Mobing devam ediyor...

ben psikoloğa dedim benimle ilgilçalışalım.birplan sunmadı.telefonla terapi bu kadaroluyor demekki
Halen beni anlamıyorsunuz siz size göre devasa ücret olan ayda 500 lira için psikolog sizin hayatınızda sihirli değnek olsun istiyorsunuz bunu saati 500 lira olan (ki piyasa böyle) psikologlar bile yapamaz

O iş öyle olmuyo yalnız. Günümüzün çok büyük bi kısmını işte geçiriyoruz, size buraya her gün konu açtıran bi iş yerinde mutlu olamazsınız. Ayrıca bazı insanlar sadece kötüdür, başkalarına hükmetmekten, ezmekten ve rencide etmekten beslenirler. Bu tür insanlarla sorunlarınızı konuşarak çözemezsiniz. Böyle bi durumu çözmek için ya siz onlardan cazgır olacaksınız ya da kozlarınızı paylaşıp herkes köşesine çekilip oturacak. İş yerlerinde insanların çoğu birbirini sevmez fakat o saygı eşiğini aşmalarına asla müsade etmemeliydiniz. O sizde bir kere aşılmış, artık fazlaca yüz göz olunmuş herkes birbirine sayıyor. Bu tür bir şeyin kolay kolay geri dönüşü olmaz. 3 yıl sonra çok yıpranmış olabilirsiniz ve buna değmeyebilir anladığım kadarıyla sonuçta memursunuz. Bu insanlarla ceoluk koltuğunu kapışmıyosunuz neyin mücadelesi bu.
doğru,becayişi düşündüm ama çocuğum burayı çok sevdi.ben de çok sevdim.bu insanlar tayin isteyecekler.insşallah temmuzda giderler.ben neden gidiyorum.şehri çok sevdim.düzenim var.olmuyor işte.şehir değiştirmemlazım.ilçe değiştirsem yine dedikodu yapacaklar.

Halen beni anlamıyorsunuz siz size göre devasa ücret olan ayda 500 lira için psikolog sizin hayatınızda sihirli değnek olsun istiyorsunuz bunu saati 500 lira olan (ki piyasa böyle) psikologlar bile yapamaz
ama işte o 500 lira yüzünden içe geçiyorum.hep açıktayım yani benimiçin önemli birpara.

Herseyi biraz fazla takiyo olabilir misiniz? Size soyleneni de soylenmeyeni de yapilani da yapilmayani da ustunuze aldiginizi dusunuyorum. Baskalarinin aldigi her nefese bu kadar dikkat edip anlam.cikaracak.enerjiyi nerden buluyosunuz? Oglum anlamsiz bisey soylediginde ne dedi acaba diye bile dusunecek enerjim yok amaan bidaha soler nasilsa onemliyse diorum yeri gelince. Bu enerjinizi isinize evinize cocugunuza kanalize ederseniz hem siz mutlu olursunuz hem etrafinizdaki insanlar. Yani bence🤷‍♀️

Kırmızı oda da bile uzun bir bölüm hım ve humlarla geçiyor :KK70: yani ne bekliyorsunuz ki ? Falcı gibi içinizi falan mı okusun ? :KK70:Benim hastam olsanız çarpı 2 fiyat alırdım sizden haha

O iş öyle olmuyo yalnız. Günümüzün çok büyük bi kısmını işte geçiriyoruz, size buraya her gün konu açtıran bi iş yerinde mutlu olamazsınız. Ayrıca bazı insanlar sadece kötüdür, başkalarına hükmetmekten, ezmekten ve rencide etmekten beslenirler. Bu tür insanlarla sorunlarınızı konuşarak çözemezsiniz. Böyle bi durumu çözmek için ya siz onlardan cazgır olacaksınız ya da kozlarınızı paylaşıp herkes köşesine çekilip oturacak. İş yerlerinde insanların çoğu birbirini sevmez fakat o saygı eşiğini aşmalarına asla müsade etmemeliydiniz. O sizde bir kere aşılmış, artık fazlaca yüz göz olunmuş herkes birbirine sayıyor. Bu tür bir şeyin kolay kolay geri dönüşü olmaz. 3 yıl sonra çok yıpranmış olabilirsiniz ve buna değmeyebilir anladığım kadarıyla sonuçta memursunuz. Bu insanlarla ceoluk koltuğunu kapışmıyosunuz neyin mücadelesi bu.
haklısın.yüzde bir milyon.yenibir il, taşın düzen kur...zor..zor

