- Konu Sahibi Mutercimmmm
-
yine ben ama bir önceki mesajda linkler çıkmamış yeniden yazıyorum onları
Futuro Yatak Odası Takımı - İstikbal Mobilya
Eva Yemek Odası Takımı - İstikbal Mobilya
Class Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya
Evt fikirler lütfen :)
yine ben ama bir önceki mesajda linkler çıkmamış yeniden yazıyorum onları
Futuro Yatak Odası Takımı - İstikbal Mobilya
Eva Yemek Odası Takımı - İstikbal Mobilya
Class Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya
Evt fikirler lütfen :)
sana bisey dicem inanmıcaksın yemek takımımız aynı yatak odasıda beğendiğimin aynısı sonra fikrimi değistirip almadım bu kadar deng gelir =)yemek takımınnın kullanısı çokkolay sana onu diyim yatak odasındada aynası az olan almanı diliyorum tek taraf camlı en iyisi temizlik acısından halıyı çok koyu alma ama beyazda alma....beyaz-siyah alma mesela ....çokçok acık alma...orta sephayıda büyük alma...
birde evin 3+1 ise salonuna bu koltuk takımı hafif gidebilir 2+1 ise güzel ...duvarlarınıda ok koyu boyatma bence pastellere bak için acılsın oturdukça kum beji fil dişi mum ışığı iyi rengler
kahve tonlarını sevmeyen ben bıle beğendım secımlerını. yalnız koltukların beyaz tarafları silinebilir mi dikkat et
bırde tavsıyem düğün Hazıran sonu dıyosun. hızlanın bıraz. mobılyaların eve yerleşmesı perdeler boya vs bunlar hıç düşündüğünüz gunde olmuyo ınsan panık oluyo. acele edın cnm
ben d evlenirken krem ve ahşap ağırlıklı seçimler yapmıştım şuan aevimi nasıl renklendirebilirim diye düşünüyorum. tercihlerin gayet güzel fakat nacizane halını biraz daha ranlklı almanı öneririm.örneğin ben pudra -kahveli bir halı arıyorum şuan. na uygun yastıklarla ve aksesuarlarla da renklendirebilirsisn. bence bu mobilyalara altın sarı ağır akseurlar gitmez. daha seramik spor akseuarlar tercih edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?