- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -136
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Bu adam ne derse onu yapıyorlar.hic bisi yasamadikKonuyu doğru anlat pamuk tek söyleyeceğim bu olur. Yeni gelenler seni bilmez, kimbilir nasıl illallah ettirdin bu hale geldi. Sana vaktinde dedik anlamadın.
Kaç yıldır burdayım neden yalan soyliyimKonuyu doğru anlat pamuk tek söyleyeceğim bu olur. Yeni gelenler seni bilmez, kimbilir nasıl illallah ettirdin bu hale geldi. Sana vaktinde dedik anlamadın.
Kaç yıldır burdayım neden yalan soyliyim
O zaman benim de sürgünüm isteyecekti.ben karismafimBana dokunmayan yılan bin yaşasın.
Zamanında soruşturmada bahsetseydiniz keşke
Şu anda sürgündesin zaten pek yararı olmamış gördüğün gibiO zaman benim de sürgünüm isteyecekti.ben karismafim
O an mantıkla baktım.cocuk okuyor.duzenini bozamazdım.kira hesapliydi.ailemin düzeni vardiBana dokunmayan yılan bin yaşasın.
Zamanında soruşturmada bahsetseydiniz keşke
Hayır müfettiş rsporu ile gidecek ve sicilime isliceklerdi benim bir açığını bulupŞu anda sürgündesin zaten pek yararı olmamış gördüğün gibi
Şu an olsa soruşturmaya gene karışmamŞu anda sürgündesin zaten pek yararı olmamış gördüğün gibi
Biraz iş kanununu okuyun lütfen.Kimse zorla birşey yaptıramaz size.Anlatmıştım.yeni gelen mudur mobing ve cinsel tacizden soruşturma geçirmişti.ve o dönemde bana hakaret etmesine rağmen soruşturmada bunlardan bahsetmemistim, yeter ki bana takmasın.nitekim mobing ve cinsel tacizden aklandı kendisi.sikayetcilerin sürgünü iştendi.bir tanesi istifa etti Diğeri emekli oldu.
Artık bana kötü davranmaz derken yine iş baskısına başladı.mesai gitmemi istedi.gidiyordum iş bitmiyordu.ben de buna karşı çıkınca ilk yaptığı şey mobing için personeli örgütlemek oldu.
Neden tayinini iptal ettin ki
Seneye pamuklu buradan uçuruyoruz
Nişanlınla kongreye gitmişsin anlattılar.benimla aşık atma.(herkesin içinde diyor.doguda kaçarak evlendim.hemen hamile kaldim.o dönemde bir otelde kongre oldu eşimle yatılı o kongreye hamile gitmiştik.demek istediği evlenmeden çocuk yaptin)
Şu an yeni gelenler dahil kimse konuşmuyor.bana sinek diye lakap taktılar.dairede sinek öldürüyorlar.sinek kovaliyorlar.defini kim yapacak.kesin gider dayanamaz.diyorlar.50 yaşındaki mudur karşı masama dosya ile vurup sinek öldürdüm diyor.bu her gün defalarca oluyor.
Mesai kalmadigim için soruşturma açacağını söyledi.aradim müdürü dedim ki ben kaybettim.buradan 6 ay sonra gidecem.sorusturma açmayın.ben yeteri kadar düştüm. Bunun daha dibi yok.hayatim sıkıntılı zaten.oglum annem babam kardeşim diyerek hıçkırarak ağladım.ben kötü biri değilim dedi.ben de onu allah bilir dedim.
Kızlar 6 ay var gitmeme tayin çıkarsa.ben dayanamıyorum artık.gecmiste şikayet ettim bisi çıkmadı artık gidecem tamam ama düşmüyorlar.evde ağlama krizleri ve gece uyuyamama başladı.psikolojik destek alıyorum ama yetmiyor ben daha ne yapıyım
Isın kötüsü bana hakaretlerine rağmen müdüre saygı duymaya devam esiyordum.ta ki dune kadar.bu adam babama benziyor.ben psikolojik şiddeti onaylamışım.bunu kendime nasıl yaptım bilmiyorum.ne yapabilirim
İlk başta susmayacaktiniz. Tacize susmak ne demek? Ayrıca evlilik öncesi hamile kalman kimseyi ilgilendirmez. Biraz kendine saygın olsun korkma. Nerden nasıl öğrenmiş her otelde hamilelik kaydı mi açılıyor ne alaka ?Anlatmıştım.yeni gelen mudur mobing ve cinsel tacizden soruşturma geçirmişti.ve o dönemde bana hakaret etmesine rağmen soruşturmada bunlardan bahsetmemistim, yeter ki bana takmasın.nitekim mobing ve cinsel tacizden aklandı kendisi.sikayetcilerin sürgünü iştendi.bir tanesi istifa etti Diğeri emekli oldu.