kavga çıkartmamı istiyorlar ve bu işlerin başındaki adam tam bir geri zekalı,ince kadın gibisesi, kıvrak yürüyüşü.tuhaf birinsan.bence çocukluğunda yaşadıklarını yaşatıyor
Belki psikolog yerine psikiyatr a gidip ilaç kullanmalısınız. En azından daha rahat hissedersiniz kendinızı

neden paraya taktığımın sebebi bu.arkamda aile yok.bana git evkur dediler.kira faturalar aidat vs para hep bunlara gitti.500lirayı nasıldüşünmem.kiranın yarısı
Oğlunun nafakasını, bak senin paralarını biriktiriyorum diyerek olduğu gibi kenara koyma mesela.
Çünkü onun ruh sağlığı yerinde bir anneye ihtiyacı var herşeyden öte.

Psikologla da mı anlasamadiniz o da mi kötü çıktı? O da sizin kötülüğünuzu mu istiyor?
Bu kadarını da tahmin etmezdim ama yine de şaşırmadım

Belki psikolog yerine psikiyatr a gidip ilaç kullanmalısınız. En azından daha rahat hissedersiniz kendinızı
ilaç
Oğlunun nafakasını, bak senin paralarını biriktiriyorum diyerek olduğu gibi kenara koyma mesela.
Çünkü onun ruh sağlığı yerinde bir anneye ihtiyacı var herşeyden öte.
çocuğumu voleybola göndeiryorum.kendimi zumbaya...bunu biliyorum.tasarrufu dozunda yapacağım.

neden paraya taktığımın sebebi bu.arkamda aile yok.bana git evkur dediler.kira faturalar aidat vs para hep bunlara gitti.500lirayı nasıldüşünmem.kiranın yarısı
Bu şuna benziyor benim 20 liram var kiyma 100 lira ,ama kasabın bana verdiği beni doyurmuyor.Ben 20 lirayla eksiye giriyorum ,doymak istiyorum.Sizce Bu kimin sorunu.Muhtemelen psikologunuz genc ve paraya ihtiyacı olan biri yoksa asla Bu fiyata çalışmaz, siz de istiyorsunuz ki gelsin iş yerindekileri bi silkelesin:işsiz:

Psikologla da mı anlasamadiniz o da mi kötü çıktı? O da sizin kötülüğünuzu mu istiyor?
Bu kadarını da tahmin etmezdim ama yine de şaşırmadım
hayır iyi biri ama çözümleri olaya uygun değil.ve hep aynı şeyleri söylüyor.acaba düşünüyorum kendisi yerimde olsa aynı şekilde mi davranırdı.bence hayır.ama süreklitutturmuşkonuş konuş konuş

Bu şuna benziyor benim 20 liram var kiyma 100 lira ,ama kasabın bana verdiği beni doyurmuyor.Ben 20 lirayla eksiye giriyorum ,doymak istiyorum.Sizce Bu kimin sorunu.Muhtemelen psikologunuz genc ve paraya ihtiyacı olan biri yoksa asla Bu fiyata çalışmaz, siz de istiyorsunuz ki gelsin iş yerindekileri bi silkelesin:işsiz:
hayır dışarıdan bir göz baksın nasıl davranmalıyım diye görüş almak için arıyorum.çözülmez benim sorunlar

hayır iyi biri ama çözümleri olaya uygun değil.ve hep aynı şeyleri söylüyor.acaba düşünüyorum kendisi yerimde olsa aynı şekilde mi davranırdı.bence hayır.ama süreklitutturmuşkonuş konuş konuş
Ee siz çözümleri biliyorsanız psikologla falan görüşmeyin zaten. Okumadan yetkin olmuşsunuz işte niye uğraşıyorsunuz çözün gitsin

Back
X