da bulamasamda 2018 kpssye kasacagim evde elimden geldiği kadar.Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasin ya maddi manevi her açıdan zor.Bir de bizim gibi ailenin durumu iyi değilse hepten zor.

Köprüyü geçene kadar "dayı "de;zira sen onlara şu an mecbursun,onlardan öğreneceksin anladığım kadarıyla bazı şeyleri,öğrenene kadar yumuşak ol,sonra öğrenince oranın kurdu olunca tınmazsın hiçbirini

Zorunlu olmadıkça kimseyle muhattap olmayın bence o odadan.
Mümkün olduğunca da başka bölümlerde takılın. Ayrıca siz de onlara isimleriyle seslenin.
Madem onlar öyle yapıyor.

Daha cok yenisin 2 3 aya artik mecbur kabullenmek zorundalar seni brz dha sabirli olmani oneririm illaki is yerlerinde boyle seyler olabiliyor sen isine odaklan kimsenin agzina laf verme

Özellikle kkda var öyle bir grup her konuya iş bul çalış yazan.Senin babanla ilgili konumda da gördüm. Senin yaşındaki kıza hala baban mı bakıyor diyenler.Bunlar Türkiye'de yaşamıyor sanırım.35-40 yasında olup bile evlenmemiş çalışmayan baba evinde o kadar çok kadın var ki.Ben lisans mezunuyum.Küçük bir şehirdeyim kendi alanimdan iş bulmam çok zor.Büyükşehire gitsem bulurum ama kazanacagim parayla sürünürüm oralarda.Çok birşeyde istemiyorum asgari ücretle sekreterlik ya da ne bileyim GSM şirketlerinin bayiliklerinde falan çalışırım.Yok arkadaş işte parasız pulsuz evde bunalıma girmeye meraklı değiliz.Bizim burada yakin zamanda 150 kadar taşeron işci isten çıkarildi.Bu kadar adam nerede iş bulsun.Ki erkekler açısindan iş alaninin oldugu bir yerdeyiz.Buna ragmen işsiz erkek bile o kadar çok ki.Keşke sandiklari gibi güllük gülistanlik olsa memleket.Ben de artik iş bulsam da bulamasamda 2018 kpssye kasacagim evde elimden geldiği kadar.Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasin ya maddi manevi her açıdan zor.Bir de bizim gibi ailenin durumu iyi değilse hepten zor.
Haklisiniz kimisi dunyaya nereden hangi pencereden bakiyorda biz onlarin gorduklarini goremiyoruz

Kucuk bi yerde yasiyorum zaten is imkani cok kisitli bide babamin calistirmama olayi var pardon pardon calistirmama demeyelimde tek bir kitap almadan memuriyet beklenrisi diyelim

Isimle alakali burda is bulmam imkansiz belki butuk sehirlerde asgari ucretle calisma imkani var sizin dedifini gibi o paraylada disarida nasil gecinecekse insan

Yani asgari ucret 1300 evler 900 1000
Gecende bi ogretmen aekadasin okulundan personeller cikarilmis hiic yuzunu gorup tanimadigim insanlar ama tum gun aklimdan cikmadilar bunlar ne yapip ne edecek

Dunde bi ortamdaydim calisan insana heryerde is var lafi on kere soylendi buyuk yeri bilmiyorum ama buralar heptem sikinti

Bi arkadsim anlatti kardeso biyoloji mezunuymus markwte kasiywrlik icin basvurmus form doldurmus cocugun arkadasida orada calisiyirmus o soylemis cocuk ciktiktan sonra formuna bakmislar lisans mezunu simfi gelip kasiyerlik mi yapacak diye formu direk atmislar

Bi arkadasimin sizlusu insaat muhendisligi mezunuydu lcw de calisiyordu

Birde kpss ye calisayim diyorum ne tek bir alim var calisacak ortam var nede kaynak alacak bi gelirim

Ayyy valla devlet sirri gibi sakliyordum burada zaten bi akraba bdv deki konulari mi gorse kesin ifsa olucam

