Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akannehir bayııııııııııııııııııldım:asigim: woooooooooooow aylincim o nasıl bir ev öyle rengarenk ya ayyyy çooooook şeker.. evin tamamını göremeyi çook isterim..delikafadulden evim evim güzel evim bölümünde bizlerle paylaşırmısın canım..??? artı bu kaplamaları nerde bulabilirim..! cvp bekliyorum cnm..! hoşçakalyerimseniben
fayansa yapıştırılabilen çeşitleri de var, hatta kk. forumda bir arkadaş yapmıştı, banyosuna mutfağına, fotoğraflarını görmüştüm.ya gerçekten bende bayıldım acaba fayansa yapışır mı kı banyomun fayanslarının rengi çok kötü cevaplarsan sevinirim canım.
valla ben 2 tl ye satılanlardan aldım çok para vermeyi sevmiyorum çünkü sıkıldığım zaman içim rahatça değiştirebiliyorum bu yaza başka renklerle yenileyeceğim inşallah o zamanda sizlerle paylaşır fikirlerinizi alırım. ben eskimelerini beklemiyorum ortam değişiminden hoşlanıyorum ve bu işleri yapmaktanda zevk alıyorum birde güzel iltifatlar alınca iyi şeyler yapmak daha çok mutlu ediyor beni benim için deşarj olma yöntemi.