Mobilyalara sihir yapn kaplayarak

nerden ve ne şekilde isteyerek alıcaz.... çok hoşlar

akannehir bayııııııııııııııııııldım:asigim: woooooooooooow aylincim o nasıl bir ev öyle rengarenk ya ayyyy çooooook şeker.. evin tamamını göremeyi çook isterim..delikafadulden evim evim güzel evim bölümünde bizlerle paylaşırmısın canım..??? artı bu kaplamaları nerde bulabilirim..! cvp bekliyorum cnm..! hoşçakalyerimseniben

çok harika evin ya bayıldm bende odamı kaplatmak istyrmm bakalm nasıl olcakkopuyorumnanaktan

bence de çok iyi fikir ya ..ben bi zamanlar ocağımdan duvara yağ kaymasın diye duvarı kaplamıştım,ama temizliği düşünerek yaptığım bi şeydi bu...niye aklıma gelmemiş mutfak dolaplarımı beğenmiyorum,deneyebilirim de,ya düzgün olmazsa sökebilirmiyim acaba...

çook güzel görünüyor, ben ofisimde denemiştim ama iyi yapıştıramadım sanırım çabuk deforme oldu :)

ya gerçekten bende bayıldım acaba fayansa yapışır mı kı banyomun fayanslarının rengi çok kötü cevaplarsan sevinirim canım.

ya gerçekten bende bayıldım acaba fayansa yapışır mı kı banyomun fayanslarının rengi çok kötü cevaplarsan sevinirim canım.
fayansa yapıştırılabilen çeşitleri de var, hatta kk. forumda bir arkadaş yapmıştı, banyosuna mutfağına, fotoğraflarını görmüştüm.

çoooook güzel çok yaratıcı ve zevklisin .bende bu yapışkanlı kağıtlarla kutu kaplamıştım ama köşeler bizar sorun olabiliyor senin özel bi tekniğin varmı ve bu kağıtlar bildiğimiz 2 tl ye satılanlardanmı yoksa daha özellikli bişeymi.cevabını bekliyorum.teşekkürler

valla ben 2 tl ye satılanlardan aldım çok para vermeyi sevmiyorum çünkü sıkıldığım zaman içim rahatça değiştirebiliyorum bu yaza başka renklerle yenileyeceğim inşallah o zamanda sizlerle paylaşır fikirlerinizi alırım. ben eskimelerini beklemiyorum ortam değişiminden hoşlanıyorum ve bu işleri yapmaktanda zevk alıyorum birde güzel iltifatlar alınca iyi şeyler yapmak daha çok mutlu ediyor beni benim için deşarj olma yöntemi.

valla ben 2 tl ye satılanlardan aldım çok para vermeyi sevmiyorum çünkü sıkıldığım zaman içim rahatça değiştirebiliyorum bu yaza başka renklerle yenileyeceğim inşallah o zamanda sizlerle paylaşır fikirlerinizi alırım. ben eskimelerini beklemiyorum ortam değişiminden hoşlanıyorum ve bu işleri yapmaktanda zevk alıyorum birde güzel iltifatlar alınca iyi şeyler yapmak daha çok mutlu ediyor beni benim için deşarj olma yöntemi.

nerelerde satılıyor canım 2 tl. olanlarından...

bende mutfak dolabıma dusunuyorum ama gecenlerde baktım hep cıceklı bıde mobılya rengınde olaanlar varya onlardan ben tek renk ıstıyorum yesıl ya da turuncu hıc gormedım oyle olanlardan sızce nerden bulurum varmıdır

ıyi fikir ama sildikçe rengi felan açılıyor mu? Ya dakullandıkça kenarları kalkıyor mu?

ben klozet takımımı kapladım kullandığım kağıdın içinden desenler kesip bunlarıda ayaklı lavobama serpiştirdim. 2 senedir kullanıyorum siliyorum ve hiç bir yeri kalkmadı. ben milyoncularda plastikçilerde kağıtçılarda buluyorum istediğim desen için geziyorum.

Back
X