merhaba canım.hafta sonu ankarada mobilya ve dekorasyon fuarına gittim.orada gördüğüm bir yatak odasına hayran kaldım.yatak başının yanına komidinleri koymuşlar ama öyle bi sistem yapmışlar ki komidinler aynı zamanda yatak başının yanlardan içine giriyor.şifonyerin yan kısmını çekiyorsun gizli bir bölüm çıkıyor değerli eşyaları koymak için daha neler neler özellikleri var ve fiyatı 3300 civarındaydı.aynısının yemek odası vardı onda da vitrinin yanlarını çekiyorsun sıra sıra dizili bardaklık diğer yanı çekiyorsun sıra sıra dizili tabaklar karşına çıkıyor.bence kesinlikle tek bir yere takılma özellikle kayseride fiyatlar ucuk çünkü kayseri kendi üretimini yapmıyor %90ı Ankaradan geliyor haliyle fiyatta biniyor üstüne.
merhaba kızlar haftasonu mobilyalara baktık yemek odası takımı 5.000tl, yatak odası takımı 4.000tl, oturma odası 3.000 ve salon 4.000 tl... ankarada istanbulda ve inegölde oturann arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. sizce bahsettiğim yerlerden daha uyguna mobilya almak mümkünmü.. yada siz nasıl yaptınız nerden ne kadara aldınız?
bu baktığımız takımlarda sade şeyler değil yanii taşlı gösterişli mobilyalar yanii
çok teşekkür ederim kızlar dikkate alcam fikirlerinizi. babam bu hafta sonu istanbula gidecek bi göz atsın olmazsa ankaraya gideriz umarım güzel bişeyler bulabiliriz
dün mobilya için bi mağazaya gittik..adam babamın arkadaşıydı ,bizden alın yada almayın ama kesinlikle kilim,istikbal bello almayın diyor
yaptırın daha sağlam oluyor dedi.
istikbal bellona 8 TL lik kumas kullanıyo biz 50-60 TL lik kumas kullanıyoruz dedi mesela
ahsabı da ayrıca kaliteli oluyomus yaptırınca kafam karıstı?
kızlar sağolun gerçekten çoğu firma ankarada yaptırıp üstüne etiketini basıyormuş ankara sitelerden alan arkadaşlar hangi mağazadan aldınız vede fiyatlarını yazarmısınız.. paylaşmanız mümkünse resimde olabilirr
güzelmiş gerçekten koltuk takımın müebbetsevdam, güle güle kullan inşallah. lady34 inegöl mobilyalarına da kaliteli diyolar ama fiyatları hakkında pek bilgim yok
bız hafta sonu sıtelerden aldık canım.orada cok fazla secenk var.bence o dedıklerın pahalı tabı bana gore.bız cok uyguna aldık ve cok bılındık bı markadan.bıde cok fazla kumas secenegı sunuyorlar onune ınsan karar veremıyo.bıraz daha arastır derım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?