Mobilya markalarınız nelerdir?

Yatak Odası IKEA sengözlerimebaksanab

Salon IKEA sengözlerimebaksanab

Çalışma Odası IKEA sengözlerimebaksanab

Bilumum incik cıncık eşyalar IKEA sengözlerimebaksanab

Nevresim takımları SAREV, ISSIMO, OZDILEK sengözlerimebaksanab

Perdeler
TAC sengözlerimebaksanab

Halılar IKEA sengözlerimebaksanab

:teytey: IKEAAAAAAAAA EVINIZIIIIIIIIIIIIIIIIN HERSEYIIIIIIIIIIIIIIIIII :teytey:

Yatak Odası IKEA sengözlerimebaksanab

Salon IKEA sengözlerimebaksanab

Çalışma Odası IKEA sengözlerimebaksanab

Bilumum incik cıncık eşyalar IKEA sengözlerimebaksanab

Nevresim takımları SAREV, ISSIMO, OZDILEK sengözlerimebaksanab

Perdeler
TAC sengözlerimebaksanab

Halılar IKEA sengözlerimebaksanab

:teytey: IKEAAAAAAAAA EVINIZIIIIIIIIIIIIIIIIN HERSEYIIIIIIIIIIIIIIIIII :teytey:

Reklamlara Geçti Köfte :icecream:

biz mobilyaları ınegolden aldık.çunku mobılyası çok meshur ıkea da dahıl olmak uzere çoğu markanın çılek,istikbal ve dahası hep ordan imal ediliyor.oyle olunca daha uygun ve istegınıze gore her turlu moblya çesıt çesıt bulunuyor.kesınlıkle tavsıye ederim

biz mobilyaları ınegolden aldık.çunku mobılyası çok meshur ıkea da dahıl olmak uzere çoğu markanın çılek,istikbal ve dahası hep ordan imal ediliyor.oyle olunca daha uygun ve istegınıze gore her turlu moblya çesıt çesıt bulunuyor.kesınlıkle tavsıye ederim

ikea malları yurtışından geliyor burada sadece distrübütörü var MAPA mobilya. jeyyar

reklam yapılcak kadar da var hane jeyyar

kaliteli ve ucuz bence CADIARZU

çok cici oluo evim çoooooooookkkkkk :teytey:

bitince resimlerini kooooocam :dance:

hepsi yurt dışından gelmıyor kı detaylı arastırırsan gorursun:)))çunku yarı yarıya fark oluyor

hepsi yurt dışından gelmıyor kı detaylı arastırırsan gorursun:)))çunku yarı yarıya fark oluyor

"Türkiye’de Ikea için üretilen mobilyalar öncelikle Romanya veya İsveç’e gidiyor. Bu ülkelerdeki ana depolarda kalite kontrolü yapılan ve paketlenen ürünler Ikea mağazalarının bulunduğu ülkelere gönderiliyor. Böylelikle Türkiye’de üretilen bir mobilya önce İsveç’e gidiyor sonra İsveç’ten Türkiye’ye geliyor."

kanaatimce dediğin fark bundan yerimseniben

"İkea Alfons sandalye hangi ülkede kaç Euro

Ülke Fiyat
Kanada 55
Avustralya 53.9
İngiltere 51.5
Norveç 48.5
İtalya 45
Türkiye 44.76
İsveç 43
Almanya 39.95
Fransa 39
İsviçre 38
ABD 31"

sonuçta ne derece türkiye de yapılırsa yapılsın standart bi kaliteleri var ve yurtdışında bu şekilde kalite kontrole giriyor yerimseniben

yatak odası : tepe mobilya ( memnunum)
salon : kelebek ( çok memnunum )
halı : ikea + royal halı

eliz merhaba canım sitende dolaştım bayıldım sana ne kadar güzel bir kızsın.nişanlınla birbirinize acayip yakışıyosunuz allah ömür boyu mutlu etsin gerçekten hiç bitmesin aşkınız tüm kalbimle söylüyorum.10aylık evliyim bende izmir de oturuyorum.mobilyalarımı karabağlardan aldım.oturma grbum labella salonum vespero.mobiya alırken mutlaka hediye birşeyler veriyolar almayı unutma:roflol:

inegöllüyüm ve 3 senedir de memleketimizde oturuyoruz.. geldiğimizde mobilya işine başlamıştı babam amcam falan işte.. mobilya sektörünü öğrendikten sonra hele hele burada oturduktan sonra hayatta öyle istikbalmiş bellonaymış almam öyle mobilyalar. ilk önce modern ahşap yapan firmalara gideceğiz, delfa ve isil mobilya tanıdıklarımızın, onlara bakacağız. içime sinmezse beğenemezsem, amcamla beraber oturup çizeceğiz..

