Mobing devam ediyor...

psikolog iş sorunlarındaki tavsiyelerde çok etkisiz.bu durumda bana halen konuş diyor.başka en kötü ne olabilirdi ki, ne kaybedersin diyor.gururumu.neyi olacak.
Ne diyecek başka git saçından yakala duvara çarp mı diyecek. Çok takip etme görme işini yap dön evine yok mu güldüğün makara yaptığın insanlar biraz baskın ol yani doktor ne yapsın başka.

+1
Ayrıca fiziksel acıya tepki olarak beynimizde aktif olan bölge ile dışlanan kişinin beyninde aktif olan bölgenin benzer olduğuna dair çalışmalar var. Beynimizin dışlanmayı fiziksel acı gibi algıladığı ve fiziksel tahribata bile yol açabileceği söyleniyor.

Duygular doğal evet bence beyne etkileri de mutlak vardır.ama bütün duygular donusturulebilinier

Annemi çok özlemişim.cok zayıflamıştı canım sıkıldı.canim annem.hatta babamı da özledim gibi bisi oldu

barışacaksın tabi babanlada barışırsın yakında evlat sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz.
komşu teyzeylede barıştın mı tamamdır bu iş
psikoloğu çokta yabana atma bak bayağı faydası olmuş.

Yani herkesin size karşı bu kadar tepkili olması ve sizi görmezden gelmesinin mutlaka sizden kaynaklı da bir sorun olduğunu düşündürdü bana...

En iyisi kurum değiştirmek ve yeni iş yerindekiler ile yeni bir sayfa açmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…