Sanki su meshur bolumun tek okuyani benim

Saglik Kurumlari Isletmecili

Ne kadarda afilli bi adi var degil mi zatwn bende adina aldandim

Saka ya valla benim hep saglikci olma gibi bi hayalim vsrdi hatta hayal ne ki bildigin platonik ask

Dedim saglikci olamiyicam bari saglik kurumunda calisirim boyle bi hataya dusmus oldum

Allah kimseyi sasirtmasin
Ya sizin bölüm öyle gercekten hiç alım yok. Ama inşallah olur.
Merak etme bende benim bölümü bi ben okumuşum gibi hissediyorum :D
Rabbbım yardımcımız olsun.

Birde kpss ye calisayim diyorum ne tek bir alim var calisacak ortam var nede kaynak alacak bi gelirim
Canım benım gelırım melırım yerındeydı ama eşim dershaneye gondermedıydı. Benım hocam diye bı youtbe kanalı ar orda canlı anlatım var ucretsız ızleyebılıyorsun ben o sıte sayesınde 83 aldım hayaldi gercekten ama gercek oldu gerıye atnmak kaldı bakalım.

Canım benım gelırım melırım yerındeydı ama eşim dershaneye gondermedıydı. Benım hocam diye bı youtbe kanalı ar orda canlı anlatım var ucretsız ızleyebılıyorsun ben o sıte sayesınde 83 aldım hayaldi gercekten ama gercek oldu gerıye atnmak kaldı bakalım.
O kanali biliyorum gercekten cok iyi

Soyle soyleyeyim bolumden yilda 1 alim bile olsa hevesim okacak hic alim yok hizmetli alimi icin bile 90 kusur puanlar gerekiyor (yani gelse onu bile verirdim) ben acikogretim cikisliyim ilk okuldan sonra hepsi aciktan yani hic matematigi cok denesemde aklim almadi

Ev sobali tek odada soba var evin tek kiziyim duzenli calisma sansim yok
Konu anlatimi dershanesiz falan oluyoda soru bankasi vs icinde belli hi butce gerekiyo

Kardesimin her ay versigi vi miktar para var inanin 3- aydir neredeyse kurysuna dokunmadan sadece ygs icin soru bankasi aldim hepi topu3-5 kitap hem onlari bile cozecek imkanim olmuyordu (babam bilmitordu hazirlandigimi o evde yokken ne kadar cozebildiysem cozdum)

Simdi kardesimin verdigi paralari bu seferde kpss kitaplarina verirsem sanki paralarini cipe atiyormusum gibi rahatsizlik duyucam

Valla kac aydir neredeyse bi cift corap dahi almadim sirf kitaplar icin
Ama adam akilli calisamadim bile

Bizden de alim yokta ben normal memuriyet için gircegim bir umut.Yani bütün derslerin sadece konu anlatım kitaplarını alsan birer tane 100 liraya yakin tutar.Eğer alma şansın hiç yoksa illaki konu komşu da çevrede vardır kppsye girip artik kullanmayan.Hatta buradan bile bulabilirsin.

Bizden de alim yokta ben normal memuriyet için gircegim bir umut.Yani bütün derslerin sadece konu anlatım kitaplarını alsan birer tane 100 liraya yakin tutar.Eğer alma şansın hiç yoksa illaki konu komşu da çevrede vardır kppsye girip artik kullanmayan.Hatta buradan bile bulabilirsin.
Ya aslinda cok guzsl konu anlatimi videolar varda sikca bol bol soru cozmek lazim matwmatik gerwkiyo

Yani hizmetli kadrosu icin bile 90 kusurler gerekiyor

Acikcasi yine katilmqyi dusunuyorum ama soyle soyleyeuim aylik kardesimin verdigi 50 lira var zaten 3 aydir hic dokunmadan ygs ye harcadim ygs geldi catti dogru duzgun hazirlanamadim

Simdi bu seferde bu parayla 2018 e kadar kitap almaya cekiniyorum dogrusu sanki kazanamazsam kardesimin paralaroni cope atmisim gibi gissedicem zaten bu ygs ye aldigim kitaplar icin bile ayri bi mahcubiyet hissediyirum

