Öncelikle evin hayırlı olsun. Bereket, huzur, sağlık ve neşeyle otururun inşallah. ( Darısıda başıma benimde veim bir bitse
Bende aynı senin gibi evimi 0 dan döşeyeceğim. Bizde devlet memuruyuz. Şimdi şöyle söyleyeyim, Benim eşim zamanında istikbalden koltuk takımı almıştı, hani şu kenarı demir olanlardan, Allahım bir koltuk bu kadar mı rahat, bu kadar mı uzun ömürlü olur. Yatıya gelenler kendi yatağımızdan daha rahat bu koltuk diyorlardı. o koltuğum taa Kıbrıs'lara kadar getirdim
Amaaa kumaşı o kadar uzun ömürlü değil maalesef. lekler pörtledi. ne yaptıysam geçiremedim. şimdi üzerinde örtüyle kullanıyorum. Şİmdi kendi evimi tekrar döşerken ilk işim istikbale gitmek olacak ( koltuklar için ) ... Salon takımımıda Eşim Ankara'dan mobilyacılar sitesinden almış. Çok beğendim. çok rahat ve konforluydu. İstanbuldaki mobilyacılar ankara mobilya sitesinin adını kullanıyorlar. sanmıyorum Ankara'dan geliyor olsun. İstanbul'da bir arkadaşım yeni evlendi Masko'dan aldı. 2 aydır siparişi gelmemiş düğünü olmasına rağmen mobilyaları yok. doğtaş'tan beğenmişler. Bugün gelecek demişti.
Öncelikle Modaya değil zevkine hitap eden bir mobilya seç,
Marka olarak İstikbal'i ya da bellonayı tavsiye ediyorum ( kumaş kısmını alırken bir danış )
Eğer bir mobilya markası varsa aklında hakkında ne gibi şikayetlerde bulunmuş diye sikayetvar.com a bakabilirsin,
Koltuk takımını kullacağın odada çok önemli. Koltukları nasıl koyacaksın neresi görünecek. odaya girdiğinde Profili nasıl görünür ona dikkat et. ilk izlenim önemlidir mobilya bile olsa
Otur yaslan 5 dakika dinlen bakalım seni kollarına mı alacak koltuk yoksa seni itecekmi ? :13: