mobilya....

daisy_s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
102
0
96
Kayseri
merhaba kızlar haftasonu mobilyalara baktık yemek odası takımı 5.000tl, yatak odası takımı 4.000tl, oturma odası 3.000 ve salon 4.000 tl... ankarada istanbulda ve inegölde oturann arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. sizce bahsettiğim yerlerden daha uyguna mobilya almak mümkünmü.. yada siz nasıl yaptınız nerden ne kadara aldınız?
bu baktığımız takımlarda sade şeyler değil yanii taşlı gösterişli mobilyalar yanii

merhaba canım.hafta sonu ankarada mobilya ve dekorasyon fuarına gittim.orada gördüğüm bir yatak odasına hayran kaldım.yatak başının yanına komidinleri koymuşlar ama öyle bi sistem yapmışlar ki komidinler aynı zamanda yatak başının yanlardan içine giriyor.şifonyerin yan kısmını çekiyorsun gizli bir bölüm çıkıyor değerli eşyaları koymak için daha neler neler özellikleri var ve fiyatı 3300 civarındaydı.aynısının yemek odası vardı onda da vitrinin yanlarını çekiyorsun sıra sıra dizili bardaklık diğer yanı çekiyorsun sıra sıra dizili tabaklar karşına çıkıyor.bence kesinlikle tek bir yere takılma özellikle kayseride fiyatlar ucuk çünkü kayseri kendi üretimini yapmıyor %90ı Ankaradan geliyor haliyle fiyatta biniyor üstüne.

merhaba canım ankaradakı mobılya fuarından bahsetmısssın acaba semt olarak nerde soylermısın

canım fuar bitti maalesef.pazar günü son günüydü.altınparkta yapılmıştı.çarşamba başlayıp pazar bitti.

Canım biz geçen sene yatak odasını 4000 TL ye yaptırdık.Boydan boya sürgülü içi tamamiyle raf ve büyük dolapları olan bir gömme dolabımız var.2 tane komidin,1 tane aynalı şifonyer,Deri başlıklı bazalı yatak.Hepsi 4000 TL tuttu.

Salon koltuklarımızı 2700 TL'ye 12 taksitle bellonadan aldık.Krem deri.
Oturma grubunu peşin 2500 TL ye aldık.Yanları deri.

Salon için Tv ünitesi,1 adet uzun tekli vitrin,1 adet orta sehpa ve 3 adet C sehpalardan alıcaz onlarda 2500 TL yi bulacak sanırım..

Senin baktıklarının fiyatları bana pahalı geldi sanki :uhm: Ama mobilyayıda görmek lazım..CADIARZU
Bence bi kaç yere daha bak..Fiyat araştırması yap canım nacizane fikrim yerimseniben
Bide ben İzmirdeyim kafamçokkarıştı

çok teşekkür ederim kızlar dikkate alcam fikirlerinizi. babam bu hafta sonu istanbula gidecek bi göz atsın olmazsa ankaraya gideriz umarım güzel bişeyler bulabiliriz

çok teşekkür ederim kızlar dikkate alcam fikirlerinizi. babam bu hafta sonu istanbula gidecek bi göz atsın olmazsa ankaraya gideriz umarım güzel bişeyler bulabiliriz

bız hafta sonu sıtelerden aldık canım.orada cok fazla secenk var.bence o dedıklerın pahalı tabı bana gore.bız cok uyguna aldık ve cok bılındık bı markadan.bıde cok fazla kumas secenegı sunuyorlar onune ınsan karar veremıyo.bıraz daha arastır derım ben.

dün mobilya için bi mağazaya gittik..adam babamın arkadaşıydı ,bizden alın yada almayın ama kesinlikle kilim,istikbal bello almayın diyor
yaptırın daha sağlam oluyor dedi.
istikbal bellona 8 TL lik kumas kullanıyo biz 50-60 TL lik kumas kullanıyoruz dedi mesela
ahsabı da ayrıca kaliteli oluyomus yaptırınca kafam karıstı?

Allah allah ilkez senden duyuyorum Glcnnncim bizim oturma grubumuz istikbal ve yaklaşık 9 sene oldu.Koltuklarında ne bir çökme var nede kumaşında aşınma.3 tane erkek yiğenim var bize geldiklerinde üstünden inmiyolar.Zıplıyolar.Birde abimler gelir kalır bizde abim 130 kilo yıllardır hep orda yatarlar hiç bişe olmadı taş gibiler kafamçokkarıştı
Çevremdede bellona ve istikbal kullanan çok kişi var hiç birinden şikayet duymadım.Hem bişede olsa tereddütsüz kabul edip hemen onarıyolar.Ama diğer mobilyacılar satana kadar bir ton laf söylüyor.Ama icraat yok biz bunu çok yaşadık..:uhm:

Bence sitelerden alınmalı bizim akrabamız var orda sandalye falan yapıyorlar doğtaş üstüne etiket basıp 3 katı fiyatına satıyor dedi.ıyi anlayan biriyle araştırmakta fayda var .Markaya takılmamak lazım.Bence türkiyede bu işte birinci sırada ankara geliyor kalite açısından etrafımdan öyle duydum ...Benim kuzenim niğdede ama ankaradan mobilyalarını aldılar ve ücret talep etmeden taa niğdeye taşıdılar.Bende öyle düşünüyorum başka şehirde yaşayacağım ama sitelerden almak istiyorum...

kızlar sağolun gerçekten çoğu firma ankarada yaptırıp üstüne etiketini basıyormuş ankara sitelerden alan arkadaşlar hangi mağazadan aldınız vede fiyatlarını yazarmısınız.. paylaşmanız mümkünse resimde olabilirr

canım biz önce buna karar vermiştik.tabi kırlentlerinde felan renk değişleri yaptık.neyse detaya girmeyim daha sonra bunun bi farklı modelini gördük onda da bu kol koyma yerleri daha inceydi ve onu seçtik
bu ürün kentia isminde ki mağaza da 2050 lira.pazarlık yapılmamış hali.istediğin renkte de yapıyorlar canım.

umarım yardımcı olmuşsumdur...

ben inegöldeki mobilyaları pek beğenmemiştim
gercı zevk meselesi taslı gösterişli mobilya çeşitleri çok ve çok uygun da değildii

güzelmiş gerçekten koltuk takımın müebbetsevdam, güle güle kullan inşallah. lady34 inegöl mobilyalarına da kaliteli diyolar ama fiyatları hakkında pek bilgim yok

güzelmiş gerçekten koltuk takımın müebbetsevdam, güle güle kullan inşallah. lady34 inegöl mobilyalarına da kaliteli diyolar ama fiyatları hakkında pek bilgim yok

bunu almadım canım ama inşallah aldığımı güle güle mutlu günlerde kullanırız... :1hug: bence siteler dururken başka yere mobilyaya bakmaya gerek yok arkadaşlar.oraya giren asla ve asla boş çıkmaz kaydirigubbakcemile2

canım ben istanbuldayım ve kesinlikle modokoya bakmanı tavsiye ederim her keseye uygun mobilya seçeneği mevcut ...

bana bir mobilya takımını senelerce kullanmak çok sıkıcı geliyor. ne kadar temizlense de eski ürünlere kir bir şekilde siniyor. bence uygun fiyatlı alıp 5-6 yılda bir değiştirmek daha mantıklı geliyor. bunun için de sitelerde uygun fiyatlı mağazalar çokça bulunmakta. bence pahalı almaya gerek yok, siteleri beğeniyorum ucuz olması sebebiyle.

canım biz de bir dahaki haftaonu gitcez sitelere... sitelerden özellikle peşin alırsan ve iyi pazarlık yaparsan çok uygun fiyata alıyorsun dediler. sen ne aldın sitelerden ve kaça aldın acaba?

bnce salon için bile öyle taşlı gösterişli mobilyalar çok abartı.Salona girdiğin zaman mobilya mağazası izlenimi veriyor insana.Bnce salonda oturma odası da çok sıcak ve doğal olmalı tbikide salon çok şık olucak ama öyle taşlı pullu saray mobilyası gbi ağır eşyalara gerek yok.Ben olsam dha fonksiyonel dha rahat ve kullanışlı mobilyalar tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…