Hatta acaba kpss ye sıkı calisip katiplik gardianlik icin mi sansimi denesem memuriyet mucize gibi geliyor

Ooo öyle düşünürsen ben ailemin bunca yıl okuttuğu parayı çöpe attım.Boşuna üniversite okuttular.Ki sen ne güzel bir is için harcayacaksin.Gardiyanlik falanda kamu işi memur oluyorsunuz ki yine sonuçta.Ben boydan kaybediyorum.Yoksa olurdum valla.Yeter ki olabil.Sen hangi kpssye görüyorsun lise mi önlisans mı?Bende de matematik sıfır.Sözelde de lisans soruları çok zor oluyor.Ben de bir kere girdim sadece hem kitap kapagi bile acmadim hem de babami kaybedeli bir ay olmuştu sinava girdigimde.61 almıştim düşük ama o durumuma göre idare ederdi.Bir de ders çalışma alışkanlığı yok bende.Üniversite sınavına bile gezmeye gider gibi gittim.Kendimi zorlayacagim artık bulunduğum şehirde guzel bir maaşın hayaliyle gaz vereceğim kendime:)Sen de öyle düşün bak hayal et sıkıntıların bitecek bambaşka bir hayatin olacak:)

Ooo öyle düşünürsen ben ailemin bunca yıl okuttuğu parayı çöpe attım.Boşuna üniversite okuttular.Ki sen ne güzel bir is için harcayacaksin.Gardiyanlik falanda kamu işi memur oluyorsunuz ki yine sonuçta.Ben boydan kaybediyorum.Yoksa olurdum valla.Yeter ki olabil.Sen hangi kpssye görüyorsun lise mi önlisans mı?Bende de matematik sıfır.Sözelde de lisans soruları çok zor oluyor.Ben de bir kere girdim sadece hem kitap kapagi bile acmadim hem de babami kaybedeli bir ay olmuştu sinava girdigimde.61 almıştim düşük ama o durumuma göre idare ederdi.Bir de ders çalışma alışkanlığı yok bende.Üniversite sınavına bile gezmeye gider gibi gittim.Kendimi zorlayacagim artık bulunduğum şehirde guzel bir maaşın hayaliyle gaz vereceğim kendime:)Sen de öyle düşün bak hayal et sıkıntıların bitecek bambaşka bir hayatin olacak:)
Gardianligin katipligin de memuriyete girdigini biliyorum
Duz memurluga o puani denk getiremem gibi geliyor iste katiplik gardianlikta mulakat istiyo falan

Duz memurluk gercekten cok zor cok az alimi oluyo cok fazlada puan istiyo yani mummun degil duzenli calisma sansim olsun ev kizi okunca hic ogrenci muamelesi goremiyorsunuz o yuzdende hic boyle adam akilli duzgunce calisabilfigim bi donem olmadi

Allah hakkimizda hayirli kapilar acsin inşallah

sizde konuşmayın işinizi yapın gerisini boşvern . o zaman yanınıza gelirler .sizde onlara mobbıng yapın isimleriyle hitap edin havalı durun yeni olduğunuz için yaparlar. ben bilirim havaları taşıyın.

Gardianligin katipligin de memuriyete girdigini biliyorum
Duz memurluga o puani denk getiremem gibi geliyor iste katiplik gardianlikta mulakat istiyo falan

Duz memurluk gercekten cok zor cok az alimi oluyo cok fazlada puan istiyo yani mummun degil duzenli calisma sansim olsun ev kizi okunca hic ogrenci muamelesi goremiyorsunuz o yuzdende hic boyle adam akilli duzgunce calisabilfigim bi donem olmadi

Allah hakkimizda hayirli kapilar acsin inşallah
Maalesef o mülakatlarda da torpil çok fazla.Yine de umudu kesmemek lazim.Az da olsa çaba göstermek hiçbirsey yapmamaktan iyidir.

Back
X