mobbing

kedivekeder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
182
136
103
merhaba. 2 senedir gıda sektöründe çalışıyorum ve dört ay önce de terfi aldım. bunu çekemeyen kişiler bana çeşitli iftiralar attı müdürlerle aramı bozdu. ve bir müdürüm var ki ahmet bey diye bahsedeceğim beni yaşamdan soğuttu. ahmet bey küfür de etti elini kırarım diye tehdit de etti en pis en kötü işleri de verdi milletin içinde ağıza alınmayacak laflar da etti. ben bu durumu ahmet beyle konuşup çözmek istedim ben istediğim kişinin ağzına da sı*arım dedi. onun üstü olan müdüre (mehmet bey olsun) bu olanları anlattığımda daha çok nefret etti ve bana bakarak etrafı tekmeledi sağa sola yumruk attı. en sonunda benim yaptığım işin çeyreğini yapmayan hatta farklı bir müdürleri iş yerine ahlaksız bir durumda basılmış olan kızı benden önce terfi ettirmeye kalktılar. mobbing günlüğü tutuyordum gidip mehmet beyle görüştüm bana takıntılı olduğumu bu şekilde hiçbir yere varamayacağımı söyledi. ahmet beye hiçbir şey yapmadığım halde bana bu denli davranmasını anlayamadım gibi stresten sağlık sorunlarım çıkmaya başladı. mide krampları, saç dökülmesi ve en sonunda gözüme oturup asla geçmeyen kan. (gözümün fotoğrafını attım izin dahi vermediler.) istifa verip tazminatsız çıksam eminim mutluluktan havaya uçacak. ne yapabilirim

Ahmet Sm mi,bS Mi ?

Sen direkt olarak ceo'ya yazacaksin,iletisim adresleri olur bunlar maillerinde.Once Gm'ne yaz,maili atarken ceo'yu da listeyi ekle.Mim ve mgm'yi de ekle,tutussun.

Ahmet Sm mi,bS Mi ?

Sen direkt olarak ceo'ya yazacaksin,iletisim adresleri olur bunlar maillerinde.Once Gm'ne yaz,maili atarken ceo'yu da listeyi ekle.Mim ve mgm'yi de ekle,tutussun.
çok özür dilerim ama kısaltmaların ne anlama geldiğini bilmiyorum. çalışan koruma adresine mail attım işitmediğim laf kalmadı. onlar da bir şey yapmadılar

Ayrica senin gozunde glakom da olabilir.Benim dusundugumden daha farkli sanirim calisitigin yer.Kuvvetle muhtemel ya burger ya mc.Ordakiler Gomlek giyince kendisini broker saniyor :) Sen bu gozu ihmal etme,goz cevrende harelenme var sanki.Mutalaka goster.

çok özür dilerim ama kısaltmaların ne anlama geldiğini bilmiyorum. çalışan koruma adresine mail attım işitmediğim laf kalmadı. onlar da bir şey yapmadılar
Ozurluk biri durum yok,gida sektoru dediginde ben yanlis anlamisim.Senin calistigin yer fast-food tarzinda bir yer sanki.Oradakiler cok acimazs olabiliyor.Bende bir kac kez denk geldim.Calisanlarina yukleniyorlar surekli.Ve agizlarinin ayari da yok.O hangi firma ise dikret ceo'suna mail at.Onu demek istedim.Bunlari denetleyen biri vardir illa ki.

evet ikincisinde çalışıyorum. teşekkür ederim yarın gideceğim artık izin verseler de vermeseler de. şirket içi şikayet pek kale alınmıyor başka ne yapabilirim biliyorsanız lütfen yardımcı olur musunuz

Cok da gecmis olsun.emek.zayi olmuyor onu soyleyeyim.baska bir yerden geliyor o emek.boyle.insanlarla ugrasacak kadar uzin degil hayat

Restoranda kaç müdür var

Onun üstü onun üstü derken en tepedeki işyerinde değil mi, ona gid
Restoranda kaç müdür var

Onun üstü onun üstü derken en tepedeki işyerinde değil mi, ona gidin
mehmet bey diye bahsettiğim en tepedeki gittim ona da her seferinde bir daha olmaz diyor yine oluyor

Kardeşim başka iş bak ya canları cehenneme onların olsun tazminat. Sen daha fazla sağlığını bozma. Başka iş bul ve oradan ayril

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. Ben de aynısını diyecektim. Sağlık bu , gider ve gelmez Allah korusun. Ya kulağını tıkayıp umursamayacaksin ya da yeni iş bakacaksın. Bunca sene okuyup şöyle dengesizlere katlanmak ...

Size şahit olabilecek biri var mı hakaret davası yolunu deneseniz?

Ya ablacım hangi inat senin sağlığından önemli. Lanet olsun deyip bas istifayı Allah aşkına. Allah belalarını versin. İki adım kadar yer kaplıyoruz egolara bak Allah aşkına ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…