Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mobilyamdaki renk sorunu

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

L koltukta renk ayırımı varmı ?

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .
adamın verdıgı cewap siz piskolojık olarak etkılenmışsiniz ondan istemiyorsunuz

Sağ taraftaki bariz koyu. Bence yanlış ton kumaş kullanmışlar ve salağa yatıyorlar gibi geldi :S

merhabalar,ben 3 yılı aşkın süredir kurumsal bir mobilya firmasının mağaza müdürü olarak çalışıyorum.bahsettiğiniz olayı size kısaca ifade edeyim;kumaşta deforme varmış ve tekrar döşenmiş;kazan farkı diye bir tabir vardır ve kumaş stokları yenilendikçe aynı kumaşın renk tonu bir ton açık yada bir ton koyu olarak fabrikaya gelir.sizin koltuğunuzda tekrar döşemeye girdiği için bu fotoğraflarda görünen ton farkı oluşmuş durumda.burada olması gereken aynı kumaş yada değerlendireceğiniz başka renk bir kumaş ile ürün komple kaplanmalıydı.

Siz söylemezseniz farketmezler
koyu olan tarafta yata yata rengi açılır zaten

merhabalar,ben 3 yılı aşkın süredir kurumsal bir mobilya firmasının mağaza müdürü olarak çalışıyorum.bahsettiğiniz olayı size kısaca ifade edeyim;kumaşta deforme varmış ve tekrar döşenmiş;kazan farkı diye bir tabir vardır ve kumaş stokları yenilendikçe aynı kumaşın renk tonu bir ton açık yada bir ton koyu olarak fabrikaya gelir.sizin koltuğunuzda tekrar döşemeye girdiği için bu fotoğraflarda görünen ton farkı oluşmuş durumda.burada olması gereken aynı kumaş yada değerlendireceğiniz başka renk bir kumaş ile ürün komple kaplanmalıydı.

komple degiştirmeye yanaşmıyorlar birde üstüne bi kere yapıldı göstermişler diye ikinci sefere para istiyorlar ama yapılan birşey yok ortada sizce mantıklımı bu durum resmen ılk geldigindeki delik çivi girmiş gibiydi ve bizim hatamız degıldı ve ımkansız bıryerdeydı sizce şikayet etmelimiyim ne yol izlemeliyim ?

Kumaşlar farklı kazanda boyanmış renk farkı olması normal ve maalesef ki bariz anlaşılıyor.

komple degiştirmeye yanaşmıyorlar birde üstüne bi kere yapıldı göstermişler diye ikinci sefere para istiyorlar ama yapılan birşey yok ortada sizce mantıklımı bu durum resmen ılk geldigindeki delik çivi girmiş gibiydi ve bizim hatamız degıldı ve ımkansız bıryerdeydı sizce şikayet etmelimiyim ne yol izlemeliyim ?
Ürünle ilgili hasar tespit yapılmış ve hatalı yer tekrar döşenerek onarılmış olduğu için muhakkak muhattap olduğunuz kişiler kendilerini haklı görecek ve caymanız için maddi taleplerde bulunacaklardır.Bana sorarsanız alışveriş yaptığınız bayii ile değil de kurumsal bir firma ise çağrı merkezini arayarak iletişime geçip durumu izah etmeniz daha doğru olacaktır.

benimde tekli koltuklar aynı renk çok seviyorum bu rengi :)Çok şık canım alt kısmı daha parlak duruyo sadece hepsi bu boşveeer..Şu eve gelen misafirlerde eşyaları incelemiyomu sinir oluyorum..Kime ne yaa:KK51:

Back
X