Artık bana kötü davranmaz derken yine iş baskısına başladı.mesai gitmemi istedi.gidiyordum iş bitmiyordu.ben de buna karşı çıkınca ilk yaptığı şey mobing için personeli örgütlemek oldu.
Nişanlınla kongreye gitmişsin anlattılar.benimla aşık atma.(herkesin içinde diyor.doguda kaçarak evlendim.hemen hamile kaldim.o dönemde bir otelde kongre oldu eşimle yatılı o kongreye hamile gitmiştik.demek istediği evlenmeden çocuk yaptin)
Şu an yeni gelenler dahil kimse konuşmuyor.bana sinek diye lakap taktılar.dairede sinek öldürüyorlar.sinek kovaliyorlar.defini kim yapacak.kesin gider dayanamaz.diyorlar.50 yaşındaki mudur karşı masama dosya ile vurup sinek öldürdüm diyor.bu her gün defalarca oluyor.
Mesai kalmadigim için soruşturma açacağını söyledi.aradim müdürü dedim ki ben kaybettim.buradan 6 ay sonra gidecem.sorusturma açmayın.ben yeteri kadar düştüm. Bunun daha dibi yok.hayatim sıkıntılı zaten.oglum annem babam kardeşim diyerek hıçkırarak ağladım.ben kötü biri değilim dedi.ben de onu allah bilir dedim.
Kızlar 6 ay var gitmeme tayin çıkarsa.ben dayanamıyorum artık.gecmiste şikayet ettim bisi çıkmadı artık gidecem tamam ama düşmüyorlar.evde ağlama krizleri ve gece uyuyamama başladı.psikolojik destek alıyorum ama yetmiyor ben daha ne yapıyım
Isın kötüsü bana hakaretlerine rağmen müdüre saygı duymaya devam esiyordum.ta ki dune kadar.bu adam babama benziyor.ben psikolojik şiddeti onaylamışım.bunu kendime nasıl yaptım bilmiyorum.ne yapabilirim
Çok kötü anlatmışsınız. Olayı tam anlamasam da bana dokunmayan yılan bin yaşasın, benim başım da derde girmesin diyip karışmamışsınız. Aynısı sizin başınıza da gelmişAnlatmıştım.yeni gelen mudur mobing ve cinsel tacizden soruşturma geçirmişti.ve o dönemde bana hakaret etmesine rağmen soruşturmada bunlardan bahsetmemistim, yeter ki bana takmasın.nitekim mobing ve cinsel tacizden aklandı kendisi.sikayetcilerin sürgünü iştendi.bir tanesi istifa etti Diğeri emekli oldu.
Pamuk un ilk 85 konusunda biz de hep aynı şeyi sorguluyorduk ama sonra yorulduk. Bayrağı düşürdüğümüz yerden siz devralabilirsiniz :)Bende kamuda çalışıyorum ve anlattıklarınız çok uç şeyler yahu. Niye hepsi sizden nefret edip uğraşıyor size öyle geliyor olabilir mi? Ortamda hiç sevilmeyen insanlar olur ama biraz uğraşır bırakırlar niye o kadar uğraşsınlar sizle.
Pek bi verim alamadım.mindfullness falan dediKamudaysan amir haksız da olsa aleyhine konusan sürülür mobbingi mudur de yapsa sen gidersin maalesef kural budur. Bizde de benzerleri yaşandı o kadar cok personel gitti is yerindeki neredeyse tum kadro degisti mudur 10 senedir aynı yerde ne rotasyon ne değişim hic biri olmuyor. Madem tayin düşünüyorsunuz bunu acikca soylemeyecektiniz ne kadar güçsüz durursaniz uzerinize daha cok gelirler
Benzer süreçleri yasadim uzman destegi de aldım ama ben haksızlığa gelemediğim için zaten zitlasiyorduk. Simdi ise taktik degistirdim.
Kartlari acik oynamiyorum artik. Mudur ne derse tamam diyorum he he diyorum, ters bir sey söylediğinde aaa pardon diyip geciyorum ona kavga edecek malzeme vermiyorum. Bunu yaparken arka planda kendi hayatima bakiyorum. He he derken onceleri kendinden ödün vermek gibi geliyordu ama simdi ciddiye bile almiyorum çünkü cahille tartismak yorucu ve kazanani yok. Dolayısıyla kendi kisisel sınırlarımı ve ruh sağlığımı korumak için bir duvar örüyorum size de tavsiye ederim. Mobbingci insanlar her yerde var
Siz kendi hayatınıza odaklanın isinizi yapip gecin. Is yerindekileri ciddiye almayın.
Psikologunuzun bu konuda onerileri oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?