koltuklarım da nişanlımın çalıştığı firmadan olacak, marili koltuktan..modeller hazır sayılır, annem olmadan düzgün karar veremediğim için beraber gidip seçeceğiz.. mobilya ve koltuk konusunda hiçbir sıkıntım yok yani (:

aynen dediğin gibi canım :)

kendim mobilyacı da çalışınca suntalem hiç bir takım istemedim ve benimde mobilyalarım ahşap ve istediğim gibi yaptırıyorum heryerini süprizzzzz

markası da Modeka Mobilya kalite ve sağlamlığana da en büyük kefil patronum sengözlerimebaksanab

fiyat olarakta yatak odası takımım -bazası ve yatağı ile- 4 milyar

Son düzenleme:
merhaba bugün posta gazetesinde bir ilan gördük arkadaşımla birlikte aradık düğün paketi hazırlamışlar ve hediye olarak gelinlik yanında veriyorlar yarın gidicez bakalım ilgilenenlere yarından sonra bilgi verebiliriz

eliz merhaba canım sitende dolaştım bayıldım sana ne kadar güzel bir kızsın.nişanlınla birbirinize acayip yakışıyosunuz allah ömür boyu mutlu etsin gerçekten hiç bitmesin aşkınız tüm kalbimle söylüyorum.10aylık evliyim bende izmir de oturuyorum.mobilyalarımı karabağlardan aldım.oturma grbum labella salonum vespero.mobiya alırken mutlaka hediye birşeyler veriyolar almayı unutma:roflol:

MERHABA ARKADAŞIM YAZINI YENİ OKUDUM KUSURA BAKMA GÜZEL YAZIN VE DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER NERDEN MOBİLYA ALSAK HİÇ BİRİ HEDİYE VERMEDİLER BENDE İSTEYEMEDİM NE YAPALIM KISMET BÖYLEYMİŞ ALLAH SENİDE BİR ÖMÜR BOYU MUTLU ETSİN CANIM :nazar:

vallah fiyatlar ates pahasi, ve insan istedigi gibisini bulamiyor tam olarak..
bizde begendigimiz koltuk takimini aldik, duvar ünitesini- sehpayi ve yemek odasini özel marangoza yaptirdik..
yatak odasida beyaz istedik ilk bulamadik, sonra sansimiza rendimobilyadan bulduk bide tasarim ödülü almis (GÜYA) :-))
ama cok güzel..
heryeri gezip bakinin öyle karar verin vee pazarlik yapmayi unutmayin

Canım benim yatakodası, salon ve çocuk odası bellona. Açıkçası ben pek memnun dağilim.kendim seçmedim.Ben odaya uygun boyutlarda kullanışlı dolaplar tercih ederdim.yatakodam ufak mesela,gardrobumun sürgülü kapılı olmasını isterdim ve daha fazla raflı.Bence kendin tasarla ve yaptır.Hazır olanları odaya uydurmak zor oluyo.

benim bütün mobilyalarım ipek mobilya dan.çokta memnunum hemde 5 günlük bir ttail hediyesi almıştık.mobilyalardanda tatildende çok memnun kaldım.

salonqb8.th.jpg
[/IMG]

Bu salon takimim minderlerimiz gri bizim

yatakodasibi9.th.jpg
[/IMG]

bu yatak odasi ancak burda da 6 kapili gardrop biraz farkli bizim tek kapida ayna var gerisi ayni ve rengi krem :)

yemekodasilu7.th.jpg
[/IMG]

bu da yemek odasi

biz hepsini bellona dan aldik :)

Back
X