- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Eski esinizle barissaniz da bize yaptiginiz mobbing bir son bulsa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çözülmez diye düşünür ve inanırsanız kesinlikle Çözülmez.hayır dışarıdan bir göz baksın nasıl davranmalıyım diye görüş almak için arıyorum.çözülmez benim sorunlar
bu çözüm mü?sinir bozucu bir durum var ve sinirlenmemeye çalışmak için psikiyatra gidip ilaç tedavisi alacam????benim durumumda kim olsa üzülür ve sinirlenir.doğal davrnaışlarımGevşetici, rahatlatıcı sinir ilaçları
O zaman insanları daha az takmaya başlarsınız. Daha mutlu olursunuz emin olun
son iki seansı herşeyi tekrarladı.benimüzerimde çalışmıyoruz.muhabbetler aynı.benimiçin zaman kaybı.ama yol kat ettik.ama buraya kadar.daha ilerisi yok.benim sorunumun çözümüde yokPsikoloğa verdiğiniz para fazla gelip sizi daha çok geriyorsa vermeyin zaten. Fayda göremiyorum diyorsunuz- ki bence beklediğiniz şey bi psikoloğun hizmet alanı değil- gitmeyin o zaman.
Oğlunun altınlarından al. Ruh sağlığı yerinde bir anneye altından daha çok ihtiyacı olacak çünkü.ama işte o 500 lira yüzünden içe geçiyorum.hep açıktayım yani benimiçin önemli birpara.
akıl mantık işi sizin dediğiniz.kendisi de benim yerimde olsa konuşmazdı bence.ama bana konuş diyor.Siz işinize ve kendinizi geliştirmeye odaklanın. Siz kendi önünüze baktıkça ve onları dikkate almayan bir tavır takındıkça yaptıklarından eninde sonunda vazgeçecekler. Her zamankinden mutlu 'görünün'... İş için muhatap olun fakat onun harici siz de onlar yokmuş gibi davranın. Psikologun ne kaybedersin konuş önerisine katılmıyorum. Onlar gelsin muhabbet kurmaya çalışsın. Onun harici diyalog kurmayın.
Sorununuzun çözülmeyeceğine inanıyorsanız size kimsenin faydası olmaz zaten.son iki seansı herşeyi tekrarladı.benimüzerimde çalışmıyoruz.muhabbetler aynı.benimiçin zaman kaybı.ama yol kat ettik.ama buraya kadar.daha ilerisi yok.benim sorunumun çözümüde yok
O da işe yaramaz arkadaşım. Hanımın konularına bakın, gerçekten kördüğüm gibi. Ben gerçekten üzülüyorum etrafındakilere.Belki psikolog yerine psikiyatr a gidip ilaç kullanmalısınız. En azından daha rahat hissedersiniz kendinızı
milletin aile desteği var, evi var arabası var.ben yalnız bir kadınım.tek güvencemiz kenara koyduklarımız.değse birikimi bozarım ama psikolog tedavim tıkandı.buraya kadar.verim alamıyorumOğlunun altınlarından al. Ruh sağlığı yerinde bir anneye altından daha çok ihtiyacı olacak çünkü.
Şirket içi ilişkileriniz de sizin üzerinizde çalışmak demek farkında mısınız? Yani insanı ilişkileri de genelde kendimiz belirliyoruz. Deseniz ki 1 veya 2 kişi böyle, onların sorunu olabilir deriz. Burdaki böyle bir şey değil. Ve tekrae diyorum çözüm yok diye inanırsanız çözümsüz kalırsınız. Tayin istemek de geçici bir çözüm olur sadece. Çıldırmamak elde değil yason iki seansı herşeyi tekrarladı.benimüzerimde çalışmıyoruz.muhabbetler aynı.benimiçin zaman kaybı.ama yol kat ettik.ama buraya kadar.daha ilerisi yok.benim sorunumun çözümüde yok
Sinir stres insani kanser eder. Bir daha düşünün bakalım ilaç kullanmak çözüm mü?bu çözüm mü?sinir bozucu bir durum var ve sinirlenmemeye çalışmak için psikiyatra gidip ilaç tedavisi alacam????benim durumumda kim olsa üzülür ve sinirlenir.doğal davrnaışlarım
ay gel sen çalış bunlarla.hemen hemen...belki dişlibiriisn.sana bişi yapmazlar.ama özlerinde kötüler.kötüleirn arasında kal gel deManolyanın çalıştığı kurumu bulup gidip iş arkadaşlarına sarılıp “sizi çok iyi anlıyorum” demek istiyorum![]()
Aileniz çocuğunuza bakıp bakici parasından ve gözünüzün arkanızda kalmasından kurtardı sizi. Babanızı o leş eşinize dövdurmeseniz çok daha fazlasını da yaparlardı. Sizin için daha doğrusu torunları için taşındı aileniz ya. Yemeyin bizi. Kendinizi kandırırsiniz ancamilletin aile desteği var, evi var arabası var.ben yalnız bir kadınım.tek güvencemiz kenara koyduklarımız.değse birikimi bozarım ama psikolog tedavim tıkandı.buraya kadar.verim alamıyorum
bana dışarıda hobi bulmazn ve o hobiye konsantre olmanlazım dedi.bunu da yapacamSinir stres insani kanser eder. Bir daha düşünün bakalım ilaç kullanmak çözüm mü?
Hayır siz normal değilsiniz ve aynı Görümcem gibi çalıştığınız ortamda insanları asıeı sekilde takıyorsunuz. İs yerınnizdeki insanlar sizin işyeri dışındaki bile konunuz oluyorsa evet ilaç tedavisine ihtiyacınız var demektir
Ve ilaç tedavisi kötü bişi degıldır . Psikolog sizin hicbir işinize yaramıyor
Boşuna gidiyorsunuz
Sizin evladınıza ve size defalarca sahip çıkan bir aileniz var. Size kaç kez kucak açtılar siz yine de eski eşinizi tercih ettiniz. Bazı şeyler hata değil, tercihtir. Ve sonuçlarına katlanılmalıdır.milletin aile desteği var, evi var arabası var.ben yalnız bir kadınım.tek güvencemiz kenara koyduklarımız.değse birikimi bozarım ama psikolog tedavim tıkandı.buraya kadar.verim alamıyorum
Valla senin de aile desteğin vardı sen bezdirdin insanları. Yalnız olman tamamen senin suçun. Maksimum 10 sene sonra oğlun da kaçacak senden böyle devam edersen. O yüzden birikim falan deme git doğru düzgün paikiyatrist ve psikolog bul ikisiyle birlikte ancak yol kat edersin. Yoksa yalnızlık kapında.milletin aile desteği var, evi var arabası var.ben yalnız bir kadınım.tek güvencemiz kenara koyduklarımız.değse birikimi bozarım ama psikolog tedavim tıkandı.buraya kadar.verim alamıyorum