Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mobilya çarşıları hakkında

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

tuana861

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
249
66
53
kızlar daha önce de açtığım konular oldu, köşe koltuk arayışındayım. bugün maskoya gittik pek bişey çıkmadı beğendiğim. daha önce de modesaya gitmiştik, beğenmemiştim. hep sıradan mobilyalar... şimdi sırada modoko var ama netten araştırdım, birkaç yer daha var.

1.çamoca
2.avcılarda da mobilyacılar varmış?

bu iki yer veya daha farklı önerebileceğiniz mobilya çarşıları var mı?

istikbal, bellona, enza, doğtaş, modalife, ider vs. hep gezdim ama köşe olarak çok sınırlı modeller veya ölçü uymuyor :19:

farklı bir model istiyorummm...

Neden istediğin bir modeli yaptırmayı düşünmüyorsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o da olabilir ama kime yaptırıcam heryere güven olmuyor...:26:

kızlar daha önce de açtığım konular oldu, köşe koltuk arayışındayım. bugün maskoya gittik pek bişey çıkmadı beğendiğim. daha önce de modesaya gitmiştik, beğenmemiştim. hep sıradan mobilyalar... şimdi sırada modoko var ama netten araştırdım, birkaç yer daha var.

1.çamoca

istikbal, bellona, enza, doğtaş, modalife, ider vs. hep gezdim ama köşe olarak çok sınırlı modeller veya ölçü uymuyor :19:

ben avcılardayım ama burda öyle mobilyacılar yok bildiğim kadarıyla.avcıların tam olarak neresinde varmış?

galiba e5 üzerindeymiş üniv. taraflarında canım ya ben de anlamadım herkes bişey söylüyo sen biliyo musun acaba?

çok teşekkür ederim oraya gitmek şart oldu üniversiteye yakın değil mi :1:

1.çamoca

Gebze tarafında poli spotçular çarşısı var canım adı değişti sanırım son zamanlarda :/ evim şahanede falan alışveriş yapıyorlardı gitmedim ama büyük görünüyordu televizyonda :)

gebze bana baya bi uzak kalıyor ama gidebilirsek mutlaka bakarım canım teşekkürler listeye ekliyorum :) evim şahanede baya uyguna alıyorlar :52:

1.çamoca

istikbal, bellona, enza, doğtaş, modalife, ider vs. hep gezdim ama köşe olarak çok sınırlı modeller veya ölçü uymuyor :KK19:

bence ınegöle gidebilirsen gür mobilyaya git hem uygun hem kaliteli hemde modern mobilyalar var

bence ınegöle gidebilirsen gür mobilyaya git hem uygun hem kaliteli hemde modern mobilyalar var ödemelerde de kolaylık saglıyorlar

siteden de bakmak istersenızz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X