Enza home ve alfemoya da bakabilirsin hayırlı olsun şimdidenBenim yakın zamanda düğünüm var bu yuzden evimiz için mobilya bakıyoruz , istikbal gibi öne çıkan markalarin da pek iyi olduğu söylenmiyor çünkü anneminde koltuk takımı istikbal ve çökme oldu gerçi bu biraz beyaz esya gibi şans meselesi ama yine de bi arastirma yapmak istedim. Eminim sizler daha tecrübelisinizdir , marka olarak bilgi verirmisiniz
Dogtas. Modeller guzel ve saglamBenim yakın zamanda düğünüm var bu yuzden evimiz için mobilya bakıyoruz , istikbal gibi öne çıkan markalarin da pek iyi olduğu söylenmiyor çünkü anneminde koltuk takımı istikbal ve çökme oldu gerçi bu biraz beyaz esya gibi şans meselesi ama yine de bi arastirma yapmak istedim. Eminim sizler daha tecrübelisinizdir , marka olarak bilgi verirmisiniz
Butcenize gore coook farkeder.. bi aralik verip fikir isterseniz daha faydali olacaktirBenim yakın zamanda düğünüm var bu yuzden evimiz için mobilya bakıyoruz , istikbal gibi öne çıkan markalarin da pek iyi olduğu söylenmiyor çünkü anneminde koltuk takımı istikbal ve çökme oldu gerçi bu biraz beyaz esya gibi şans meselesi ama yine de bi arastirma yapmak istedim. Eminim sizler daha tecrübelisinizdir , marka olarak bilgi verirmisiniz
Yani mobilyanın ucuzunu almak isteyen çok fazla bi insan topluluğu olucagini sanmiyorum , kaliteli olması şart ve bunun içinde 4000tlyi gözden çıkarmak lazım mobilya için verilen paraya pek acımam tabiki 10bin olsun demiyorum ama 5,6bin civarinda çok kaliteli olanlar da var marka olarak fikir istedim fiyat aralığı belirtmeme gerek olduğunu düşünmedim çünkü marka vardır 3bini de kalitelidir 5bini de. Malzeme saglam olduktan sonra fiyatin onemi de olmaz , o yuzden iyi bi marka ariyorum.Butcenize gore coook farkeder.. bi aralik verip fikir isterseniz daha faydali olacaktir
Ikeanin urunleri ilk kuruldugunda iyi. Tekrar kurulma yapildiginda deforme oluyor. Ucuz etin yahnisi yavan olur derler ya o misal.Ben ikeanın ürünlerini çok beğeniyorum.Diğerlerinden biraz pahalı ama çizgi olarak çok güzel bence. Hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla huzurla oturun inşallah evinizde.
Tesekkur ederim :) Bu markayi hic arastirip bakmamistim bu bilgi iyi olduSelam. Ben 4 yildir evliyim .maddi imkanlarin kisitli olmasindan dolayi uygun mobilya almak zoru nda kaldik .inanir misiniz ben o paraya bu kalitede bir mobilya gelecegni hic sanmiyordum .cok memnunum inanin .taş gibi deriz ya cidden tas gibi . hem ucuz hem saglam hemde ahsabin doğallığı var RAPSODi .mobilya .KOLTUK TAKIMlari icin bisey diyemem ama mobilyasi harika .
Mobilyanin ucuzunu alanlar tabiki almak istedikleri icin degil butcelerine uygun olan o oldugu icin alirlar. Her markaninda kendi icinde alt segment ve ust segment urunleri mevcuttur. Ornegin masif urunde uretirler yonga levha urunde. Yani iyi marka diye her urunu super denemez. Size casa mobilyayi ve vanessayi oneririm.Yani mobilyanın ucuzunu almak isteyen çok fazla bi insan topluluğu olucagini sanmiyorum , kaliteli olması şart ve bunun içinde 4000tlyi gözden çıkarmak lazım mobilya için verilen paraya pek acımam tabiki 10bin olsun demiyorum ama 5,6bin civarinda çok kaliteli olanlar da var marka olarak fikir istedim fiyat aralığı belirtmeme gerek olduğunu düşünmedim çünkü marka vardır 3bini de kalitelidir 5bini de. Malzeme saglam olduktan sonra fiyatin onemi de olmaz , o yuzden iyi bi marka ariyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?